,

Nivea Luminous giver både solbeskyttelse og reduktion af brune pletter!

Nivea har udviklet LUMINOUS630 molekylet, der er med til at balancere pigmentproduktionen og reducere brune pletter. 

Jeg er meget glad i denne tid for den nye Nivea Luminous serie, hvor dagcremen med faktor 50 giver en god beskyttelse til ansigtet – og håndcremen passer på hænderne i solen. Hele serie indeholder et patenteret molekyle, LUMINOUS630, der er med til at balancere pigmentproduktionen og reducere brune pletter. 

Modtaget i gave til test/reklamelinks

Jeg er imponeret over Nivea Lumnious Anti-spot Dagcreme SPF 50, der fås eksklusivt i Matas! Konsistensen er virkelig god og behagelig, den trænger hurtigt ind og virker som en almindelig dagcreme. Den er mild og dermatologisk testet, og så indeholder den Niveas resultat af 10 års forskning: Et patenteret molekyle, der begynder at reducerer forekomsten af nye og eksisterende pigmentering efter ca. 4 uger.
En virkelig god dagcreme med solbeskyttelse til prisen på 190 kr.!

Hvad der også er fantastisk er, at serien har en håndcreme med solfaktor, der reducerer og og forebygger pigmentpletter på de udsatte hænder! Nivea Luminous Hand Cream koster 100 kr. og er MUST, når man er ude og udsætter hænderne for solen.

NIVEA Lumnious serien reducerer og forebygger pigmentpletter – kun i Matas

Nivea LUMINOUS630 reducerer mørke pletter, der kommer med solskader, hormonelle og aldersbetingede årsager.

Hele Lumnious serien fås kun i Matas, og du finder også – udover dagcreme og håndcreme med solfaktor – en serum, en natcreme samt en øjencreme, der reducerer mørke rande. Alle med det nye patenterede LUMINOUS630 molekyle, der reducerer mørke pletter, der kommer med solskader, hormonelle og aldersbetingede årsager. Resultaterne opnås ved vedvarende brug 1-3 måneder. (Priser fra 100-230 kr.)

 

SE ALLE FREDAGSFAVORITTERNE HER!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.