Hold energien i vinter

Hold energien i vinter

Så blev det rigtigt vinter og pivkoldt udenfor. Det er nu, man for alvor skal tage sig sammen for at komme ud og få noget frisk luft. For lyset og luften gør os bare så godt, og holder energien og humøret lidt mere oppe.

blog-vinter-hue

Det behøver ikke været et modeshow, for det vigtigste er, at være varmt og praktisk klædt på til de gode lange gåture. Jeg er nu glad for min nye hue, som jeg fandt forleden hos IdéNyt i Lyngby.  Den er fra Calimar – hvis du googler den, kan du finde den på udsalg!

 

Tidligere var jeg ikke særligt gode venner med vinteren, men i dag rører det mig slet ikke. Selvfølgelig kan der være perioder med mindre energi – og det skal man acceptere –  men jeg tror, at det betyder rigtigt meget, at jeg kommer meget ud at gå (og løbe). Jeg elsker sommeren, men er begyndt at nyde alle årstider meget mere.
Det er bare om at droppe de gode undskyldninger og komme ud hele året rundt!

Man skal virkelig tage en dyb indånding og hive sig selv op i nakkehårene, men med masser af tøj på, er det jo skønt at komme ud og mærke kulden og friskheden. Og så er der ikke noget bedre end at komme tilbage og ind i varmen igen.

Til gengæld har jeg brug for en god varme indenfor
for at holde aktivitetsniveauet og energien oppe. Min mand og jeg har ikke helt samme indbyggede termostat, men jeg har fået forhandlet mig op over 21 grader, og det gør en verden til forskel for min energi.

Det sidste, der betyder noget for mig er kosttilskud. Jeg spiser generelt ret sundt og fornuftigt, men jeg har mærke, at jeg har utroligt godt at mine tilskud af vitaminer og fiskeolie. Især efter, at jeg har sat fokus på at få mineraltilskud også, kan jeg virkelig mærke en forskel. Så et bredt tilskud af vitaminer og mineraler kan altså gøre en forskel – i alt fald for mig.

Kom ud
Hav god varme indenfor 
Spis sundt og tag evt. kosttilskud

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.