Udvalgt af Modemagasinet IN
,

Udvalgt af Modemagasinet IN


udvalgt-blog-voksenlivsstil-in
Jeg vidste det ikke i forvejen, så stor var både min overraskelse og min glæde, da min nabo Nina kom forbi med det nye januarnummer af Modemagasinet IN og gjorde mig opmærksom på, at Voksenlivsstil er anbefalet i deres guide til lækre blogs.
IN-januar-2016-voksenlivsstil

Hvor er det dog bare dejligt at blive anerkendt af et af de store modemagasiner. At skrive en blog er et stort arbejde, hvor man giver noget af sig selv og en hel del af sin tid. For mit vedkommende gør jeg det, fordi jeg elsker at skrive, og fordi jeg gerne vil dele mine mange ideer, anbefalinger, tanker m.m. med andre, som forhåbentlig kan få glæde af det. Derfor er det også fantastisk, at de på IN finder bloggen både inspirerende og brugbar, for det er jo dét, det handler om.

Jeg synes, at jeg får nogle flotte ord med på vejen i IN. Måske er de også lige flotte nok, når der står, at jeg lever det fashionable liv. Alt afhænger jo af øjnene, der ser, men jeg er bestemt ikke fashionabel i betydningen fornem. Jeg vil gerne tage det til mig i betydningen moderigtig – og i en vis udstrækning også luksuriøs, for kvalitet er for mig vigtigere end kvantitet.

Jeg har startet min egen webshop, hvor jeg har lavet ALT selv og investeret alle pengene selv. Jeg knokler mange, mange timer hver uge med den, med mit job ved siden af (deltid) og med bloggen – men jeg elsker dét, jeg gør, og jeg er derfor glad for at blive kaldt en powerkvinde. For der ER hårdt arbejde bag det hele.

Det vigtigste for mig er ikke at opnå et fashionabelt liv!
Det handler helt overordnet om den indre lykke, om at have tid og overskud til at fordybe sig, lave god mad, komme ud og gå nogle lange ture, om at have gode relationer til gode mennesker, spændende og dejlige oplevelser, om at være nysgerrig, følge med og udvikle sig. Og ja, så må man da gerne have nogle lækre og hyggelige omgivelser og se godt ud imens. Jeg går op i boligindretning og i mode og skønhed, men også i mad, bøger, psykologi og en masse andre ting. Jeg maler malerier, hvilket jeg håber at få mere tid til i det nye år. At nogen synes, jeg bor smukt og har en god tøjstil er naturligvis en kæmpe bekræftelse, men først og fremmest i forhold til, at jeg har noget at byde på her på bloggen.

Hvis jeg skal prale lidt, så har jeg nok altid haft sans for mode og for at fange trends tidligt. En meget kær veninde gennem 25 år  sms’ede mig fornyligt et billede af et skilt, hvor hun var kommet til at tænke på mig. Faktisk var det er et Coco Chanel citat – og at hun kom til at tænke på mig, gør mig vildt stolt. Som du sikkert også tidligere har læst her på bloggen, så synes jeg nemlig, det er så vigtigt, at man nok lader sig inspirere og følger med tiden, men også holder fast i sin personlige stil.

i-dont-do-fashion-i-am-fashion-coco-chanel-quotes
Voksenlivsstil hander om god stil og det kan ikke købes for penge – og det handler heller ikke om alder. Det handler om personlighed, passion, energi, mod, åbenhed og nysgerrighed.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.