Hverdagsfavoritter fra Mummum (inkl. den bedste indiske dahl)

Hverdagsfavoritter fra Mummum er en ny og god kogebog med klassikere og ny inspiration.Kogebogen Mummum Hverdagsfavoritter blev hurtigt udsolgt, men skulle den igen være til at finde hos Bilka, Føtex, Salling og diverse boghandlere. Den er virkelig også en god og brugbar samling opskrifter på både klassikere og ny inspiration til køkkenet, som er til at overskue for de fleste uanset alder.

 

Anmeldelse. Indeholder reklamelink.

Hverdagsfavoritter er den nye kogebog fra Mathilde Munksø Bentsen og Amanda Juul Jensen fra opskriftsuniverset Mummum.dk. Opskrifterne er nemme at gå til, det er gode klassikere, hvor der ikke er sparet på hverken hvidt mel eller sukker – befriende almindeligt og elsket bagværk, desserter og madretter, hvor der også er plads til nye inputs.

Den bedste opskrift på indisk dahl

Min egen største favorit er indtil videre Mummums opskrift på en indisk dahl, som jeg i forvejen havde fundet online hos dem. Det er et af de mere eksotiske indslag i bogen, og jeg er personligt glad for at se være med, for den er virkelig et hit her hos os.

Retten er enkel at lave, super velsmagende og krydret med masser af karry, spidskommen, chiliflager, hvidløg og gurkemeje. En fyldig, sund og god ret med løg, gulerødder og røde linser, som sagtens også kan bruges til gæster, når den i bogen bliver pyntet med saltmandler og krydderurter.

Den bedste opskrift på indisk dahl.

Her har jeg serveret Mummums dahl med mangochutney, creme fraiche, koriander og hjemmelavede saltmandler.


Det skal være nemt at gå til!

Mummum Hverdagsfavoritter minder os om god klassisk bagværk fra kanelsnegle over fødselsdagsboller til deres berømte pølsehorn, der har fået 250.000 klik på hjemmesiden!
Ideen med bogen er, at det er lækre og nemme hverdagsting, som er nemme at gå til for alle. Bogen byder på opskrifter på alt fra brød og boller til aftensmad og masser af forskellige slags kager. Jeg synes selv, den er en hyggelig og brugbar kogebog, og jeg tænker også, at den kan være en rigtig god gaveidé til både unge og lidt mere erfarne kokke.

Opskrift på lækre kanelsnegle i kogenbogen fra Mummum.

Jeg får helt lyst til at lave en gang kanelsnegle!

 

Bagt pasta med laks fra Mummums Hverdagsfavoritter.

Den næste ret, jeg vil kaste mig over er denne bagte pasta med laks.

 

Mummums Hverdagsfavoritter kan fås online hos Saxo til 200 kr. (reklamelink). Du finder den som sagt også hos Bilka, Føtex og Salling.

 

  1 svar
  1. Charlotte A
   Charlotte A siger:

   Hej jeanette. Ja den ret er såå god og lækker 👍👍😋😋 og de unge mennesker er så dygtige og de laver så mange lækre retter kan kun anbefales så stor 👍👍👍 herfra god dag 🌞🌞🌞🌞🌞

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.