Slip af med med hvide pletter og ødelagte negle!

Hvide pletter på neglene opstår på grund af tørhed og kan være både grimme og super svære at slippe af med. Jeg har selv været plaget af meget hvide og nærmest bløde og porøse pletter på mine tånegle i årevis! På et tidspunkt var jeg endda en tur hos mig læge for at sikre mig, at det ikke var noget “farligt” eller smitsomt, men det er såmænd bare tørhed.

Tørhed er bare roden til al ondt, når det kommer til neglesundhed. Tørheden er også det, som, udover de hvide pletter, resulterer i negle, der knækker eller skiller i lagene. Men nu har jeg langt om længe fundet et middel, der virker, som jeg selvfølgelig vil dele her på bloggen – også fordi det generelt er fantastisk at have med i sin daglige rutine, hvis du vil sikre dig lækre sunde negle og neglebånd.

Sådan slipper du for tørre negle og hvide pletter på neglene

Løsningen er helt enkel og hedder CND SolarOil. Det er en prisvindende olie (jojoba, risklid-olie, mandelolie og E-vitamin) til negle og neglebånd, som på grund dens små molekyler er i stand til at trække langt ned i både huden og neglen. Faktisk er det ret vildt, at den også trækker ned igennem lakken!
Bruger du CND Shellac eller Vinylux vil du kunne forlænge holdbarheden ved at bruge olien.

mod hvide pletter på negle

Med olien har jeg – for første gang i nok 10 år – har fået normaliseret mine tånegle med påføring morgen og aften i en måneds tid! Jeg startede ovenpå lakken og er nu fortsat på selve negle for at gøre den helt stærke og robuste igen.

Nu er jeg endelig fri for de grimme hvide pletter og har fået en pæn og stærk overflade. Min neglebånd på hænderne er heller ikke tørre og grimme længere og meget lettere at holde pæne og velplejede. Olien påføres på negle, neglebånd – og spidsen af neglene – og masseres ind 2-3 gange om dagen.

Jeg tør godt garantere, at du vil få glæde af SolarOil, hvis du har problemer med negle, der knækker, flosser, bliver misfarvede eller får de hvide tørhedspletter. For mig er olien blevet et must hver dag!

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.