Ny frisure – kortere page, men de grå hår bliver!

page frisure

Jeg vil lige vise dig, at jeg har fået ny frisure! Eller ny og ny, det er jo ikke en kæmpe forandring, men i alt fald røg der i går en ordentlig bid af længden og det er blevet klippet lige over. Og jeg absolut ELSKER det!
Jeg, der ellers have klamret mig til de lange længer, føler mig så meget lettere og friskere, og også en lille smule mere moderne med den kortere lige længde. Den bliver også perfekt, når jeg bare vil lufttørre mine naturlige krøller, og det er stadig langt nok til at sætte op ♥

Det var simpelthen blevet for langt, og jeg kunne ikke holde det ud længere. Pludselig følte jeg, at det var for sjasket og tyngede mig ned. Jørgen Kolling fra Cph. Hair Spa, der vitterligt klipper som en drøm, var med det samme helt med på, hvor det var jeg gerne ville hen – og vi var begge ret oppe og køre over, hvor flot, det endte med at blive (hvis jeg selv må sige det).

Den endelige overgang til min naturlige hårfarve!

naturlig hårfarve

Klipningen i går det samtidig det endelige farvel til resterne af mine gamle lysnede og halvtørre spidser. Så nu er projekt naturlig hårfarve, inkl. de grå, endelig fuldt realiseret efter 3 år!
Nu hænger det hele sammen, og jeg har fået et ultra sundt, blødt og fyldigt hår, som slet ikke er kemisk behandlet. Jeg er SÅ glad for den beslutning, og når jeg ser tilbage i dag, kan jeg slet ikke forstå, hvorfor jeg absolut skulle have så lyst et hår og alle de evindelige striber. Men det var en vanesag, og måske bliver det også en afhængighed, men jeg må sige, at jeg ikke een eneste gang har fortrudt min overgang til det naturlige hår.

Se hele min rejse mod det grå hår

Hvis du har lyst til at følge min rejse mod det grå og naturlige hår, så kan du læse de tidligere indlæg her:

Februar 2016: Overgang til det grå hår
Februar 2016: Overgang til det grå hår Part 2
August 2016: Overgang til det grå hår Part 3
November 2016: Overgang til det grå hår Part 4
April 2017: Overgang til det grå hår Part 5
September 2017: Overgang til det grå hår Part 6

 

 

 

8 replies
 1. Tina
  Tina siger:

  Meget smuk længde og nu ser det sundt, kraftigt og godt ud 🙂
  Jeg vil også have mine lange totter klippet af og i ca samme længde som dit, det er noget lettere at holde og sætte.
  Smuk dag til smukke du 🙂

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Mange tak, jeg er også MEGET glad for det. Jeg kan kun anbefale dig at kaste dig ud i det, hvis du har en lidt kortere længde i tankerne. Det føles let og friskt – og som jeg skriver, måske også en kende mere moderne.
   Kærlige hilsner og en dejlig dag til dig, søde

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.