IDUN fødselsdagskonkurrence – vind min makeup!

IDUN mineralpudder

Konkurrence/reklame for IDUN Minerals

Det svenske skønhedsmærke IDUN Minerals blev grundlagt præcis på den internationale kvindedag for 9 år siden, og i den anledning har jeg fået lov til at udvælge min favoritmakeup til en af jer læsere her på bloggen!
Du kan se længere nede, hvordan du er med i lodtrækningen om makeup for over 1.000 kr.
Jeg trækker lod allerede om en uge, søndag den 15. marts.

KONKURRENCEN ER SLUT – TUSIND TAK TIL ALLE JER, DER VAR MED! VINDEREN DENNE GANG BLEV KATHARINA JUUL BUSK. TILLYKKE ♥

IDUN er baseret på højpigmenterede mineraler og produkter er udviklet i samarbejde med forskere og dermatologer, så de kan bruges af kvinder selv med sensitiv hud. I Sverige er IDUN et eksklusivt apotekermærke, hvilket er et stort kvalitetsstempel på grund af deres restriktive standarder og kvalitetskontroller.

Senest er IDUN i den grad gået i front i forhold til bæredygtighed og er i en rivende udvikling i forhold til at reducere deres emballage, gøre den lettere og genanvendelig. Selv produktionen er flyttet til Europa for at gøre transporten kortere og CO2 aftrykket mindre. 

Vind mit IDUN Minerals look!

På billedet har jeg brugt alle de ting, som du kan være den heldige at vinde! Mineralpudder + børste, concealer under øjnene, den helt nye mascara og læbepennen!

 

1.

IDUN mineralfoundation
Allerførst skal vinderen naturligvis have en mineralsk pudderfoundation – produktet, som IDUN i sin tid startede sin store succes med. Den giver, som du forhåbentlig kan se, et flot og fejlfrit, men stadig naturligt resultat (værdi 319 kr.). Den er hurtig og let at fordele med en Kabuki-børste, som vinderen også får med (179 kr.).
Farven taler vi om, hvis du er den heldige vinder.

IDUN Minerals er et vegansk mærke, på nær to undtagelser (et rødt farvepigment, som sikrer sikkerhed for både hud og miljø – samt bivoks i nogle mascaraer). Alle børster er fremstillet i et syntetisk materiale, der er allergivenligt.
De rene mineraler passer til alle hudtyper, også de sensitive.

2.


Bliver du den heldige skal du naturligvis også have den HELT nye mascara LIV! Lanceret i dag den 8. marts. (199 kr.).
Sjældent har jeg oplevet en mascara farve så flot og intensivt sort helt nede i vippekanten. Den giver fylde og længde, og indeholder samtidig plejende jojobaolie.
Meget smuk – og i en letvægts genanvendelig ny plastemballage. Den er ikke vandfast – ikke en sportsmascara, men helt perfekt til et flot look både til hverdag og fest.

3.


Jeg har også brugt IDUN Minerals Lip Crayon (155 kr.). En mellemting mellem en læbestift og en fed cremet blyant. Den er dækkende og holdbar og giver samtidig fugt. Lip Crayons fås i 7 farver og er opkaldt efter berømte, svenske sangere. Jeg har udvalgt den lyserøde Agnetha. Meget lyserød, den indrømmer jeg, men den bliver perfekt til forår og sommer, evt. med gloss over som jeg har på billedet.

4.

Sidst, men ikke mindst, så skal vinderen have min absolutte yndlings concealer! IDUN Perfect Under Eye er en flot dækkende concealer fx under øjnene, hvor den dækker perfekt og natyrligt. Samtidig er den behagelig på huden og lægger sig ikke i linjerne. Den består af næringsrige ingredienser og passer til sendt den mest sensitive hud. Fås i tre nuancer (225 kr.)

 

LÆG EN KOMMENTAR OG VÆR MED I LODTRÆKNINGEN DEN 15. MARTS

Vil du have chancen for at vinde alt det her lækre mineralmakeup til en samlet værdi af 1.077 kr., så skal du bare skrive en kommentar her under indlægget.

IDUN Mineralmakeup


Skriv, hvad du allermest vil glæde dig til at prøve, hvis du bliver den heldige vinder ♥

Jeg glæder mig til at læse det hele og trækker tilfældigt lod på søndag den 15. marts.

73 replies
 1. Heidi
  Heidi siger:

  Tillykke til IDUNS og kvindernes kampdag. Hvor ville det være lækkert at prøve noget til sensitiv hud som jeg selv har og som er noget andet end det samme makeup som jeg har gået med hver dag i snart 13 år i træk. Mon ikke at fornyelse er på tide. Haha. Og så deler jeg gerne med min søde mor Benedikte som også har sensitiv hud ligesom mig. ❤️❤️❤️

  Svar
 2. Jeanett
  Jeanett siger:

  Inden deadline, ville det være skønt med IDUN make up, især concealer til at skjule en begyndende pigmentforandring på kinden -suk!

  Svar
 3. Tania Pedersen
  Tania Pedersen siger:

  Efter din beskrivelse af produkterne, ville jeg især se frem til at prøve concealeren 🥰 Jeg har problemer med “mørke skygger” under øjnene, så leder efter en god dækkende og naturlig concealer, og denne lyder bestemt god!

  Jeg prøver lykken og håber at heldet er med mig 🤞🍀💜💕

  Svar
 4. Tia Maria Braun
  Tia Maria Braun siger:

  Ville mægtig gerne prøve mascara i håb om at mine 4-5 vipper (der slås om hvilken vej de skal vende) på mirakuløst vis kan blive til bambilook😉👌
  Og stort tillykke med IDUN fødselsdag🎊

  Svar
 5. Christina Maria Fjeldsted Hansen
  Christina Maria Fjeldsted Hansen siger:

  Stort tillykke med IDUN Minerals 🇩🇰🇩🇰

  Det er svært at vælge, et produkt, af alle de lækre produkter. 🤩
  Jeg er vild med IDUN Minerals produkter. 😁
  Men Lip crayon vil jeg rigtig gerne prøve.

  Svar
 6. Susanne
  Susanne siger:

  Jeg følger din blog. Tak for mange gode anbefalinger, ideer og tanker. Vil gerne prøve den nye mascara 😊
  Susanne

  Svar
 7. Pia Rosenberg
  Pia Rosenberg siger:

  Jeg har en passion for make-up, der er smuk og naturlig. Her er et produkt, jeg vil være stolt af at fortælle om, fordi IDUN følger med i udviklingen og tilpasser sig den veganske qvinde og miljøet <3

  Svar
 8. Mette
  Mette siger:

  Må jeg bede om at vinde den her fine præmie 🙏 Trænger til nyt og ny inspiration, men har begrænsede muligheder for tiden. Tak.

  Svar
 9. Nina
  Nina siger:

  Stort tillykke🇩🇰🇩🇰
  Skulle jeg være den heldige, ville jeg se frem til at prøve kræfter med Perfect Under Eye. Har længe ledt efter en til at hjælpe mig af med det blå skær, men som også er naturlig. Også mineralfoundationen ville jeg glæde mig meget til at se resultater af.

  Svar
 10. Marlene
  Marlene siger:

  Jeg vil rigtig gerne prøve den lækre concealer for det bruger jeg normalt ikke, men vil rigtig gerne til det, da jeg synes det ser så flot ud på andre.

  Svar
 11. Lene
  Lene siger:

  Ihhhhh……husker tydeligt da vi solgte Idun på apoteket… men det må vi ikke mere 😟
  Lækre produkter

  Svar
 12. Vibeke
  Vibeke siger:

  Wow, det lyder som nogle lækre produkter og de giver et naturligt look, ser det ud til – dem kunne jeg godt tænke mig at prøve – især under eye concealeren 😀🍀

  Svar
 13. Anette
  Anette siger:

  Alle produkterne lyder virkelig gode, men jeg ville især glæde mig til IDUN under eye perfect concealer👌🏻🍀🤞🏻😊

  Svar
 14. Dorrit Clausen
  Dorrit Clausen siger:

  Det må blive Lip Crayon, fordi den helt sikkert vil blive brugt hver dag. Mine læber er altid tørre for tiden, så det vil være skønt med et produkt der både pynter og fugter.

  Svar
 15. Anne
  Anne siger:

  Det er jo simpelt hen alt hvad man (jeg) har brug for. Så fint, og allergivenligt tillige med. Det kunne være skønt at vinde, også fordi det lige netop ikke er for meget på nogen måde, men som jeg vil kunne lide det, og kunne bruge det.

  Svar
 16. Helle
  Helle siger:

  Skønne produkter ❤️
  Glæder mig til at prøve den mineralske pudderfoundation til mit sarte ansigt 😍

  Svar
 17. Stine
  Stine siger:

  Sikke nogle lækre produkter! Jeg vil især gerne prøve mascaraen – leder stadig efter den perfekte mascara. Men de andre produkter lyder nu også rigtig gode!

  Svar
 18. Lone Laursen
  Lone Laursen siger:

  Hvis jeg er den heldige vinder af denne lækre præmie, vil jeg især glæde mig til at prøve concealeren, da jeg endnu ikke har fundet en, der ikke sætter sig i linjerne. Krydser mine fingre.

  Svar
 19. Katrine K
  Katrine K siger:

  Indtil videre kender jeg kun Idun af navn (i øvrigt også min datters navn), men jeg vil meget gerne prøve det….

  Svar
 20. Kirsten Kollerup Andersen
  Kirsten Kollerup Andersen siger:

  Kender ikke det mærke – det lyder rigtig lækkert. Den præmie kunne jeg bestemt godt tænke mig at vinde 🙂

  Svar
 21. Tina
  Tina siger:

  God mandag kære Jeanette 🙂
  Jeg vil gerne prøve lykken og med lidt allergi er Idun altid en sikker vinder.
  Et smukt forår ønskes herfra 🙂

  Svar
 22. Susanne
  Susanne siger:

  Hvis jeg vinder, vil jeg glæde mig til concealeren 🥰 …. og Minerals Lip Crayon – flot farve 🤩

  Svar
 23. Birgitte
  Birgitte siger:

  Sikke en flot præmie 🙂 Hvis jeg skulle blive den heldige vinder vil jeg jeg specielt glæde mig til Minerals Lip Crayon.
  Kærligst Birgitte

  Svar
 24. Mette Diemer Nielsen
  Mette Diemer Nielsen siger:

  Det lyder jo super lækkert det hele, men mest kunne jeg glæde mig til at prøve concealeren 🤞

  Svar
 25. Else Marie
  Else Marie siger:

  Jeg vil især være spændt på at prøve mascaraen hvis jeg skulle være så heldig at vinde 🤞

  Svar
 26. Mette Meisler
  Mette Meisler siger:

  Kunne godt tænke mig den lækre make-up. Kunne muntre lidt op, når man sidder med en brækket hofte,😊

  Svar
 27. Lotte Gårn Gulstad
  Lotte Gårn Gulstad siger:

  Jeg vil glæde mig til at prøve IDUN’s Lip Crayon💋 Den lyder spændende😃 Håber det er mig der kan gå foråret i møde med alt det lækre IDUN makeup 🤩🙌🏻🍀🌤🪐🌸🌱🌷🦩🐚

  Svar
 28. Dorthe
  Dorthe siger:

  Lækker gave😍😍 Jeg krydser fingre og håber heldet er med mig, så jeg kan prøve dette for mig ukendte mærke.

  Svar
 29. Pernille
  Pernille siger:

  Kender ikke det mærke – det lyder rigtig lækkert. Den præmie kunne jeg bestemt godt tænke mig at vinde 🙂

  Svar
 30. Annine Holmegaard
  Annine Holmegaard siger:

  Sikken en flot præmie 🙃 vil glæde mig rigtig meget til at prøve pudderen og concealeren og ikke mindst den til læberne – vel i virkeligheden bare det hele 🙉

  Svar
 31. Kristina Skov
  Kristina Skov siger:

  Stort tillykke med fødselsdagen… 😉

  jeg ved det ikke helt, hvilket produkt jeg vil glæde mig mest til at prøve…måske Concealeren, måske IDUN Minerals Lip Crayon

  Svar
 32. Mette S.
  Mette S. siger:

  Nuij en lækker præmie. Jeg glæder mig til at prøve mineralpudder – det er jeg ikke rigtig kommet i gang med endnu, så det vil være så fedt at vinde 🙂

  Svar
 33. Katharina Juul Busk
  Katharina Juul Busk siger:

  Jeg har lige fået youngblood pudder af min datter, da jeg havde set dig afprøve den og ikke kunne få den ud af hovedet.. Jeg vil elske at prøve andre mærker og flere produkter som kan gøre dagen glad med glød og strøg for en kvinde, der forsøger at finde ud af makeup til alderen 53 år.. Dejligt at blive inspireret og at det så holder 100 % 👌🏻

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Katharina,
   Du blev den heldige, der blev trukket ud i denne skønne konkurrence. Så nu får du endnu mere at lege med – så skal du nok blive god til makeuppen.
   Jeg skriver til dig!
   Kærlig hilsen Jeanette

   Svar
 34. Henny mikkelsen
  Henny mikkelsen siger:

  Fantastisk give-away
  Jeg er en skovl til makeup, men med dine forklaring til hvor og hvordan det bruges , er jeg klar, både til makeup og forår ❤❤

  Svar
 35. Sussie
  Sussie siger:

  Jeg glæder mig allermest til at prøve concealeren da jeg ikke har kunnet finde en der dækker, lægger sig i linjerne og virker udtørende.

  Svar
 36. Maibrith H. Poulsen
  Maibrith H. Poulsen siger:

  Den gode mascara vil jeg glæde mig til at prøve, jeg har nemlig søgt i lang tid efter en mascara der ikke klumper og smatter🥰
  Men vil jo glæde mig til, at prøve det hele😄

  Svar
 37. Jeanette
  Jeanette siger:

  Hvis jeg er heldig at vinde, håber jeg at min datter har mod på at prøve produkterne. Hun er allergisk over for så meget, men måske kunne hun være heldig her. Concealeren har hun ikke brug for, men det har jeg ;-( 🙂
  Krydser fingre for mit held.
  Tak for muligheden

  Svar
 38. Mie Thomsen
  Mie Thomsen siger:

  Jeg er stor fan af mineral foundations, og denne kender jeg ikke, så den vil jeg rigtig gerne prøve :-). Ser lækker ud!

  Svar
 39. Heidi Rantala
  Heidi Rantala siger:

  Tillykke med Idun Minerals fødselsdag 🇩🇰🇩🇰 jeg vil især gerne prøve IDUN Perfekt under eye😍🤩

  Svar
 40. Dorte Slouborg
  Dorte Slouborg siger:

  TILLYKKE med IDUN Minerals fødselsdag 💖Vil forkæle min datter Signe hvis jeg er den heldige 🥰

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.