Uge 36 – Fokus og Favoritter!

Så er der allerede gået en måned i vores nye hus! Det føles nærmest som i går, at vi flyttede og alligevel dog så langt væk. Nok fordi, at en flytning kan være så intens og kræve så meget arbejde og fokus, at man tror det er løgn. Stille og roligt falder man jo heldigvis ned igen i et normalt liv igen med overskud til de ting, man plejer at lave. Vi har fx haft hele familien til brunch i dag, og jeg glæder mig til en masse dejlige aftaler i ugen, der kommer. I denne uge har der også været plads til en rigtig spændende ting, som du kan læse mere om længere nede. Jeg er nemlig blevet interviewet til Magasinet Liv om et, synes jeg, vigtigt tema, der handler om med alderen at lande godt i sin egen krop.

♥♥♥♥♥

Vi er selvfølgelig stadig ikke fuldstændig på plads i huset, og det siges jo, at kan tage op til et par år, før man har indrettet sig 100%. Så lang tid kommer der nok ikke til at gå her med min tålmodighed, men især de mange tomme vægge kommer det til at tage sin tid at finde de rigtige ting til. Jeg er derfor glad for, at en god veninde har inviteret mig med på en lille inspirationstur til Kunst for Alle i København i starten af oktober. Jeg maler jo faktisk også selv – eller gjorde – og det kan være, at jeg snart får overskud og inspiration til at komme i gang igen.

Lige nu venter jeg på de nye mørkeblå veloursofaer, som kommer her den 28. Jeg varmer allerede op med nogle nye puder (jeg må jo tøjle utålmodigheden på een eller anden måde). Jeg er vild med trenden med at bryde med blomstrede og mønstrede puder – og denne her blå velourpude fra Nordal er da simpelthen bare skøn med fuglen og broderierne.


Når sofaerne er kommet, kan jeg få stuerne helt færdige, og jeg glæder mig rigtigt meget til at vise dig dem her på bloggen.

Ugens favoritter!

Der er også et par andre ting, jeg har bestilt, eftersom stuerne er her, hvor vi har fået ekstra meget plads og derfor behov for flere møbler. Så ugens favoritter er ikke beauty denne gang, men borde!
Selvom jeg jo har indført en del farver i indretningen, så skal det ikke bimle og bamle det hele, så der kommer et sort sofabord og en barvogn til i sort.

Sofabordet er fra Muuto og hedder Around Table. Jeg synes, det er en perfekt blanding af moderne og klassisk. Fås hos Luxoliving her(reklamelink)

Rullebordet fra Gubi har jeg længe været lun på, og nu skal det være! Den kan sagtens styles til andet end barvogn, med fx nips, bøger og en lampe – og selvfølgelig vil den være perfekt som bar også eller til servering af velkomstdrinks. Se den hos Luxoliving her(reklamelink)

 

Magasinet Liv har været forbi!

I denne uge har jeg haft besøg en Karen Greve, som er journalist på Liv for at tale om at lande et godt sted, når man når en vis alder. Jeg skal ikke afsløre for meget, men jeg stiller op for at  repræsentere det at have det godt i sin egen krop. Fra ungdommens usikkerhed, ikke at føle sig god nok, og have fokus på fejl og detaljer – til modenhedens evne til at se helheden, både hos sig selv og andre, og forståelsen af, at værdien ligger i mange forskellige parametre. Og at det først og fremmest handler om at være tilfreds.
Dét synes jeg er et godt budskab – og der er meget mere i det, end det jeg vil løfte sløret for her – og jeg glæder mig meget til artiklen komme ud.

♥♥♥♥♥

Men vi skal tilbage til boligen – det helt store fokus for tiden her. Forleden kunne du se min makeover af det gamle badeværelse, og i næste uge tænker jeg, at det er tid til, at du skal se det spritnye badeværelse, vi har fået lavet på førstesalen. Men du får lige en lille teaseri!
Når jeg går tilbage på bloggen kan jeg se, at det var i februar, vi var ude og vælge armaturene hos Dornbracht. Du kan se indlægget her. Nu er de her, og det er faktisk lidt vildt, at der er gået 7 måneder!
Badmøblet, som du lige kan ane, er fra Multiform og er i røget eg med hvid corian. Her var vi tilbage i marts, da tegningerne til badeværelset lå der, og jeg kan godt afsløre, at det i den grad lever op til forventningerne. Men mere om det i næste uge!

Lad os lige slutte af med en skøn og enkel dessert, som jeg fik serveret forleden og som jeg bestemt må prøve af efterligne. Måske kender du den eller har selv mod på at prøve noget lignende?
Det er simpelthen bare hindbær, som jeg gætter på er kort kogt op i lidt sukker og derefter tilført friske bær – og serveret med brud af lakridsmarengs. Det kan altså anbefales!


Vi høres ved i næste uge! Ha’ det godt indtil da.

  2 replies
  1. Bettina Hjort
   Bettina Hjort siger:

   Hvor ser det bare godt ud, og lækker bagvogn du har bestilt – what’s not to love. Glæder mig til at læse dit interwiev i Liv, for hvor er det rigtigt, idag er Jeg da en hel del mere selvsikker end da jeg var 20 år og som du skriver så er der bare så mange andre ting der også spiller ind og i bund og grund handler det om at være tilfreds, både med sit liv, de ting man laver og omgiver sig med, at have nogle søde venner, en dejlig familie og at man får nogle gode oplevelser. Det er ihverfald det det handler om for mig. Dejlig dag til dig og tak for et inspirerende indlæg – ligger her i min seng og er ikke stået op endnu, så god start på dagen😊😊🇩🇰

   Svar
   • Jeanette
    Jeanette siger:

    Tusind tak, Bettina. Det er meget interessant og dejligt at høre også din oplevelse af at gå fra usikker til tilfreds. Jeg er også selv meget spændt på artiklen og hvordan budskabet kommer ud over rampen.
    Rigtig dejlig dag til dig – og tak fordi du morgenlæste og også lige fandt tid til at give dit besyv med!

    Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.