Min behandling hos Hårklinikken – sådan virker det!

Hårklinikken virker det
Nu er det godt tre måneder siden, jeg startede min behandling hos Hårklinikken – og det er blevet tid til at vise, hvordan det virker indtil videre. Jeg kan godt afsløre, at jeg er super glad, og som du kan se længere nede, er jeg godt i gang med at få et endnu mere fyldigt hår, end jeg havde i forvejen.

Hårklinikken hjælper både kvinder og mænd, der oplever tyndt hår eller hårtab – både genetisk udtynding og hårtab efter sygdom, kemobehandling eller hormonelt efter fx graviditet, medicin eller overgangsalder.

Jeg valgte at sætte fokus på problemet tyndt hår og hårtab hos kvinder, fordi det er noget, som flere end 1/3-del af alle kvinder oplever, og forbi jeg helt konkret selv stod overfor en behandling med antihormoner, der potentielt kan have udtynding af håret som bivirkning. Så udfra devisen hellere forebygge end helbrede, tog jeg kontakt til Hårklinikken for hjælp.

 

Hver tredie kvinde i overgangsalderen oplever hårtab, men det kan afhjælpes. Jo før, man sætter ind, jo bedre!

 

Jeg gør opmærksom på, at jeg har fået produkter og konsultation i gave fra Hårklinikken

Fra angst for hårtab til tykkere hår!

Jeg var ikke umiddelbart den allermest oplagte kandidat til at teste den vækstfremmende håreliksir, fordi jeg i forvejen havde et ret kraftigt hår. Bortset fra en større fældning end normalt, havde jeg ikke – ikke endnu i alt fald – en udtynding af håret efter overgangsalder og yderligere østrogentab pga. medicin. Der var heller ingen, der sagde, at jeg ville få det problem, men jeg havde behov for en tryghed for, at der blev taget professionelt hånd om mit hår, så jeg skal bekymre mig om eventuelle bivirkninger, der gør det tyndere.
Og jo før, man kommer i gang med at behandle et hår, der langsomt bliver tyndere, jo bedre er det.

Har du allerede tyndt hår eller hårtab, er der absolut hjælp at hente, og Hårklinikken hjælper mange kvinder og mænd, der har store hårtab, til at genvinde hårvæksten. Det helt afgørende er, om der er nogle levende hårsække, som kan stimuleres til at producere igen.

Med Hårklinikkens behandling med hårprodukter og daglig brug af deres vækststimulerende eliksir, så ser det for mit vedkommende allerede efter 3 måneder ud til, at min frygt er blevet vendt til, at jeg tværtimod ender med endnu tykkere hår, end jeg nogensinde har haft! Efter den første måned brug oplevede jeg allerførst, at den ekstra fældning stoppede. Nu fælder jeg helt normalt igen! Det er ikke altid, det går så hurtigt, som i mit tilfælde, men allerede nu er det meget tydeligt, at der er masser af nye hår på vej, og mit hår er blevet tydeligt kraftigere.

Hårklinikken før og efter

Eliksiren får håret til at blive tykkere, der kan komme vækst i flere hårsække, og de enkelte hårsække kan danne flere hårstrå. Derudover vokser håret omkring ½ gang hurtigere!

De tynde tindinger bliver fyldt ud!

Min fantastiske hårspecialist, Tina Marienfeldt, på klinikken i København, konstaterede, at jeg har lidt genetisk høje tindinger, som vi kunne forsøge at gøre noget ved, når vi nu var i gang med at sikre min hårvækst. Ikke, at det er noget kæmpe problem, men jeg har dog af og til tænkt over, at det kunne være rart med lidt mere fylde ved hårgrænsen ude i siderne!

Når jeg påfører eliksiren om aftenen, så giver jeg de to tynde tindingsområder særlig opmærksomhed, og de er også blevet ordineret et par særskilte ekstra milliliter.
Jeg påfører 10 ml. eliksir, der er specielt blandet til mig, hver aften. Det ser måske lidt dramatisk ud på billedet, men der er altså ingen nåle involveret!!! Kanylen er kun til at måle eliksiren op med og til at påføre i baner i hovedbunden med en plasticspids.

Middel mod hårtab

Hvad der er ret utroligt er – udover, at jeg generelt har fået ekstra nye hår – at mine tindinger er godt i gang med at blive fyldt ud og min hårgrænsen er begyndt at flytte sig lidt længere nedad! Og det er bare efter 3 måneder!!!!!

Først skal hårsækkene vækkes til live, og så skal de nye hår have tid til at begynde at vokse, der kan derfor variere, hvor lang tid, der går før de første resultater viser sig, men i mit tilfælde er det gået rigtigt hurtigt. Læg mærke til hullet på det øverste billede, hvor jeg har lidt “høje tindinger” – og se så nedenunder, hvordan der er kommet ganske mange nye hår allerede!”

Håret har fart på – jeg har fået ro på!

Jeg er simpelthen så glad og lettet over, at Hårklinikken har hjulpet mig udover frygten for hårtab. Antihormon-behandling kan, ligesom overgangsalderen, føre til udtynding af håret, eller decideret hårtab, og her var en område, hvor jeg i alt fald kunne gøre noget for at forebygge. Og der er sket med succes, må jeg konstatere ♥

Mit problem var ikke stort, men det virker altså også ved mere alvorlige hårtab – genetiske såvel som hormonelle eller efter kemoterapi, hvor håret har svært ved at genvinde sin kraft. Et decideret hårtab var nok ikke opstået for mit vedkommende, det tyder de gode resultater i alt fald på, men jeg har fået ro på, og ovenikøbet har jeg fået udsigt til et endnu kraftigere hår med den fart, der er på i udgroningen af nye hår. Og ikke at forglemme, så har jeg allerede fået synligt mange nye hår i mine lidt høje tindinger, hvor jeg før godt kunne have fornemmelsen af at være lidt “skaldet”.

Så nu fortsætter jeg 3 måneder mere, og er nu blevet sat op til en endnu kraftigere eliksir. Jeg kommer naturligvis tilbage på bloggen til den tid med de næste resultater.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om behandlingen, og hvilke hårprodukter fra Hårklinikken, jeg bruger, så læs mere i dette indlæg Tyndt hår og hårtab hos kvinder kan afhjælpes.

Hårklinikken har klinikker i Danmark i København og Aarhus. Du finder mere information og oplysninger om gratis telefonkonsultation på Hårklinikken.dk.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.