Jeg har trukket stikket ud!

Jeg sidder lige nu på vores båd og vil bare lige ønske god weekend! Nu, hvor sommeren langt om længe for alvor har vist sig fra sin bedste side i Danmark, skal det udnyttes fuldt ud. Inden vi ser os om, er de høje varmegrader og sommeren lagt bag os.
Så vi må sørge for at nyde det nu alt, hvad vi kan 🙂

Her står den på…..nærmest ingenting. Vi er sejlet til Hornbæk, ud i sommerlandet, og de næste dage står den på sol og afslapning. Jeg tillader simpelthen mig selv at tage den lidt med ro og trække stikket ud.

Sommer i Danmark

Så, det bliver lige en kort hilsen herfra – som jeg går og står – i bikini og med et saligt drag om munden.

Rigtig god weekend! ♥

 

 

 

 

 

4 replies
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Mange tusind tak, kære Tina.
   Jeg er helt VILD med den bikini (fra Underprotection). Flæserne gør altså underværker 😉

   Kærlig hilsen
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.