Jeg skal prøve hårkuren alle taler om!
,

Jeg skal prøve hårkuren alle taler om!

olaplex-haarkur

Jeg glæder mig vildt til jeg i eftermiddag, hvor skal jeg ind til min frisør Bomholt i København og prøve den nye hårkur Olaplex. Olaplex er hårkuren, alle taler om, og som efter sigende er helt revolutionerende i forhold til at trænge ind i håret og genopbygge det efter farvning og blegninger.

Line Bomholt har lovet at fortælle mig ALT om den, og hun har allerede udtrykt sin begejstring og fortalt, at de faktisk har fået et helt nyt redskab i salonen. Og jeg glæder mig meget til at fortælle videre her på bloggen om mine oplevelser med kuren senere i dag eller i morgen.

Kuren udføres i salonen, og man fortsætter derefter hjemme med Olaplex No. 3. Det helt store forskel skulle være, at systemet virkelig trænger ind og forbedrer håret og ikke bare giver en effekt på overfladen.

Rigtig god fredag – jeg glæder mig til at vender tilbage med meget mere.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.