Olaplex hårbehandling – sådan virker den!
,

Olaplex hårbehandling – sådan virker den!

Som jeg skrev i går, var det med stor spænding, at jeg tog ind til min frisør Bomholt og prøvede den nye hårbehandling Olaplex.
Jeg havde selv møjsommeligt vasket, føntørret og glattet håret hjemmefra, så før- og efterbillederne kunne blive så sammenlignelige og fair som muligt. Naturligvis er Line Bomholt en kende bedre end mig til at style, men alligevel – jeg synes, at billederne taler for sig selv. Jeg behøver vist heller ikke at sige, hvad der er før, og hvad der er efter behandlingen (du kan se flere billeder længere nede).

olaplex-foer-efter-billede-2

Det er med vilje, at jeg nu kalder Olaplex for en behandling i stedet for en kur. Den gør nemlig ikke håret blødt og glansfuldt – den er noget helt andet. Olaplex går ind og reparerer de svovl- og saltbindinger i hårstrået, der bliver ødelagt at varmebehandlinger og kemiske behandlinger som farvninger og blegninger. Min frisør er utrolig glad for det nye redskab, som de har fået, og ikke mindst fordi, det giver synlige og øjeblikkelige resultater. Det styrker spidserne og går ind og reparerer porøst hår, som knækker. Det kan også være en stor hjælp til de kvinder, som ellers har svært ved at få langt hår.
Mine spidser, som ellers var tørre og trænger til en klipning, er blevet mærkbart mere sunde og lækre. Nu kan det godt være, at jeg udskyder klipningen lidt.

Olaplex kan bruges som stand alone behandling, som jeg fik i går. Det får håret tilbage i en stærkere og sundere struktur. Først påføres Olaplex No. 1 i tørt hår og sidder i 10 minutter. Derefter påføres No. 2, som sidder i min. yderligere 10 min. Derefter vaskes håret og får pleje. Olaplex arbejder inde i hårstrået, så det skal have conditioner eller kur som normalt.

I forbindelse med kemiske behandlinger som fx farvninger, blandes No. 1 direkte i farven, hvor den sidder i ca. 30 minutter og genskaber de svovl- og saltbindinger i hårstråene, som ellers ødelægges af den kemiske behandling. Håret efterlades stærkere og smukkere, og desuden holder farven længere. Derefter påføres Olaplex no. 2, som skal virke i min. 10 min. og gerne længere, før den skylles ud.olaplex-haarkur

Efter behandlingen hos frisøren, fortsætter opbygningen derhjemme med Olaplex nr. 3 for at bevare hårets styrke og sundhed, og fordi salt- og svovlbindingerne i håret konstant nedbrydes, når vi varmestyler det. Det anbefales, at bruge Olaplex No. 3 én gang om ugen eller ved hver tredie hårvask. Ved meget medtages hår, kan den bruges oftere. Produktet fordeles i håndklædetørt hår, som redes igennem. Derefter sidder det i 10 minutter eller gerne længere. Til sidst vaskes og plejes håret som normalt.

Vil du bestille tid hos min fantastiske frisør Bomholt, Grønnegade 26 i København, kan du ringe til dem på telefon 33 32 54 55. Det er en hyggelig salon med søde og særdeles kompetente frisører, der giver sig tid dig, og hvor man altid føler sig meget velkommen og tilfreds med resultatet.
En Olaplex behandling hos Bomholt koster 250 kr. i forbindelse med klip eller farvning og 500 kr. som stand alone behandling. Olaplex No. 3 koster ca. 249 kr.

olaplex-foer-efter-billede-1
olaplex-foer-efter-billede

Olaplex indeholder et verdenspatenteret molekyle, der opbygger svovl- og saltbindinger i håret, som brydes ved varmebehandlinger og kemibehandlinger. Olaplex er fri for silikoner, Sulfater, Phtalater, DEA, Aldehydes og er ikke testet på dyr.

Følg med på Voksenlivsstil!

♥ Facebook: Klik her
♥ Bloglovin (få en mail med nyt på bloggen): Klik her
♥ Instagram: @Voksenlivsstil: Klik her
♥ Besøg min webshop: Klik her

 

Kærlig hilsen Jeanette

1 svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.