VILD Jorgobé Limited Edition Box, der støtter Røde Kors: værdi 1.148.00 pris 349 kr.

Jeg vil ikke undlade at gøre opmærksom på den Limited Edition Box med et væld af hudplejeprodukter fra danske Jorgobé, du lige nu kan få fingre i. Boxen indeholder skønne og brugbare produkter til en værdi af 1.148 kr. og koster kun 349 kr. inkl. fragt. Du behøver ikke at være medlem for at købe den. En del af overskuddet går endda til Røde Kors.

Reklame. Indeholder reklamelinks til Goodiebox

Goodiebox er ambassadører for Røde Kors, og de har i samarbejde med danske Jorgobé lavet et limited edition box med 7 produkter, de fleste full size, til en værdi af 1.148 kr. Boxen sælges til 349 kr. inkl. fragt, og du får virkelig nogle skønne brugbare produkter for pengene! Du får en skøn niacinamid serum 50 ml. (een af mine yndlings), en mindre hyaluronserum, en stor miscellar rens, en scrub mask, en AHA peeling og en lille  hyaluronmaske, som kan give din hud den lækre, klare glow. Endelig er der en skøn plejende håndcreme med squarlane.

Alt fra Jorgobé er med veganske og stærke ingredienser med dokumenteret effekt.

 

Goodiebox er ambassadører for Røde Kors, og de har i samarbejde med danske Jorgobé lavet et limited edition box med 7 produkter

Så et lille tip her fra, hvis du både vil forkæle dig selv og din hud med danske, virksomme og ordentlige produkter – og samtidig give et bidrag til Røde Kors.

Du kan læse mere og købe Jorgobé Charity boxen hos Goodiebox. Du behøver som tidligere skrevet ikke at være medlem.

Du kan læse mere og købe Jorgobé Charity boxen hos Goodiebox.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.