Julehygge, Black Friday og adventskalender lige om hjørnet!

Som du nok har bemærket her på bloggen, så er der allerede gået godt med jul i den her hos mig med dørkranse og årets julecocktail på plads allerede.
Der er også spredt lidt pynt ud i huset, og de små lyskæder med batteri er geniale til at skabe en fin og enkel julestemning (og lidt ekstra lys i den mørke tid 🙂 ).

Sådan ser der ud ved indgangen til vores rækkehus med lyskæder på gelænderet – og det er en fornøjelse af gå rundt i aftenvintermørket i vores kvarter og se, hvordan mange har pyntet deres indgange virkelig fint.

Der er jo ikke mange dage til 1. december, og jeg har i år lavet nogle enkle dekorationer i et par små Lyngby-skåle. Lidt mos, nogle få grene og blade – og det uundværlige glimmer. Det tager ingen tid at lave.

Selvom jeg lige skulle tage lidt tilløb til at komme i stødet i julepyntningen – jeg synes jo lige, det har været jul for lidt siden – så bliver jeg revet med, så snart kasserne  med al pynten kommer frem. Pynt, der for nogle tings vedkommende går tre generationer tilbage til mine oldeforældre, ting fra min barndom og min farmor og farfar, ting hjemmefra, og ting, jeg har fået og købt gennem årene. Sådan en kasse med julepynt er for mig en lille skatkiste af varme minder.

Det samme gælder nok for mange de familieopskrifter, der komme frem år efter år. Her på bloggen finder du fx verdens bedste brunkager, hvis du spørger mig, som stammer fra min farfars bageri.

Den store indkøbsdag i morgen til Black Friday

Lige nu vælter det ind med nyhedsmails om Black Friday, og det er jo også et faktum, at dagen i morgen er en af de største handelsdage. Nogle hader det, andre – de fleste, tror jeg – elsker muligheden for at få mere for pengene.

Jeg køber nogle få udvalgte ting i morgen, er faktisk allerede tyvstartet i dag med et par julegaver. Jeg prøver at holde mig til det, jeg har brug for, og til gaver.

I indlægget her har jeg fundet lidt inspiration til beautytilbud hos Cocopanda og der er også koder til ekstra 10% på Black Friday priserne.

Qlands adventskalender

Jeg er i disse dage også i fuld gang med af forberede en dejlig adventskalender her inde på bloggen, hvor fire læsere som altid skal forkæles i løbet af december måned.
Jeg synes, det er nogle meget lækre og eksklusive gaver, jeg skal have glæden af at dele ud. Der kommer noget af den bedste hudpleje og makeup fra Filorga og Sensai, elegante parfumer fra Miller Harris London og en ny stilfuld bordlighter fra mignis på højkant. Mere vil jeg ikke afsløre nu, men jeg glæder mig til at åbne den første låge på søndag!

Mignis bordlighter

Hvem har egentlig ikke savnet en pæn bordlighter i moderne design?

Baileys og æblegløgg

Jeg vil slutte dagens lille jule-update af med et par meget forskellige – og meget julede – drinks, som jeg begge har nydt i dag, da jeg var inviteret i Tivoli af Baileys.
Den ene er en tradition, som Baileys arbejder hårdt på at få indført her i Danmark, og som kan fås hos Gemüse i Tivoli – og selvfølgelig laves derhjemme. Et chokolade rensdyr fratages geviret – og fyldes i stedet med den cremede likør (prøv den nye med mandel – den er go’!) – og pyntes med flødeskum og diverse toppings efter smag. En heavy dessert, men lækkert var det, og det var da noget, man kunne have sjov med at servere derhjemme også 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens anden drik var uden alkohol, selvom den ikke smagte sådan – en æblegløgg med dejlige kraftige julekrydderier og små æblestykker. Den vil jeg prøve at finde frem til at lave! Lykkes det, kommer den selvfølgelig her på bloggen ♥

Det var dagens julerier fra mig. God Black Friday, hvis du skal på indkøb (glem ikke dine rabatkoder til Cocopanda).

  1 svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.