Juli beautyfavoritter

Juli beautyfavoritterne er mine udvalgte nyheder – de personlige favoritter, som jeg virkelig nyder at bruge og har brugt her i sommer. Produkter til ansigt og krop, som jeg selv rækker ud efter på hylden, som har noget særligt på både lækkerhedsfaktor, kvalitet og effekt.

beautyfavoritter juli 2019

De viste produkter er give til mig i gave!

Fantastisk ansigtsbørste fra Beauté Pacifique giver rensen en ekstra dimension

beaute pacifique ansigtsbørste
Danske Beauté Pacifique gør det rigtigt godt på deres nye beautytools, som fx deres celluliterulle, som jeg har skrevet om tidligere. Deres ansigtsbørste er jeg blevet helt tosset med!

 I det hele taget er jeg jo stor fortaler for at gøre meget ud af at rense huden både med gode produkter og med gode rutiner, der inkluderer massage og ordentlig tid til at lade produkterne virke. Dermed elsker jeg også gode virkningsfulde renseprodukter – og gerne en dobbeltrens med olie først og en vandbaseret rens bagefter. Den lille ekstra indsats giver så meget for huden i stedet for at lade det step være noget, der bare skal overstås.

rensebørste fra beaute pacifique

Til den vandbaserede rens giver børsten en fantastisk grundig rens, og en fin stimulering af huden med de uendeligt mange hår i børsten. Det føles som flere tusinde, og de føles som kærtegn på huden, så bløde – og alligevel faste – de er. Det er en helt vild ekstra dimension til renserutinen, man får for 149 kr.! Jeg bruger den for tiden med Beauté Pacifiques renseskum, som er sæbeagtig uden at udtørre. Den er rigtig dejlige ovenpå dage med solcreme her i sommertiden, hvor man virkelig har brug for at blive renset godt igennem. Den har en fin pris på 179 kr.
Børsten finder du hos Beauté Pacifique her.


NYHED – Bare Minerals fugtgivende foundation stick med anti-age!

Jeg synes, det er meget svært at finde en foundation, der dækker smukt og naturligt, og som ikke lægger sig i linjerne eller virker tør, ujævt og unaturlig at se på. Jeg har mine faste favoritter, og det sker kun sjældent, at noget ryger igennem nåleøjet hos mig – men det er altså sket med den nye Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick fra Bare Minerals.

Den har virkelig mange helt specielle ting kørende for sig. Først og fremmest er den jo en stick, men det er også den første i den form, som er vandbaseret (mineralsk havvand filtreret gennem vulkansk sten, der fugtbooster huden) og egentlig kan betegnes som en flydende foundation! Den er oliefri (stopper ikke porerne), men øger hudens fugtniveau og har en plejende antiage effekt med stjerneingredienser som røde alger, squalan fra oliven og foryngende peptider. Testresultater siger øget fasthed i huden efter fire uger.
Derudover beskytter den mod solen med en SPF25, mod forurening – og mod blåt lys,  hvilket jo er det nye store.
Den har en flot dækkeevne, som kan bygges op efter behov, og så er det en all in one løsning, som kan bruges som foundation, concealer og contouring.

Sådan bruger jeg den nye foundation stick fra Bare Minerals

Bare Minerals foundation stick

Start med at fordele lidt foundation rundt omkring i ansigtet, som derefter jævnes ud med en børste. Jeg synes, det er nødvendigt med en foundationbørste, men så får du også et virkeligt flot resultet, og det er ikke et spor svært. Sticken i sig selv er mest til at fordele produktet i ansigtet med. Du kan alternativt smøre foundation direkte på børsten.

Foundationbørste
Jeg bruger en tæt børste fra Bare Minerals, som giver en flot dækning.

Bare minerals highlighter

På billedet ser du også Bare Minerals nye highlighter i pudderform, som er let at bruge til at skabe lys og et løft i ansigtet – det er smukt øverst på kindbenene i siden.
Her er det færdige resultat, som jeg synes er både friskt og naturligt. Ingen tørhed eller kager nogen steder, og så får man endda solbeskyttelse og topplejende anti-age ingredienser med i købet.  

Foundation til voksen hud

Den nye foundationstick fås i 20 nuancer, og jeg vil klart anbefale at finde den helt rigtige ved at prøve den i en butik (fx Magasin og visse Matasbutikker). Prisen er 395 kr.

Flotte stænger med top kropsprodukter fra ZO Skin Health

ZO Skin Health kropsprodukter
ZO Skin Health er måske nok et mærke, du endnu ikke har hørt så meget om. Vi er nemlig ude i et mærke, som kun kan fås hos klinikker med kosmetiske sygeplejesker, eftersom nogle af ansigtsprodukterne er meget kraftfulde. Det gælder dog ikke på den måde de nye kropsprodukter, og man skal ikke være nervøs for at kaste sig ud i dem. Men de er avancerede og de kan hjælpe med til at give dig ekstra lækre stænger. Body Emulsionen indeholder fx både retinol og ceramider, og virker derfor som anti-age på kroppen. Struktur, tone, glathed – det hele bliver forbedre på kort tid.

ZO Skin Healt body

Cellulite kan også formindskes på et par måneder ved brug af ZO Skin Health Cellulite Control, som virker opstrammende, slankende og tonende og forbedrer både kollagenproduktion og mikrocirkulation. Prisen ligger på 669 kr. Fås hos en række kosmetiske klinikker, bl.a. Retouch Clinic.

Morocnanoil Shimmering Body Oil giver en flot diskret glød

Moroocanoil body oil

Vil du gerne understrege den flotte sommerhud med en bodyoil med en fin og meget diskret glimmereffekt, så Shimmering Body Oil fra Moroccanoil er godt “voksent” bud. For glimmeret er meget, meget småt og ses kun i små diskret glimt, når den er smut ud på kroppen. Til gengæld giver den fugt og næring og giver huden et friskt og velplejet look.
Kropsolien indeholder Moroccanoils signaturingrediens arganolie, der er kendt for sit høje indhold af antioxidanter og plejende e-vitamin og fedtsyrer.
Den diskrete shimmering body oil er perfekt til fest, når din hud skal have et ekstra lækkert look. Bruges i små mængder og er drøj i brug! Pris for 50 ml. er 365 kr.

Solbeskyttelse til både krop og ansigt med naturlige olier fra Ecooking

naturlig solcreme

Det er ikke en nyhed fra i år, men ny for mig er den, solcremen fra danske Ecooking, som er baseret på  økologiske ingredienser og naturlige olier, der plejer og beskytter. Så lækker, at den kan bruges til både krop og ansigt og derfor perfekt til kufferten eller til turen, hvor du ikke gider slæbe for meget forskelligt med. Den er i øvrigt også vandfast.
Den har et højt indhold af goodie-ingredienser som aloe vera, agurkeekstrakt og naturlig glycerin, der er guf for den tørre hud, selvom denne solcreme altså ikke hverken fedter eller klistrer.
De kemiske solfiltre undgår vi ikke, når det gælder om at beskytte huden mod solskader, men vi er ude i gode anerkendte filtre, der giver både høj UVA og UVB beskyttelse.
Så alt i alt et enkelt, godt og handy solprodukt. Fås  hos Ecooking.dk til 259 kr.

NYHED fra Jurliques biodynamiske marker til aromaterapeutisk sanselighed ved håndvasken

Jurlique håndsæbe
Det australske plantebaserede mærke med egne biodynamiske marker, Jurlique, har lanceret de smukkeste sæber og håndcremer, der vil pryde ethvert badeværelse. Det er TOTAL luksus hele vejen igennem fra de messingfarvede og hvide flasker til de aromaterapeutiske daglige oplevelser, når man bruger dem.
Enten i den friske vidunderlige spafornemmelse med duften Restoring med citron, geranium og salvie – eller den klassiske Softening Rose, som er med rene æteriske olier fra roser.
Der er ingen skrappe kemikalier, men tværtimod en fuldstændig sæbefri cremet vask, der er nærende og utrolig mild for hænderne. Selv kalken fra vandet beskytter den imod, så den ikke udtørrer hænderne.
Håndcremen er en lige så luksuriøs og æstetisk nydelse med botaniske ekstrakter, urter, helende bivoks og tidselolie, der er rig på omega 6-fedtsyrer.
Det er en virkelig sanselig hverdagsoplevelse. Jurlique Hand Wash 250 kr. Hand Lotion  340 kr. (vejl.).

♥♥♥♥♥

Det var en lille opdatering på noget af det nyeste på beautyfronten. Jeg håber, der er noget inspiration, du kan bruge – og spørg løs, hvis der er noget, du vil vide mere om 🙂

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.