Kan du også finde på at springe rensen over, når du er træt?

Springe rens over om aftenen
At springe rensen over om aftenen, når man er meget træt, er nok noget, som kun de allermest disciplinerede ikke kender til! Jeg skal være fuldstændigt ærlig og indrømme, at det også kan ske for mig, hvis jeg er meget træt eller ugidelig. Vi er jo altså bare mennesker. Om det er en katastrofe? Nej, ikke hvis det kun sker en gang imellem.

Det er ikke noget, man skal praktisere hver dag,  og heller ikke ret gerne hver uge, men en gang imellem, når man bare har lyst til at kaste sig på hovedet i seng og bare ikke kan mere, så går verden ikke under af den grund.

Springer du rensen over, så er det bare op på hesten igen!

Helt ærligt, så er det jo ikke umuligt at komme efter det om morgenen, hvis det en enkelt gang imellem sker, at du ikke får renset af. Med mindre, du selvfølgelig har problemer med uren hud og tilstoppede porer. Noget andet er, at det er totalt ufedt – og en dårlig start på dagen – at vågne med gammel makeup. Men så er det med at komme i gang og være ekstra grundig. Giv huden en grundig dobbeltrens og måske en eksfoliering, for at få den dejlig ren igen. Værre er det heller ikke værre, så giv ikke op, fordi du har været træt (og smådoven) en dag – som med så meget andet, er det bare op på hesten igen.

Du går glip af rigtigt meget, hvis du ikke har gode renserutiner

Men lad mig sige det med det samme, det skal ikke være en vane at springe rensen over, for så går du glip af den fantastiske hud, du får, når du regelmæssigt passer og plejer din hud morgen – og ikke mindst aften. Om natten regenerer vores celler i et langt større tempo, og det er her, du får ekstra meget glæde af de serummer, natcremer – og måske de nye sleep over masks, som er kommet.

Jeg kan ikke anbefale det nok at få en god renserutine af huden om aftenen. Det boner SÅ meget ud på den gode måde, når man får det gjort. Huden bliver naturligvis renere og klarere, men med de rigtige produkter får du også en glattere hud, tro det eller lad være. Huden stimuleres, når du arbejder med den. Gode renseprodukter plejer også huden. Celler fornyes, og huden bliver mere modtagelig overfor efterfølgende serummer og cremer.

Gerne dobbeltrens om aftenen!

Om aftenen anbefaler jeg, at du dobbeltrenser efter koreansk og japansk forbillede. Først en olierens, som masseres ind i huden og opløser al makeup, der er oliebaseret. Min absolutte favorit er Sensai Cleansing Oil, som jeg har brugt i snart 20 år. Der er ingen over og ingen ved siden af!

  Bagefter bruges en vandbaseret rens, som ikke må være udtørrende, men som renser i bund og fjerner alt det sidste snavs.
Det kan være Sensais Step 2 Creamy Soap eller en renseskum fra andre gode mærker, som du måske sværger til – pHformula har fx en række fantastiske renseprodukter, herunder bl.a. en ny renseskum, som står fast i min bruser, og som jeg bruger til en let og hurtig morgenrens for at fjerne rester af nattens produkter og gøre huden klar til en ny dag.

Det kunne også være Exuviance Age Reverse BioActiv Wash eller Beauté Pacifique renseskum. Det vigtigste er, at den renser i dybden uden at udtørre huden.

Jeg vil igen-igen anbefale min uundværlige Makeup Ereaser klud, som fjerner alle rester af makeup, snavs og renseprodukter – samt øjenmakeup.

I indlæggene længere nede på siden kan du læse mere om mine renserutiner.
Men, som sagt, så kan de fleste af os være trætte og springe over, og så går verden ikke under – eller huden bliver grim, eller vipperne knækker – af den grund. Jeg kan ikke understrege nok, hvor meget, du får ud af at bruge 10 minutter hver aften på din hud – og helst hver eneste aften. Belønningen er hurtig og kontant i form af en langt flottere, glattere, blødere og klarere hud. Så går en enkelt misser i ny og næ, hvis du samler grundigt op næste morgen. Men lad det nu ikke ske for ofte! 🙂

1 svar
 1. Tina
  Tina siger:

  God aften og glædelig 20.december:-)
  Dejlig anbefaling af mærker til aftenrens 🙂
  Jeg springer en sjælden gang imellem over, hvis jeg er meget syg eller meget træt.
  Men prøver at nå at rense og efterfølgende komme god natcreme på.
  Aften hilsner og snart en glædelig jul !

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.