4. låge i adventskalenderen – vind Filorgas nye øjencreme og foundations

Præmien er en gave fra Filorga! (indlægget indeholder reklamelinks til Matas)

Så blev det fjerde søndag i advent – julemåneden flyver afsted – og tid til sidste låge her i Qlands adventskalender. Jeg har endnu en gang udvalgt nogle af mine egne favoritter, og vi slutter af hos Filorga og deres nyheder. To hits, som jeg fornyligt har skrevet om her på bloggen –

Læs evt. indlæggende om nye totalt suveræne Filorga NCEF-Reverse Eyes øjencreme og de nye Filorga Flash-Nude foundations med tilhørende pudder.

Vinderen får:
–  Filorga NCEF Reverse Eyes øjencreme (værdi 625 kr.)
– Filorga Flash-Nude Fluid foundation til farverne 01 og 02 (værdi 340 kr. pr. stk.)
– Filorga Flash-Nude Powder (værdi 340 kr.)

Samlet værdi 1.645 kr.

NB! VINDEREN ER TRUKKET! TUSIND TAK TIL ALLE, DER VAR MED – OG IKKE MINDST FOR DE SØDE KOMMENTARER. 
DEN HELDIGE BLEV DENNE GANG TRINE THVETEN. KÆMPE TILLYKKE MED DE SKØNNE SAGER FRA FILORGA ♥

Filorga NCEF Reverse Eyes er en suveræn øjencreme

Det kan – helt ærligt – nogle gange være svært at se, at en øjencreme vitterligt gør en forskel og man opnår det glattere, mindre hævede og mere lyse område omkring øjenomgivelserne, som ønsker sig. Det gælder IKKE for for Filorgas nye NCEF Reverse Eyes, som kom på markedet i september. Jeg har selv snart tømt den første krukke 🙂

Filorga øjencreme

Filorga Reverse Eyes er seneste skud på stammen i deres NCEF linje (New Cellular Encapsulated Faktor) og indeholder et kompleks af 50 ingredienser, vitaminer, mineraler, syrer, enzymer m.m. Øjencremen indeholder desuden aktive ingredienser som kollagen, C-vitamin, aescin, koffein samt hyaluronsyre.

Øjencremen bruges morgen og aften hele vejen omkring øjet! På en dag, hvor øjenomgivelser virker trætte og hævede, er det cremen, der giver et øjeblikkeligt løft!

Vinderen får den suveræne øjencreme til en værdi af 625 kr. for 15 ml. (se den hos Matas her).

Filorgas nye foundations er nemme at bruge og dækker flot og naturligt

Vinderen får hele to stk. af Filorgas nye Flash-Nude Fluid foundation i farverne 01 og 02. Med de farver vil de fleste danske kvinder nemlig være perfekt dækket ind, og de kan evt. blandes, så den helt rigtige nuance opnås. Måske kan den lyse 01 bruges nu og den lidt mørkere 02 gemmes til sommer.

Flash-Nude er flydende og minder i konsistensen om en dagcreme, og den er utroligt let at fordele. Her behøves ikke en svamp eller en makeupbørste, den fordeles let med fingrene.
Udover et meget smukt og naturligt resultat, så bliver huden samtidig plejet med bl.a. hyaluronsyre, som yderligere gør, at det er en perfekt foundation til moden og til tør hud. Eller til kvinder fra omkring 30 års alderen, der begynder at sætte ind på forebyggende pleje. Oveni er der solfaktor 30, så du får virkelig meget i eet produkt.
Filorga foundation

Filorga Flash-Nude indeholder et særligt mikropigment, en teknologi, de kalder Adjustable Cover, der fusionerer med huden og giver en meget naturlig fejlfri dækning, og virker på både glathed og udstråling. Den dækker naturligt, så får du meget let et meget levende og perfekt resultat med en flot glød.

Værdien af de to foundations er tilsammen 680 kr. (Fås hos Matas her).

…og vi stopper ikke her!

Filorga pudder
Vinderen får også den nye transparente Filorga Flash-Nude Powder, der matterer og nærmest smelter sammen med foundationen og fuldender resultatet med en mat og fejlfri overflade. Som noget helt nyt er der også tale om en pudder med hyaluronsyre, hvilket vil sige, at den ikke udtørrer huden, ligesom den hverken lægger sig i hudens linjer eller tilstopper porerne. Den har en PerfectBlur teknologi, der udglatter og giver den en perfekt overflade. Den er virkelig noget helt nyt og banebrydende, når vi taler pudderfinish.

Den nye plejende pudder, der fuldender dit look har en værdi af 340 kr. (Fås hos Matas her).


VÆR MED I LODTRÆKNINGEN PÅ SØNDAG ! 

 Jeg trækker lod på søndag den 30. december om denne overdådige Filorga-pakke.
Så kan du starte den nye år med friske øjenomgivelser og lækker makeup, hvis du bliver den heldige, der bliver trukket ud ♥

Det eneste, du skal gøre er at skrive en kommentar til indlægget, om at du er med. Skriv, liiiige hvad du har lyst til, og hvad der falder dig ind – alle kommentarer er med!

Jeg glæder mig til at læse det hele og trækker lod på søndag ♥♥♥