Klar parat til januar!

Så kan vi vist snart ikke trække den længere. Vi må tilbage til hverdagen og i gang med 2019!
Nogle har sikkert benyttet lejligheden til nogle dejlige ekstra feriedage i denne uge, og jeg skal også være ærlig og indrømme – som du måske har bemærket – at det har ligget lidt tungt med at komme igang her på bloggen efter nytår. Så, hvis du også synes, det tager lidt tid at komme op i omdrejninger, så er du altså ikke alene 😉 Og det er vel også helt ok!

Vi skal måske lige tage tilløb, før vi byder januar velkommen med nye opgaver og forsæt om at leve lidt sundere ovenpå julen og måske få gang i at røre os lidt mere igen.
Men jeg har nu altså endelig fået stuvet al julepynten pænt tilbage i kasserne og har fået elimineret de sidste grannåle og fedtpletter, så jeg er klar til januar! Og klar på tasterne her på bloggen igen.

Klar til en lille opstramning af kosten her ovenpå jul og nytår.
Jeg har også opgraderet mit vinterløbeudstyr, så der ikke er nogen undskyldning for at komme ud! Og så kan der jo også komme en kage imellem, som du kan læse længere nede.

Flere grøntsager – og tilbage på sporet i januar!

global mini chopper

Jeg ved ikke, hvordan du har det efter jul og nytår, men her hos os er vi kommet godt i gang med at stramme lidt op på kosten. Det er som om, at det kommer helt automatisk, at kroppen kræver noget mere grønt og groft ovenpå julens og nytårets udskejelser.
Så jeg har zoomet ind på at lave lækre salater, som jeg giver noget fylde med fx linser og bønner og med et stykke kylling eller fisk til. Så er man hurtigt tilbage på sporet igen.

Det er heller ikke fordi, at månedens læserkonkurrence ikke fortsætter – jeg har bare hængt i bremsen. Den kommer op i næste uge, men jeg kan godt afsløre allerede nu, at den heldige får en håndsrækning til en sund start på året i form af en super lækker grøntsagskniv fra Global OG deres nye fine Mini Chopper, som er deres nye specialkniv til at hakke bl.a. krydderurter med (og nødder og chokolade, men det taler vi vel ikke om i januar 😉 )

Mere om det i næste uge.

Grøntsager eller ej – de her småkager er uimodståelige!

hjemmelavede småkager

Jeg har tilbragt dagen i dag med min skønne veninde Sus, som medbragte en kæmpe dåse af hendes efterhånden berømte småkager med lakrids, hvid chokolade og pistacienødder. De er noget helt særligt, og hun har et særligt godt touch med dem (som med så meget andet, hun rører ved). Altid leveret i dåser med teksten Home Made With Love ♥♥♥

Januar og grøntsager eller ej, de småkager er uimodståelige, og her i huset forsvinder de som dug for solen.
Du kan selv prøve lykken med dem, for opskriften er på bloggen lige her.

småkager med lakrids

Vinterløbet skal holdes i gang med varmt løbetøj!

Ovenpå de dejlige småkager, og udover den ellers noget mere grønne kost, så har jeg besluttet mig for at holde gang i mit udendørs løbetræning over vinteren i år. Derfor har jeg opgraderet mit udstyr, så jeg nu endnu bedre kan holde varmen – så er det ikke en undskyldning!

I julegave fik jeg en virkelig varm og super lækker løbejakke fra Newline.
Den kan fås hos Boozt her (reklamelink)

varm løbejakke

Lækre varme vind- og vandtætte løbebukser, hvor mit valg er faldet på disse fra Craft. 350 kr. hos Løbeshop.dk.

varme løbebukser

Mit store problem om vinteren er altid kolde tæer, når jeg løber. Så nu har jeg bestilt de her varme Woolie Boolie strømper med 48% merinould, som har fået gode testresultater. De er åbenbart et musthave inden for cykling, men nu prøver jeg dem til løb. Jeg synes, det er et forsøg værd, hvis de kan gøre det lidt mere behageligt at løbe udenfor i vinter.
De koster 89 kr. på tilbud hos XXL.dk.

varme løbestrømper

2019 skudt i gang!

Hos mig er julepynten endelig lagt i kasser, hvor den venter på, at jeg med nostalgisk glæde starter forfra på det hele om 11 måneder igen.

julepynt pakket væk
Vi starter på en frisk med rent hus og en næsten blank kalender – så længe det varer.  Med løbeture, gode salater – og med plads til en småkage!
Og selvfølgelig med masser af nye indlæg i pipelinen her på bloggen, som jeg glæder mig til.

Så nu er vi i gang – og vi høres ved inden længe igen!

  2 replies
  1. Tina
   Tina says:

   Godt nytår!
   Dejlige gaver du har fået 🙂
   Jeg fik også træningssæt mv fra Kari Traa, så skal træne lidt igen og sidde timevis i min infrarøde sauna og grounde.
   Her mangler jeg stadig en del både nytårssager og julesager der skal væk.
   jeg glæder mig til et nyt år med dig ved roret her på domænet 🙂

   Svar
   • Jeanette
    Jeanette says:

    Kære Tina,
    rigtigt godt nytår til dig. Det lyder dejligt med infrarød sauna!
    God fornøjelse med at komme i gang med træningen, det bliver helt sikkert dejligt.
    kærlig hilsen Jeanette

    Svar

  Skriv en kommentar

  Want to join the discussion?
  Feel free to contribute!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.