Mit nytårslook og makeup

Så nærmer vi os årets sidste aften og jeg vil endnu en gang ønske dig GODT NYTÅR!
Jeg er i fuld gang med at gøre mig klar og har lagt festmakeuppen, men lige skynde mig at vise dig, hvad jeg har valgt at tage på i dag, her før det går løs.

NB. Jeg gør opmærksom på, at indlægget indeholder produkter, jeg har fået i gave til test!

♥♥♥♥♥

Aftenen står for vores vedkommende til middag og fest på Café Victor midt i København sammen med et par gode venner. Vi har ingen fast tradition for nytåret – sidste år var vi på Club La Santa, nogle år er vi ude, nogle år hjemme med gode venner, andre gange har vi været bare os to. Men i år er der dømt fest og farver på legendariske Victor, og jeg er spændt på, hvad aftenen bringer.

Mit look bliver delvist genbrug fra min halvtredsårs fødselsdag, hvor nederdelen stadig er en drøm (du kan se den fra den gang her)! Skoene er endda også de samme – sådan et par klassiske stilletter holder bare i årevis. Begge dele købte jeg i sin til hos Pour Qoui i Nrd. Frihavnsgade i København.
Blusen derimod ny – en klassisk drøm i tyndt og behageligt glimmerstof med en smuk vandfaldsudskæring bagpå. Den er fra Signe Bøgelund-Jensen, og du finder den her.
Den bliver helt sikkert også en ting, som jeg vil bruge igen og igen i mange år frem, så den er alle pengene værd.

Det har jeg stylet mit hår med

Det er jo ikke fordi, der er gjort et kæmpe nummer ud af mit hår, som bare hænger blødt ned. Alligevel har jeg brugt nogle ting, som jeg vil dele med dig.


Min varme krøllebørste fra HH Simonsen er gået hen og er blevet mit vigtigste stylingredskab. Den er simpelthen bare så god til at samle håret og gøre det sundt og blødt at se på med store buk og fald. Den kan du læse mere om her.


Til styling er glimmershinen fra Morrocanoil igen et af mine uundværlige plejeprodukter. For tiden supplerer jeg ind imellem med glimmerolien fra Antonio Axu (bruges i sparsomme mængder, hvor den giver masser af shine, men så den ikke fedter). For at holde på det hele på sådan en nytårsaften bruger jeg for en gang skyld lidt hårlak fra Morrocanoil i en lille størrelse, som jeg kan have med i tasken.

Festmakeuppen

Det er heller ikke fordi, der er den vilde forskel på en normal og en festlig makeup for mit vedkommende. Foundationen er for mig meget vigtig for et smukt look, og jeg er tro mod mine absolutte favoritterher! Flydende foundation fra Sensai (den perfekte flydende foundation – læs mere ). Concealer fra Idun, som jeg er vild med. Og et lille touch udenpå af min uundværlige mineralpudder fra Jane Iredale, som du kan læse mere om her.


Øjenskyggen har fået en ekstra tand i aftenens anledning, og jeg har givet den en anelse mere highlighter (In Touch fra Jane Iredale) og blush (fra Delilah).
Ellers har jeg kørt igennem med makeup fra svenske Idun Minerals, som jeg har fået lov til at teste. De havde de helt perfekte farver til min fine glimmerbluse.

Og til sidst – selvfølgelig en lækker parfume med elegance og dybde til aftenbrug. Piler peger her nytårsaften på den mange gange prisvindende og 15års jubilaren Narciso Rodriques for her.

 

Det var dét – så er vi klar…….god aften og godt nytår. Vi ses i 2019 ♥

Se flere indlæg

2 replies
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Tusind tak, søde Pia. I lige måde – du ser sprød ud på Instagram. Vi kom ind i det nye år på bedste vis, og det håber jeg også, at I gjorde.
   Rigtigt godt nytår til jer!
   Kærlige hilsner
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.