,

Knæk koden til det indiske køkken med Dhaba Walla

Enayatullah Safi har bragt den indiske madmagi til Danmark med sine restauranter og food trucks. Nu kan du også selv knække koden og lære at lave indisk mad med hans nye ultrasmukke kogebog DHABA WALLA.

Enayatullah Safi har bragt den indiske madmagi til Danmark med sine restauranter og food trucks. Nu kan du også selv knække koden og lære at lave indisk mad med hans nye ultrasmukke kogebog DHABA WALLA.

Anmeldereksemplar/
Indeholder reklamelinks til Saxo.

Jeg har de sidste par somre spist talrige curries, ris og naanbrød hos Dhaba food trucken på Skovshoved Havn. Det er simpelthen et enkelt, skønt og velsmagende måltid, hvad enten den har været med kylling eller masser af grønt.

DHABA WALLA 100 retter fra det indiske køkken.
Du kender måske Dhaba Walla restauranterne i Køge,  Næstved, Nykøbing F. eller København NV. Eller er stødt på de populære street food trucks. Dhaba Walla har virkelig givet den indiske mad et indtog i Danmark – og nu også med den netop udkomne kogebog med 100 retter fra det indiske køkken.

Indien er jo et kæmpe land og deres køkken er stort og rigt og meget mere end butter chicken. Med denne bog kan du virkelig knække koden til det utroligt velsmagende og lækre indiske køkken med de mange grøntsager og alle de særlige krydderier. Og det kræver ikke, at du skal indkøbe en masse dyre og besværlige ting. Det er bare om at få lært basics og med opskrifterne begynde at lære brugen af nye krydderier og måder at lave mad på.

Med denne bog kan du virkelig knække koden til det utroligt velsmagende og lækre indiske køkken med de mange grøntsager og alle de særlige krydderier.
For tre år siden var jeg i Indien og elskede hvert eneste måltid, som var sprængfyldt med grøntsager, frugt og skønne varme krydderier. Det er et fantastisk køkken, som netop også har fascinereret Enayatullah Safi:

 

“I de uprætentiøse dhabas mødes høj som lav og spiser et godt måltid mad, og for en stund glemmer de verden omkring sig. Da jeg oplevede det, følte jeg, at jeg var tilbage til mit udgangspunkt. Min afghanske baggrund smeltede sammen med min fascination af indien, og dhaba’erne blev billedet på det, jeg vil: skabe glæde, fællesskab og sammenhold gennem madoplevelser.”

 

Enayatullah Safi er vokset op i Afganistan og har boet de sidste 20 år i Danmark. Her har han både arbejdet for Forsvarets Efterretningstjeneste og læst Statskundskab – og er i dag kok og ejer af Dhaba Walla restauranterne og street food boderne.

Enayatullah Safi er vokset op i Afganistan og har boet de sidste 20 år i Danmark. Her har han både arbejdet for Forsvarets Efterretningstjeneste og læst Statskundskab - og er i dag kok og ejer af Dhaba Walla restauranterne og street food boderne. 

Jeg husker, da han for år tilbage inviterede lokale plejehjem på mad på sine restauranter for at sige tak for alt det, Danmark har givet ham. Det var meget rørende, og det er så fint, at han også deler sin passion for Indien og det vidunderlige indiske køkken med os.
Jeg elsker hvert eneste måltid fra food trucken – og jeg er vild med, at jeg nu kan prøve kræfter med at lære nogle af opskrifterne at kende i bogen, som i øvrigt er utrolig smuk.

 

Dhaba Walla 100 retter fra det indiske køkken finder du hos Saxo. (reklamelink)

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.