,

Favorit foundation fra Sensai i ny version!

Flawless Satin Foundation fra Sensai er og bliver en helt unik foundation. Plejende, fugtgivende, smukt og naturligt dækkende uden at lægge sig i linjerne eller virke malet eller pudret! Nu er den kommet i en opdateret version med endnu mere komfort og holdbarhed samt spf 25.

 

Modtaget i gave til test.
Reklamelinks til Matas.

Flawless Satin er et meget dækkende navn for den ikke mindre end fantastiske foundation fra Sensai. Du får en unikt smuk og ensartet hud – og så får du en tekstur og komfort, der kommer direkte ud af Sensais luksuriøse hudpleje.

Flawless Satin Foundation fra Sensai er og bliver en helt unik foundation. Plejende, fugtgivende, smukt og naturligt dækkende.

 

Ændret med stadig den samme!

 

Jeg har før skrevet om denne favorit foundation, og det gælder stadig her i den netop lancererede nye version. Forskellen er ikke kæmpe stor, der er ingen fundamentale ændringer – og heldigvis for det. Konsistensen er bare blevet endnu blødere og nemmere at arbejde med, og så er der kommet mere solfaktor i med en stigning fra spf 20 til 25.

Leder du efter den perfekte foundation? Den, som dækker, men ikke virker malet, og giver den eftertragtede ensartede hud. Hvor resultatet ikke virker pudret eller lægge sig i de små linjer i huden.
Så er Sensai Flawless Satin Foundation et virkeligt godt bud! Sensai Flawless Satin Foundation kan købes i Matas (385 kr.)

 

 

Den perfekte foundation

Jeg ved snart ikke, hvor mange, jeg har anbefalet denne her foundation til! Og jeg har endnu kun oplevet begejstring. Den er virkelig genvejen til en naturligt ensartet hud. Den er fugtgivende uden at virke fedtet og også her i den nye opdaterede version minder den meget om en creme i konsistensen.
Jeg foretrækker normalt at lægge den på med en foundationbørste, men har med den nye også fint kunne bruge fingrene.

Resultatet bliver, som sagt, meget smukt ensartet, uden at virke “malet”, pudret eller lægge sig i linjerne på huden. Looket bliver luksuriøst, velplejet og er holdbart.

 

Sensai er fra starten et hudplejemærke, og det mærkes tydeligt på deres makeup, som er meget plejende og luksuriøs. Deres foundations er fugtgivende (uden at fedte) og nærmest smelter sammen med huden efter nogle minutter. Samtidig virker de udglattende og udfyldende på huden i stedet for at klumpe sig ned i hudfolderne.

 

 

Det var fredagsfavoritten for denne gang. En gammel kending, som jeg aldrig bliver træt af – heller ikke i den nye version!

Sensai Flawless Satin Foundation kan købes i Matas (385 kr.)

SE ALLE MINE FREDAGSFAVORITTER HER!

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.