,

NY! A-Derma Biology serum med højt C-vitamin indhold gør huden frisk og glat

A-Dermas BIOLOGY serie er skabt til sart hud, tør eller reaktiv hud, der rødmer. Den nye BIOLOGY ENERGY C Radiance Boost Serum booster uden at irritere.

A-Dermas BIOLOGY serie er skabt særligt til sart hud, tør eller reaktiv hud, der rødmer. Den økologiske og dermatologisk testede serie balancerer og beroliger huden og styrker hudbarrieren, der ofte er årsagen til hudproblemerne. En nyhed i Biology-serien er en boostende C-vitamin serum, der giver glød og friskhed og virker udglattende – uden at irritere eller skabe ubalance.

Reklame/modtaget til test/links til  Matas

BIOLOGY er en økologisk (Ecocert) og 99% naturlig serie fra A-Derma, hvor omdrejningspunktet er at skabe løsninger til funktionsproblemer i overhuden som tørhed, eksem og rosacea. (Læs evt. indlægget Hudlægen: Derfor kan du få hudproblemer – og det kan du gøre).

På Apotektet finder du A-Derma Biology, der består af renseprodukter, meget lækre hyaluronserum bestseller og intenst fugtgivende cremer. Derudover er der specielle fugtighedscremer til rødme og blussen (BIOLOGY A-R, Anti-Redness), tørhed og manglende smidighed (BIOLOGY Nutri) og ubehag og ubalance (BIOLOGY Calm).

Rhealba® Havre er central i alle A-Dermas formler. En unik, aktiv ingrediens med beroligende og plejende egenskaber. Den rene økologiske havre plantesaft indeholder næringsstoffer, sukkerarter og mineraler (bl.a. Calcium og Magnesium), der har en unik evne til at genoprette balancen i huden. Den booster også produktionen af hudens naturlige hyaluronsyre, som er afgørende for at bevare hudens fugtniveau.


Derfor skal du tilføre C-vitamin i din hudpleje

Nyheden fra A-Derma er en højpotent C-vitamin serum - BIOLOGY ENERGY C Radiance Boost Serum - med et indhold, der svarer til 20% ren C-vitamin.

Nyheden fra A-Derma er en højpotent C-vitamin serum – BIOLOGY ENERGY C Radiance Boost Serum – med et indhold, der svarer til 20% ren C-vitamin. Konsistensen minder om en hyaluronssyre serum, og giver masser af fugt, og de har formået at lave en virkningsfuld C-vitamin serum, der passer til sart hud og ikke irriterer det mindste.

At tilføje vitamin C til din hudplejerutine er blandt de bedste og mest givende – og veldokumenterede – ingredienser, du kan gøre for din hud.

 

• C-vitamin er en antioxidant, hvilket betyder, at det bekæmper skadelige frie radikaler og hjælper huden med at modstå påvirkning udefra og oxidativ stress.

• C-vitamin i en stabil form, og i passende styrke, bidrager med en udjævnende effekt på forekomsten af ​​mørke pletter ved at blokere produktionen af ​​pigment i vores hud, og hjælper med at beskytte huden mod langvarig skade forårsaget af skadelige solstråler.

• Undersøgelser viser, at daglig brug af en C-vitaminformulering i mindst tre måneder forbedrer forekomsten af ​​fine og grove rynker i ansigtet og på halsen, samt forbedrer den generelle hudtekstur og udseendet.

• C-vitamin medvirker til at beskytte og fugte din hud

• C-vitamin kan også hjælpe med at beskytte huden mod skadelige ultraviolette stråler, når det bruges i kombination med en bredspektret solcreme.

 


BIOLOGY ENERGY C Radiance Boost Serum findes på Apotektet og kan desuden købes hos Matas HER (290 kr.). 

Serummen kan passe ind i enhver hudplejerutine. Tilfør nogle få dråber på ansigt og hals efter rens/under cremen.

 

KLIK OG SE ALLE FREDAGSFAVORITTERNE HER

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.