,

Mine online Corona-køb

Med nedlukningen af butikkerne pga. Coronaen, er der ikke så meget andet at gøre end at ty til online butikkerne! Ikke, at det ikke også sker for mig normalt, men lige nu er der ikke så mange andre muligheder, hvis der opstår behov for noget, der ligger udenfor dagligvarebutikkernes sortiment. Mit behov har ikke været så stort i lang tid, men de sidste par uger har jeg altså fået shoppet lidt , som du kan se her.

På udsalg hos Boozt

På udsalg holder jeg mig altid til klassiske og langtidsholdbare køb, hvor jeg virkelig får noget for pengene. Jeg prøver at være tro mod min egen stil og det, jeg ved klæder mig. Det er jo ikke fordi, behovet for pænt tøj er overvældende for tiden, og ofte er det joggingbukser og varmt tøj til gåturen, den står på her. Men nu fik jeg alligevel lyst til at stramme garderoben lidt op med det par nye køb.

Så det er blevet til en mega lækker og for mig helt perfekt blazer Fra Morris Lady, som nu er til halv pris (1.449 kr.). Der er stadig flere størrelser tilbage. Jeg har den i str. 36, og den er ikke stor i størrelsen.

Lulu blazer med guldknapper fra Morris Lady er helt perfekt i snit og kvalitet.
Havde jeg haft lidt tålmodighed, havde jeg sparet 300 kr. på blazeren – til gengæld havde jeg ikke fået fingre i de her mega fede skindbukser i jeansfacon fra Pulz. De er nemlig helt væk nu.

Skindbukser i jeansfacon fra Pulz

 

Chunky loafers

Jeg har i et stykke tid sværmet lidt for et par klassiske loafer, men med en chunky sål, der gør dem lidt mere rå. Tredie gang var lykkens gang. Først par for små, andet par fra Selected Femme for store og tunge som et ondt (Corona)år.

De her er keepere, som jeg fandt hos Nelly.com fra mærket G. H. Bass. Modellen hedder Weejun ’90 Esther Kiltie. Kvaliteten er virkelig god – de er små i størrelsen.

Loafers med chuncky sål i modellen Weejun '90 Esther Kiltie fra G. H. Bass

Ny frakke til Viola

Også Viola har brug for nyt her under Coronaen, og jeg har lige bestilt en varm hundefrakke hos Hooked4Pets. Efter at have brugt en rum tid på at finde det helt rigtige til hende, nu hvor der er koldere vejr på vej, så glæder jeg mig til snart at iklæde hende denne her Hurtta Expedition Parka.
Bichon Havanaiser har ikke ret meget underuld, så de kan godt komme til at fryse i vinterkulden (til gengæld fælder de ikke).Lækker varm hundefrakke til min Bichon Havanais, så hun kan holde varmen til vinter.

Støt de små lokale butikker

Nu ved jeg godt, at jeg har handlet hos Boozt og Nelly, men jeg har jo også støttet bl.a. Hooked4Pets, og i det hele taget, så er det jo fint, hvis vi kan huske især de små butikker.

Een af dem, jeg gerne lige vil slå et slag for er søde Louise Dorph, som netop har åbnet den skønneste lille butik og webshop. Det er ikke specielt sjovt, når hjerteblod og sparepenge er sat i noget, som først må lukkes lige før jul pga. egen Corona-karantæne og siden pga. restriktionerne.

Jeg ved derfor, at hun er taknemmelig for hvert lille køb på webshoppen, som kan støtte hende og give hende mod på det hele.

Her er lidt småting, jeg har valgt at købe, og som man altid kan bruge. Havtorneddike og -sennep og smukke strikkede karklude. Og jeg har købt ekstra, så jeg har et par værtindegaver på lager.

Havtorn sennep købt hos Louise Dorph.Havtorn dressing købt hos Louise Dorph.Smukke strikkede karklude købt hos Louise Dorph.

Det kan også være, at du falder for en hårklemme, et armbånd, en Idun neglelak eller lipgloss (de er gode), en smuk pude eller noget helt femte på Atelier.louisedorph.dk. ♥

2 kommentarer
 1. Janet
  Janet siger:

  Fine ting du har fået shoppet👍Sidder selv pt. og kigger skindbukser, støvler og andet lækkeri fra et par lokale butikker. Gemalen forstår ikke rigtigt, hvad jeg dog skal med nyt, er jo blot herhjemme og mest i løst hyggetøj😉 Måske netop derfor trænger jeg ekstra til forandring. Skindbukserne er nu også sådan nogle baggy-løse nogle, for der skal være plads til Coronadeller og udvidelse😁

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Tak, jeg er også super glad for dem. Det er ikke altid, man rammer rigtigt online!
   Det er jo helt rigtigt, hvad du skriver og hvad din mand siger. Behovet er ikke så stort, og det er også sundt ikke at købe hele tiden. MEN, jeg synes altså, at jeg trængte nu. Nogle gange skal der ikke så meget til!
   God shopping, håber du finder noget godt! Overvej blazeren 😉
   KH Jeanette

   PS: har lige fået ROS af mit gudbarn på 22 for skoene – er meget stolt! 😁😁😁

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.