Uge 42 – Fokus og Favoritter!


Det var så den efterårsferieuge! Selvom, jeg ikke har holdt ferie og bare har været herhjemme, så nyder jeg altid skoleferierne – også selvom jeg som regel har placeret mine egne ferier på andre tidspunkter. Det er jo et privilegium for nogle af os, der er uden skolebørn, at vi kan nyde de andres ferier en lille smule, udover vores egen. Der er god plads på vejene, plads i supermarkedet og i det hele taget ro på og hyggestemning over hele linjen.
Og behøver man meget mere end en god gåtur i det milde efterår? Viola er i alt fald enig.
Fokus i denne uge har nok mest af alt været ro og hurra for det.

Jeg håber også, at du har nydt ugen, hvad enten du har holdt ferie, eller holdt skansen på jobbet – været ude at rejse eller har nydt det fantastiske efterårsvejr herhjemme.

Nøglerne er overdraget!

Farvel og tak til det gamle hus!

Som jeg kunne fortælle i sidste uge, så er vores gamle hus solgt, men nu er det ikke alene solgt, men allerede overdraget!
Faktisk var vi nærmest midt i min bebudede influenzavaccine, da ejendomsmægleren ringede i mandags og spurgte, om vi kunne overdrage nøglerne samme dag.
Vi vil selvfølgelig gerne være fleksible, så afsted kom vi efter de allersidste havekrukker fra terrassen, og en sidste runde i vores gamle hjem, før nøglerne blev overdraget til de nye ejere.

Så med andre ord er det pludseligt gået hurtigt – og det skal vi jo bestemt ikke klage over.
Det føltes slet ikke vemodigt, heldigvis, men dejligt nu at kunne lukke det kapitel. Og naturligvis er der en praktisk og økonomisk byrde, som nu er fjernet fra vores skuldre. Vi tager mange rigtigt gode venner og bekendtskaber med os fra den gamle vej, og samtidig føles det utroligt godt nu at kunne falde ned i det nye hjem og nabolag. Vi er kun flyttet 1,5 km. så på den måde er det ikke så drastisk. Bare super skønt at kunne trække vejret igen 🙂

En ny kogebog!

Nogle gange, så synes jeg, det er dejligt med en ny opskriftbog, der kan give inspiration til især gæstemad. Forleden faldt jeg over denne Camillos køkken – Mad, der får folk til at tale sammen af Jørgen Smidstrup. Jeg skulle ikke bladre meget i den, før jeg kunne se, at de italiensk/fransk/dansk inspirerede opskrifter var lige mig. Bogen er indbydende og ikke mindst opskrifterne på alt hvad hjertet begærer fra appetizers, salater, forretter, supper, pasta, pizza, risotto, hovedretter, brød, desserter – og til drinks.
Så den måtte bare med hjem, og jeg er sikker på, at den nok skal gøre lykke. Allerede nu nyder jeg bare at kigge på den i køkkenet – den er så pæn!

Du finder bogen hos Saxo.com her til 349 kr(reklamelink)

 

Fik du set det nye drømmekøkken?

Det blev også i denne uge, at jeg nåede til at kunne vise dig vores nye Multiform-køkken. Og jeg har flere rum i pipelinen, som jeg meget gerne vil vise dig forvandlingen af. En stue mere, entreen, soveværelset, bryggers.
Hvis du endnu ikke har set nærmere på køkkenet, så skal du hen til det foregående indlæg eller klikke her.

Ugens favorit – et perfekt løbeur!

Nu, hvor der er dømt normale tilstande igen, så skal jeg for alvor til at have sat fokus på min motion. Efter Eremitageløbet har jeg holdt stilen og fortsætter med at løbe og forbedre formen uge for uge. Jeg ved godt, at det er en smagssag, men jeg er altså lidt afhængig af at bruge et løbeur til at tracke fart og distance undervejs – det underholder og motiverer mig simpelthen, så det bliver sjovere. Efter at have brokket mig i ÅREVIS over mit gamle ur – Sten har været ved at blive pænt træt af at høre på mig – så har jeg LANGT OM LÆNGE købt et nyt! Det skulle jeg have gjort for længst, men jeg ved ikke lige, hvad der har holdt mig tilbage. Nærighed eller tanken om at skulle sætte mig ind i et nyt.

Men forleden fik jeg endelig nok, da der igen gik en krig, før jeg fik en satellit på krogen, og jeg satte mig direkte ind til computeren og fandt et nyt, da jeg kom hjem fra løbeturen.
Kriterier: det skulle være enkelt, ikke for stort, stabilt til at komme på en satellit hurtigt, og så skal det bare kunne de helt basale ting som distance og fart. Ikke alt muligt kompliceret gejl, jeg aldrig bruger alligevel. Jeg scannede nettet, fandt en Garmin Forerunner 35, god i test, som bare er PERFEKT og desuden ikke koster en krig. Jeg har så også fået en håndledspulsmåler oveni, og det er fint og lidt sjovt.

 

Jeg fandt det til 800 kr. hos Løbeshop.dk. Så tippet er hermed givet videre, hvis du også er på jagt efter et godt og enkelt løbeur, der passer til en damearm.

♥♥♥♥♥

Så blev det igen sent, det er sengetid, og vi er klar til uge 41. Når du læser med, er det sikkert allerede mandag, og snart er der kun 2 måneder til jul!
Det går så stærkt, og vi har alle så travlt – men husk at stoppe op, træk vejret og nyd det!

Rigtig god uge.

  1 svar
  1. Tina
   Tina siger:

   Dejligt huset nu er helt afsat, altså jeres gamle hus:-)
   Vi har også nydt det smukke efterårsvejr og de smukke farver herhjemme.
   Vores dyr elsker også det lune sensommervejr.
   Hilsner og en ny skøn uge til dig fra mig 🙂

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.