,

September læserkonkurrencen – vildeste hudpleje fra Sensai!

Sensai micro mousse

Sensai er noget af det bedste og mest virkningsfulde hudpleje, jeg kender, og jeg er så glad for, at jeg i september måneds læserkonkurrence kan forkæle en af jer herinde med to virkelig vilde nyheder i deres luksuskategori til en samlet værdi af 2.530 kr.

Reklame – præmien er en gave fra Scandinavian Cosmetics

Sensai har alle dage gjort en synlig forskel på huden, og det er et japansk luksusbrand af den fineste slags. Nu giver de den yderligere et gear med en videreudvikling af deres signaturformel  Koishimaru Silk, der nu kommer i en helt ny Koishimaru Royal udgave.

Koishimaru Silk ER udvundet af silke, af en helt særlig unik silkefiber, der i tidernes morgen var forbeholdt den kejserlige familie. Silken indeholder peptider, der stimulerer produktionen af kollagen og hyaluronsyre, hvilket gør den til en unik foryngende ingrediens.

Antiage fra Sensai

De tre første fantastiske produkter med gyldne dråber Koishimaru Silk Royal er netop sendt på markedet i Danmark, og du kan være den heldige, der skal have de to, som jeg har valgt ud.

Sensai Absolute Silk  Micro Mousse Treatment (værdi 1.265 kr. for 90 ml.)
og
Sensai Absolute Silk Cream (værdi 1.265 kr. for 40 ml.)

 

KONKURRENCEN ER SLUT – TUSIND TAK FOR DE MANGE GODE KOMMENTARER! OG KÆMPE TILLYKKE TIL KARIN ROSE, SOM BLEV UDTRUKKET SOM DEN HELDIGE VINDER ♥

Nyheden Absolute Silk Micro Mousse Treatment – som du ser på det øverste billede – introducerer ikke alene en helt ny ultimativ anti-ageing lotion med mikrokulsyrebobler. Den nye micro mousse lægger sig i rækken af produkter, der bruges som det første trin i en dobbelt fugttilførsel. Men den gør mere end det – for den repræsenterer en ny banebrydende teknologi, hvor millioner af små mikrobobler næsten umærkeligt ilter og fornyer huden. Det er ren energi, fugt, næring og beskyttelse, der pipler ind i huden.
Sensai Micro Mousse Treatment kan bruges morgen og aften, hvor en lille mængde forsigtigt duppes ind i huden, så man ikke ødelægger de mikroskopiske bobler.

Sensai luksuscreme

Den heldige får også den nye creme, der giver total anti-aging til normal/tør hud. Den bruges efter micro moussen morgen og aften, hvor den giver en silkeblød hud med en smuk klar udstråling, formindsker linjer og rynker, styrker hudbarrieren og forbedrer strukturen i huden.

Sådan vinder du den vildeste hudpleje fra SENSAI

Der er ikke noget bedre end at glæde en læser herinde på bloggen med et af mine egne yndlingsprodukter – hvilket jeg jo gør måned efter måned.

Du skal ikke holde dig tilbage for at være med, om du er ny eller har været med herinde længe. Jeg trækker tilfældigt lod den 1. oktober ♥

Det eneste, du skal gøre er at skrive en kommentar herunder. Lige, hvad der falder dig ind – hvad du tænker om bloggen, om præmien, om du kender noget til Sensai, om dit forhold til hudpleje, hvorfor du gerne vil vinde – eller noget helt andet. Du bestemmer. Det vigtigste er, at du er med!

Er du tilmeldt nyhedsmailen?
Hvis ikke, kan du gøre det her. Framelding kan selvfølgelig ske til enhver tid.

94 kommentarer
 1. Kristin Ledet
  Kristin Ledet siger:

  Det er en fin blog at følge med mange Inspirerende indlæg 🙂
  Og i dag tankevækkende indlæg om digital detox. Hvordan får man mon en teenager med på det…
  Og det ville selvfølgelig være skønt at prøve de lækre cremer . Kh Kristin

  Svar
 2. Janne S Jensen
  Janne S Jensen siger:

  Kan mærke at min hud trænger til ekstra forkælelse nu. Om det er efter en skøn lang sommer med masser af udeliv med sol, vind og regn eller om det er fordi den har passeret de 53 vides ikke, måske en kombi. Kunne være rigtig lækkert at få afprøvet Sensai og se om den virkelig kan forkæle og forbedre 🤩🥰

  Svar
 3. Lone
  Lone siger:

  Elsker Sensais produkter.. .de er så lækre på huden, og heldigvis nøjsomme i brug😍. Jeg har netop læst din beskrivelse af de to nye produkter igennem. Det lyder rigtig spændende og skal helt sikkert prøves. Håber inderligt at jeg bliver den heldige vinder 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

  Jeg er ny med QLand, og har kun læst på bloggen her et par gange indtil videre. Synes der er meget spændede at læse og kigge på, som helt sikkert er lige min interesse. Så tak for ny inspiration😊 KH Lone

  Svar
 4. Lone
  Lone siger:

  Hudpleje fra Sensai er det ypperste man kan få og jeg har nu en alder hvor min hud har brug for mere kollagen, så jeg vil elske at vinde den nye creme fra Sensai💕💕

  Svar
 5. Maria
  Maria siger:

  Jeg har været bruger af Sensai i flere år. Jeg er vild med deres cremer, og ville elske at prøve deres nye produkt. Da det ligger over mit budget, ville det være fantastisk at vinde det 🤞🏻

  Svar
 6. Winnie Broodin Andersen
  Winnie Broodin Andersen siger:

  Har lige “opdaget” din blog og hvor skriver du bare om mange fede ting som vi kvinder tumler rundt med, og hvis man så oveni købet kan vinde lækre ting som du har afprøvet vil jeg krydse alt hvad jeg har for det bliver mig så vinder de skønne cremer 🙏

  Svar
 7. Kristina
  Kristina siger:

  SENSAI er bare lækkert, både indhold og indpakning er gennemsyret af kvalitet, og huden bliver virkelig silkeblød. Jeg vil super gerne prøve de nye produkter, som du Jeanette præsenterer så levende og overbevisende. Mange tak for al inspirationen🤗

  Svar
 8. Lara
  Lara siger:

  Ville elske at kunne nyde disse lækre produkter, når huden her til efteråret trænger til en ekstra kærlig omgang.
  Tak for en god alsidig blog, med et altid grundliggende positivt mindset.

  Svar
 9. Malene Herbert Christensen
  Malene Herbert Christensen siger:

  Jeg vil meget gerne deltage i lodtrækningen om den lækre præmie <3 Vildeste luksus lyder det til – og det er da ikke at fornægte ;-). Det er en blæsende søndag og efteråret er her virkelig nu. Jeg har the i kruset og hoppede egentlig herind for at læse om "ting". Så: god søndag, jeg læser videre om ting og oprydning :-).

  Svar
 10. Lisbeth
  Lisbeth siger:

  Wauw!!! Jeg håber, jeg bliver den heldige vinder af Sensai produkterne🤞. Ser virkelig lækkert ud og trænger til at forkæle min hud med luksus 😍

  Svar
 11. Vera Mou Kleffel
  Vera Mou Kleffel siger:

  Sikke en skøn og spændende præmie. Det ville være dejligt at prøve disse produkter på min halvgammel hud ☺️

  Svar
 12. Stine
  Stine siger:

  Krydser fingre for at vinde den lækre præmie 🤞🏻 Er altid på jagt efter nye produkter til min hud 😉
  Forresten dejligt at følge en blogger, der for en gangs skyld er omkring ens egen alder 😘

  Svar
 13. Laila Krogh
  Laila Krogh siger:

  Jeg er spritny følger, og synes det lyder spændende med dette fantastiske produkt. Glæder mig til at følge bloggen fremover

  Svar
 14. Mia
  Mia siger:

  Tusind tak for en skøn blog 🙂 Elsker at følge med. Føler mig helt drænet for tiden og det kan ses, så måske Sensai ville kunne afhjælpe dette. Fingre krydset.

  Svar
 15. Tina
  Tina siger:

  God formiddag Jeanette 🙂
  Sensai er det rene luksus, så jeg vil gerne prøve lykken 🙂
  Jeg forstår godt du hælder til Sensai, jeg har prøvet et af deres produkter og var henrykt.
  Efterårs smukke hilsner fra en Q til en anden 🙂

  Svar
 16. Helle
  Helle siger:

  Hej Jeanette

  Virkningsfuld er meget modigt at skrive om et produkt – jeg har prøvet mange produkter, som lovede en effekt, uden at jeg kunne se det.
  Din beskrivelse lyder som om det er mirakelprodukter!

  Jeg elsker at følge din blog – gode beskrivelser og god inspiration til at gøre noget for mig selv. Qland er en god beskrivelse – det handler om quinder!

  Svar
 17. Susanne
  Susanne siger:

  Trukket stikket fra hverdag og stress 🙏🏻 For netop at forkæle krop og sind. Tak for lækker inspiration Jeanette🍀🍀🥰

  Svar
 18. Dorthe
  Dorthe siger:

  Uh, hvor lækkert 💃 Jeg vil gerne takke dig for dine fine fredagstanker i forbindelse med dåben af dit lille barnebarn, det var så rørende og rigtigt ❤️

  Svar
  • Jette Petersen
   Jette Petersen siger:

   Jeg har siden jeg var ganske ung, er idag 68 år, altid brugt gode produkter,men efter et længere sygdomsforløb , føler jeg at min hud godt kunne bruge noget nyt og og lækkert. Ville derfor rigtig vinde Sensais cremer, det kunne måske hjælp❤️

   Svar
 19. Gitte
  Gitte siger:

  Har hørt positivt om Sensai men endnu ikke prøvet, så dette vil være en oplagt mulighed.
  Inspirerende at følge dig – også i livets udfordringer 🍀

  Svar
 20. Lone Merete
  Lone Merete siger:

  Ville være skønt med frisk nyt til huden her i efteråret 😊🍁
  Krydser fingre for at heldet smiler til mig 🍀
  Tak til dig for alle de gode indspark på bloggen 🙏🏻❤️

  Svar
 21. Birgit W
  Birgit W siger:

  Skønt med en konkurrence. Jeg er vild med Japanske produkter og krydser fingre for at vinde 🤞
  God weekend 😊

  Svar
 22. Pernille
  Pernille siger:

  Med 5 børn er det desværre ikke lige mors hudpleje, der er i fokus….. eller prioriteres økonomisk, så jeg vill elske at vinde denne præmie til min tørre hud 🙂

  Svar
 23. Karin
  Karin siger:

  Jeg havde prøvet stort set alt da jeg opdagede Sensai silk peeling powder. Jeg har nu brugt den i 5 år 2 gange om ugen og jeg føler virkelig ikke , jeg kan leve uden den. Den er utrolig god ved huden . ❤️

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Karin,

   Hjerteligt tillykke – du blev den heldige, der kom ud i lodtrækningen!!!! ❤️
   Dejligt også med en anbefaling retur – jeg er i fuld gang med at teste Peeling Powderen.

   Jeg skriver til dig.
   KH Jeanette

   Svar
 24. Marlene Høj
  Marlene Høj siger:

  Det lyder virkelig som en lille luksus, som kan give mig meget velvære 😊 Desværre har jeg endnu ikke prøvet Sensai… Endnu.
  God weekend!

  Svar
 25. Lisbeth M.
  Lisbeth M. siger:

  Uha uha nogle fine produkter!!
  Jeg bruger rigtig meget tid på hudpleje.
  Jeg nyder mine “ritualer” og det for mig afslappende element og så synes jeg, at det giver mig synlige resultater.
  Jeg har prøvet en tonic og lotion fra Sensai og var meget imponeret over kvaliteten og hvor godt min hud var hydreret og fløjlsblød. Så jeg kunne enormt godt tænke mig at prøve de nyeste skud på stammen. Jeg var solgt allerede efter “ silk micro mousse”🤗🍀💚

  Svar
 26. Annette Aarre Dalsgaard
  Annette Aarre Dalsgaard siger:

  Sensai ligger desværre uden for mit rådighedsbeløb, men den ene gang jeg har haft fingrene i det…..åh det er læææækkert

  Svar
 27. Ulla H
  Ulla H siger:

  Hej – da jeg tidligere på din blog læste om Sensais Flawless Satin Foundation, måtte jeg prøve den …. og sikke et dejligt produkt. Den kommer jeg ikke til at udskifte.
  Derfor vil jeg også meget gerne give både moussen og cremen et forsøg på mit ansigt – for anti-age passer lige til mig på 56 år 😉

  Svar
 28. Pia Helms Holmberg
  Pia Helms Holmberg siger:

  Jeg vil så gerne vinde. Min hud er ikke som den har været, og lidt fugt og fornyelse trænger den til.

  Svar
 29. Maibrith H. Poulsen
  Maibrith H. Poulsen siger:

  Jeg elsker at pleje min hud med et godt produkt som denne. Min hud er tør og trist, så forkælelse vil være skønt😊

  Svar
 30. Maiken
  Maiken siger:

  Uhhh hvor vil jeg vildt gerne blive den heldige ❤️❤️
  Jeg har så svært ved at finde cremer der kan fugte min hud uden at føles fedtet 🥰🥰
  Krydser SÅ meget fingre 🍀🙏🍀
  Eeeelsker at høre om nye produkter 🌺🌺

  Svar
 31. Jannie Hytting
  Jannie Hytting siger:

  Jeg er bestemt i målgruppen og ville elske at vinde de skønne produkter. Min hud nærmest tørster efter dem 🍀😊😊

  Svar
 32. Anne
  Anne siger:

  Elsker at følge din blog og det smukke univers på bloggen som har inspireret mig til at komme igang med hudpleje. Ville elske at prøve disse skønne produkter 🙂

  Svar
 33. Passion4food_and_running
  Passion4food_and_running siger:

  Wau. Jeg har lige haft fødselsdag i lørdags, så jeg drømmer om den vildt lækre præmie. Krydser fingre og tæer.

  Super Q’inde Site. 🌻😇

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.