Nytårsforsætter, taknemmeligheder og ønsker

Nytårsforsætter, taknemmeligheder og ønsker

nytår-2016

 

For mange er nytår uundgåeligt tid til at gøre status og sætte mål. Det sidste er noget, som jeg selv gør rigtigt mange gange i løbet af et år, næsten dagligt, hvor jeg har en lille bog, hvor jeg formulerer mine taknemmeligheder, drømmer og ønsker. Jeg synes nemlig, at det er en god idé at give sig tid til at fokusere på sine ønsker og drømme hele året rundt.

Måske er det en idé til et nytårsforsæt?

For nogle er det totalt hokus-pokus
, mens andre tror på, at det har en effekt at skrive ned og udsende energi om de ting, som vi er taknemmelige for, og om det, som vi gerne vil have, der skal ske. Uanset hvad, så giver det dig selv fokus og et mere positivt tankemønster.Det kan du læse mere om i indlægget om positiv tænkning her.

Nogle af mine gennemgående temaer går fx på min taknemmelighed over alle jer, der besøger mig her på bloggen, på min mand, min familie og venner, på min sundhed og form, på fremgangen i min webshop – og selvfølgelig på de ting, der er aktuelle i mit liv. Jeg synes, jeg har mange ting at være taknemmelig over.

Samtidig reflekterer jeg over, hvad jeg ønsker og drømmer om i mit liv. Det kunne for mit vedkommende være mere tid og frihed, at tænke og tale mere positivt, at løbe lidt hurtigere, at spise mere sundt, at reagere anderledes på nogle ting. Det kan også være helt konkrete ting, som jeg ønsker mig eller gerne vil have gjort. Der kan også være bestemte temaer, som jeg nedfælder, som jeg ønsker, at der skal være fokus på i en periode. Det kan være alt fra temaer som nærhed, ro til mere energi eller aktivitet fx i min forretning.

Nytåret vil for mig være den store årsafslutning – og det store årstema. I stedet for at slå mig selv i hovedet med, at jeg burde træne mere eller spise mere salat fra 1. januar (vi ved alle sammen, hvor længe de forsætter holder), så vil jeg bruge dagen i dag på at tænke igennem og skrive ned, hvad jeg er taknemmelig for, når jeg ser tilbage på 2015.
Dernæst vil jeg skrive, hvad jeg drømmer om, at 2016 vil bringe for mig.
Og mit nytårsforsæt er for være blive ved med at skrive i min lille bog i min natbordsskuffe!

I stor taknemmelighed, fordi du læser med på Voksenlivsstil, vil jeg ønske dig et Godt & Lykkebringende Nytår! ♥

De varmeste hilsner
Jeanette

 

 

 

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.