Makeup med refill er godt for miljøet og din økonomi!

Luksus makeup med refill, der sparer både på miljø og din pengepung
Vi kender mest makeup med refill fra pudder og foundations, men der er på det seneste også kommet andre muligheder, hvis du elsker en lækker emballage og makeup i luksusklassen, men gerne vil spare på både miljøet og dine penge. 

Her er tre nye eksempler på lækker makeup med refill – det vil sige, at du bare kan nøjes med at udskifte selve indholdet, når du løber tør.

Sensai øjenbrynsblyant med refill

Sensai øjenbrynsblyant med refill

Sensai er makeup af høj kvalitet og altid gennemført lækkert til dig, der vil have et naturligt og eksklusivt look.
Styling Eyebrow Pencil er en helt suveræn øjenbrynsblyant, der er perfekt til at markere og udfylde brynet, så det ser naturligt ud. Den er nem at arbejde med, stiften skrues op og skal ikke spidses – og farverne er perfekte til de fleste. Fås i tre nuancer.

Øjenbrynsblyanten koster 279,95 kr. Men det smarte er, at når stiften er brugt op, kan du nøjes med at købe en refill. Dermed kommer din luksus Sensai øjenbryns makeup fremover til at koste 149,95 kr. Fås i Matas her (reklamelink)

Sensai øjenbrynsblyant refill

Hourglass luksuslæbestift med refill

Hourglass confession læbestif til refill

Confession Ultra Slim Lipstick fra Hourglass, der fås i Sephora, er både en elegant luksus accessory til håndtasken – og en virkelig lækker, mættet og smuk læbestift med en mat finish. Den kommer i et utal af farver og alle som refills.
Den unikke ultratynde facon gør læbestiften meget let at kontrollere.

Hourglass Confession fås hos Sephora, og vi er i luksusklassen,  og den fulde læbestift med guldhylster ligger på omkring 350 kr. – men der er tilbud lige nu. Refills koster normalt 200 kr., men også her er der tilbud hos Sephora.dk.
Hourglass læbestift refill

 

Flydende eyeliner med refill fra Sensai

Sensai flydende eyeliner med refill

De nye flydende eyelinere fra Sensai, Designing Liquid Eyeliner, er der så ikke vildt meget at spare på i kroner og øre. Men, den skal med alligevel, fordi det er sådan en god idé med refill – og fordi den bare er så hamrende god.

Jeg har aldrig været gode venner med flydende eyeliner, fordi de kan være ret så svære – og besværlige – at bruge. Men den her! Den er så nem med en bløde lille pensel, og kan så let som ingenting lægges intenst og smukt helt ned i vippekanten.
Prisen for Designing Liquid Eyeliner, som fås i sort og brun, er 280 kr. Refill koster 235 kr. hos Matas(reklamelink)

Sensai flydende eyeliner refill

Der sker mange gode tiltag i beautybranchen for at spare miljøet – nedbrydelige indholdsstoffer, mindre og mere nedbrydelig emballage, færre indlægssedler, mere lokal produktion/kortere transport for at nævne nogle af dem. Og produkter med refill vil i det mindste også spare lidt på emballagen.

Det betyder også – og ikke mindst – at du kan spare lidt på din yndlingsmakeup, og måske tillade dig at vælge luksusudgaven, når du i længden kan supplere med en mindre del af produktet ♥

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.