Makeupfjerner – også til de dage, hvor du ikke ORKER

Makeupfjerner – også til de dage, hvor du ikke ORKER

Image 49508

Frankrig er kendt for deres mange skønne hudprodukter, som fås på deres apoteker, ofte til en billig penge (billigere end i Danmark). Herhjemme har vi sidste sidste år kunne købe den specielle vandbaserede makeupfjerner, som så mange elsker, fra Bioderma på Apoteket.

Jeg har selv overgivet mig til den og har nu købt den for 2. gang – og denne gang den store flaske med 500 ml. til  189 kr. (119 kr. for 250 ml. og 79 kr. for 100 ml.).

Hvad er det så, der er så specielt ved den? Den har konsistens og føles som ganske almindeligt vand, men den fjerner al makeup – både i ansigt og øjenmakeup – hurtigt, skånsomt og effektivt. Bare fugt et stykke vat og tør af.
Og måske bedst af alt – du behøver ikke skylle af med vand bagefter!

Jeg er vild med at bruge den til at fjerne øjenmakeuppen med, så til det formål bruger jeg den dagligt. Den er så effektiv og den generer ikke øjnene det mindste. Når det skal gå hurtigt, og de dage, hvor man ellers ikke gider eller orker det, er det meget mere overkommeligt.

Til ansigtet bruger jeg den de dage, hvor jeg ikke lige orker at stå og massere med min sædvanlige rensecreme eller olie. Det er langt, langt bedre end ingenting, og du skal ikke bruge vand, hvilket gør processen meget mere overskuelig en gang imellem.

Så det er bestemt et produkt, jeg kan anbefale at have på badeværelset. Du får den optimale øjenmakeupfjerner – og en life saver de dage, hvor du måske ellers er for træt (eller doven) til at rense huden.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.