Slip kontrollen, kvinde – og lev livet!

Slip kontrollen, kvinde – og lev livet!

I går var jeg til et lille interessant foredrag med parterapeut og sexolog Marianne Egense. Anledningen var intimplejeserien Vivags nye kampagne, der sætter fokus på naturlig balance i kvindelivet.
Her har n
i forskellige kvinder – coaches, personlige trænere, en yogalærer, en naturopat og en sexolog –  givet deres bud på, hvad naturlig balance er, og hvordan vi opnår den.

Budskaberne vil du finde på postkort på Apotektet og hos Matas, hvor Vivags produkter er på hylderne. Måske er der et budskab i blandt dem, som du lige præcis har lyst til at sætte fokus på. Fx “Se værdien i det du er og kan“,”Giv slip på dit ego” eller “Din hjertebanken viser dig vejen til balancen“.

vivag

I stedet for at reklamere for intimsæber, mælkesyrekapsler og pH-balance (hvis man kender produkterne, ved man, at kvaliteten taler for sig selv), får du gode råd til balance i livet – og det er sjovt nok også meget lettere for de fleste af os at tale fremfor end balance i underlivet.

Tilbage til foredraget. Marianne Egense er forfatter til flere bøger bl.a. om “hjernepiger” og kendt fra Alt for Damernes brevkasse. Hun står for Bud nr. 3: “Lyst og livslyst hænger sammen”.

Rigtigt mange kvinder kan garanteret nikke genkendende til, at vi kan være alt for kontrollerende – vi strukturerer, planlægger og er i det hele taget alt for meget i hovedet. Nogle er hjernepiger i en light version  – mens andre planlægger og kontrollerer nærmest hele tiden.

I stedet for at være i nu’et har vi travlt med at analysere, det er sket – og planlægge det, der skal ske. Vi er med andre ord så meget i hovedet, at vi har svært ved at mærke kroppen.

 

Buskabet er, at vi skal GIVE SLIP og turde give os hen. Også – og måske især – seksuelt. Kun derved kan vi opnå den indre ro og balance.

Og hvordan gør vi så det? Ved at have en VILJE TIL KAOS, turde og acceptere, at livet er kaos. Der kan nemlig godt være kaos og balance samtidig.
I stedet for at kontrollere skal vi tale sammen – og møde vores partner med nysgerrighed og med interesse bl.a. for hinandens drømme og fremtidsplaner. Når vi åbner sindet, åbner vi kroppen.

 Livet skal leves, sanses og nydes med nærvær.

vivag_naturlig balance

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.