Ud af vintertrætheden

Ud af vintertrætheden

Måske kan du genkende det? For mig har de sidste par vintermåneder trukket tænder ud rent energimæssigt. Jeg har været t-r-æ-t, mindre initiativrig, har ikke orket/gidet så meget, haft mere appetit og har kun været ude og løbe 2 (!) gange i år. Til gengæld har jeg så gået rigtigt meget, hvilket min mand og jeg gør jævnligt hele året rundt uanset vejr. At få rørt sig bare lidt og få noget lys, tror jeg betyder meget.

Jeg blev til gengæld glad, da jeg læste en artikel AltforDamerne.dk med gode råd til at få mere energi. Det bedste var nemlig at læse, at det i følge kinesisk medicin er  naturligt at have mindre energi om vinteren og det bl.a. er godt at sove mere, træne mindre og tage forskellige tilskud. 
Jeg synes, det hjælper i sig selv at acceptere, at man har et lavere energiniveau om vinteren og i stedet fokusere på, at foråret er det tidspunkt, hvor vi har fornyet energi til at se muligheder og gå i gang med nye opgaver”.

Men nu er det som om, der er en lille smule forår i luften, er der ikke? Jeg kan mærke energien vende tilbage, jeg har ligefrem lyst til en søndagsløbetur, og til at få klare de opgaver, som jeg har udskudt de sidste par måneder.

drogens vital

For at sætte ekstra fut i forårsboostet er jeg nu begyndt på en lille Ginseng kur fra Drogens Vital (fås på kun Apoteket). Det kom nærmest som sendt fra himlen, da jeg for et par uger siden blev spurgt, om jeg kunne tænke mig at teste nogle af deres kosttilskud. Så jeg slog altså til og tager nu et dagligt boost af Ginseng Energikur og Multivitamin med urter. Begge dele mindsker træthed og ginseng styrker traditionelt den fysiske og metale præstationsevne.

Energikuren burde først virke efter tre uger, så om det er lyset og den lille temperaturstigning derude, ved jeg ikke, men allerede efter nogle dage mærker jeg i alt fald allerede et større fysisk og metalt overskud. Det er bare en gave i sig selv at komme ud af vintertrætheden!

Jeg prøver også, nu hvor jeg er i gang, Droges Vital D-vitamin tyggetabletter. De smager ligefrem godt (af appelsin), og D-vitamin er specielt godt, når man kommer lidt op i alderen, fordi det styrker optagelsen af kalk.

Drogens Vital laver i øvrigt også børnevitamin tyggetabletter (3-10 år), som jeg har hørt fra pålidelige kilder på hhv. 4 og 8 år skulle smage rigtigt godt af jordbær :-).

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.