,

Fredagsfavorit – Maria Nila True Soft Argan Oil er let og plejende!


Maria Nila True Soft Argan Oil er min fredagsfavorit i denne uge – på grund af håroliens unikke lette konsistens og plejende egenskaber. Arganolie er simpelthen en fantastisk olie til hår med tendens til tørhed og krus, og denne her er ikke-fedtende, så den kan bruges til alle hårtyper, som har brug for pleje, beskyttelse, shine og samling af spidserne.

Reklame – produkt modtaget til test! 

Arganolie ér og bliver en fantastisk ingrediens i hårprodukter og True Soft serien fra Maria Nila gør håret blødt og lækkert uden at tynge.

Jeg bruger olien i både vådt og tørt hår, hvor den samlet mine spidser og tæmmer den krøllede og lidt tørre struktur, og giver beskyttelse og fugt til håret uden overhovedet at fedte.

Blødt og silkeagtigt hår uden at fedte!

Hårolien indeholder foruden den marokkanske arganolie – og også rapsolie – en olie fra abessinsk strandkål, som vi ikke ser så tit. Den giver en unik smuk silkeagtig fornemmelse, der kan minde om silikone.

Der er i øvrigt også silikone i denne hårolie, hvilket jeg personligt bestemt intet problem har med. De typer, som anvendes her er en vandtynd såkaldt flygtig silikone, der i samspil med en lidt tykkere højmolekylær silikone danner en glat og silkeblød – og ikke-fedtende – beskyttelsesfilm på hårstråene, der også er med til at holde fugt ude.

True Soft Argan Oil fås i 30 ml. til 95 kr. og 100 ml. til 239 kr. på Maria Nilas webshop.

Maria Nila True Soft er proppet med plejende olier

Hårolien er i en liga helt for sig – den er en topfavorit hos mig – og jeg kan samtidig anbefale hele denne her argan-serie, hvis dit hår har behov for pleje og beskyttelse, er tørt, kruset eller elektrisk.

Den består af: en lækker, fed shampoo med arganolie, hvedeprotein og solsikkeolie, en cremet conditioner med argana og moringaolie – og en rigtig god og nærende kur med arganolie, glycerin, sheasmør, moringaolie og solsikkeolie. De er alle UV-beskyttende og bevarer hårfarven.
True Soft serien giver dig et velplejet, samlet og fugtmættet hår, som samtidig bevarer letheden.

Til mit lidt naturligt tørre hår er den dybe fugtgivende hårkur, True Soft Hair Masque, perfekt hver gang, jeg vasker hår. Til finere hår kan den bruges ind imellem, eller måske er det tilstrækkeligt med den blødgørende conditioner.


Du kan købe hele True Soft serien bl.a. hos udvalgte frisører, hos Magasin eller på Maria Nilas webshop.

 

 

Du kan se eller gense alle mine fredagsfavoritter her.

 

2 kommentarer
 1. Helle
  Helle siger:

  Hej Jeanette
  Jeg bruger også denne hårolie. Du skriver, at der ikke er silikone i, men der er cyclomethicone i, og det er jo bare et andet navn for silikone.
  Hilsen Helle

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Helle,
   Det har du da fuldstændig ret i! Der har jeg været lidt for hurtig på ingredienslisten – tak fordi, du gør mig opmærksom på det 🙂 Der er endda to forskellige silikonetyper i, som arbejder sammen. Jeg vil straks få det rettet.
   Jeg har i øvrigt heller ikke personligt noget imod silikone, især til håret, hvor det danner en virkelig fin beskyttende hinde.
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.