Uge 11 – fokus og favoritter. Back on track!

Jeg føler meget ret sikker på, at du ikke gider høre eet eneste ord mere om min influenza, og nu – efter 14 dage – er jeg heldigvis også fuldstændig i hopla igen. Fingrene flyver igen hen over tastaturet, hjernen skraber ikke (så meget) på længere og ideerne og initiativet er vendt tilbage.

Men det her indlæg handler jo om den uge, der er gået, og det er sand for dyden ikke fordi, den har budt på de vilde udfoldelser. Og nu, hvor vi dropper det med sygdommen, har jeg derfor også skrevet et indlæg mere til dig, som kommer her lige bagefter. NU skal du nemlig høre lidt mere om et nyt hudplejemærke, som jeg har gået og testet, og som jeg også har nævnt et par gange.

Status på husprojektet

Faktisk er det lykkedes os at gennemføre et par møder i det nye hus med de entreprenører, som vi gerne vil have et tilbud fra på renoveringen. Der er nu kun 1½ måned til det hele går løs, og vi skal have lavet nyt badeværelse, nyt køkken, nye vinduer, gulvafslibninger, omfattende malerarbejde og renovering af fortrappe og hoveddør. Hold op, hvor jeg glæder mig til vise projektet her på bloggen, men lige nu, så skal alt bare lines op, og vi er lidt i venteposition.

Jeg skal i øvrigt lige fortælle, at dem, vi har købt huset af, er nogle helt usædvanligt søde mennesker. De har simpelthen givet os en nøgle og koden til alarmsystemet, så vi nemt kan komme og gå i huset, når vi har brug for det! Det er da opløftende, når folk er så imødekommende og tillidsfulde, og det er en god følelse at skulle overtage et hjem med så meget god karma.

På tirsdag har jeg møde med arkitekten fra Multiform, og så bliver de endelige tegninger til det nye køkken lavet (læs om det her). Jeg pønser på i samme ombæring at få nogle gode inputs til badeværelset, og vi har faktisk også i fredags være ude og se på fliser. Det ser ud til, at min oprindelige plan om marokkanske fliser på gulvet er ved at vige for noget mørkt granitagtigt cool noget. Men det kommer jeg tilbage til! Foreløbig får du lige et billede fra udstillingen hos Mosaikhjørnet.
Armaturerne har vi jo allerede valgt hos Dornbracht – de er SÅ flotte og du kan se dem her.

Vores eget hus er jo i øvrigt til salg, og hvis du gerne vil se det, så er det lige her, du skal kigge.

Tilbage i virkeligheden

Fredag morgen var jeg ude i den virkelige verden igen og på besøg hos L’Oréal, der havde spændende nyheder på programmet på solfronten fra Vichy og La Roche-Porsay. Det er noget, jeg kommer til at vende tilbage med, for det er bare så vigtigt, at vi passer på os selv i solen. Men jeg kan allerede nu fortælle, at noget af det, som var nyt for mig er, at 5-10% af alle hudkræfttilfælde er på øjenlågene! Den havde jeg ikke set komme, og jeg må indrømme, at det nok er et sted, jeg ikke få smurt solcreme på.
Men det kommer der altså en god nyhed til senere, som jeg snart kommer tilbage til.

Noget helt andet er, at det var skønt igen at være tilbage og ude blandt andre – og hilse på en masse af de skønne kvinder, bloggere og pressefolk, som jeg møder jævnligt. Ikke mindst min veninde Silke, som jeg fulgtes med. Hendes blog, Beauty by Silke, kan du læse her.

***

Selvfølgelig er der sket lidt andre småting i løbet af ugen, om end i laaaaangsomt tempo. Jeg har endda lavet langsom mad – i går stod den på den lækreste simreret med svinekæber og kartoffelmos (find opskriften her). Jeg havde næsten glemt, hvor fantastisk det smager, og nu er det jo ved at være sidste udkald for vintermad.

Den første stenbiderrogn er det også blevet til, og er der noget bedre? Bare med lidt creme fraiche og rødløg til. På fredag skal vi have gæster, og jeg tror, forretten selvfølgelig må være stenbiderrogn ♥

Vi høres ved om lidt, hvor den står på spændende – og for Danmark ny – hudpleje. Og så er vi back on track!

1 svar
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Kære Jeanette
  Hvor er det godt at høre, at du nu er helt ovenpå igen og klar til at erobre virkeligheden igen 🙂 Der er rigtig mange i min omgangskreds, der har været ramt af den ene eller anden form for influenza, jeg er heldigvis (syv-ni-tretten) gået fri, men man kan vist aldrig vide sig sikker.
  Husprojektet bliver da bare mere og mere spændende som det nærmer sig 🙂
  Lækkert med god og veltillavet mad – specielt ovenpå en dum sygeperiode, ik’? 😉
  Hav en dejlig dag 🙂
  KH, Birgitte

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.