,

Fiskeolie holder huden ung!

eskimo-fiskeoliereklame-blogHvis jeg skulle vælge eet kosttilskud, som jeg aldrig ville undvære, så er det uden tvivl fiskeolie.
I øjeblikket tager jeg de højt besungne Eskimo-3, som jeg har fået lov til at teste. Udover at være af en super høj kvalitet (absolut uden opstød), så er Eskimo-3 certificeret af den uafhængige miljøorganisation Friends of the Sea, hvilket gør det til én af de mest bæredygtige fiskeolier, der overhovedet findes. Det er også en af de reneste fiskeolier, udvundet fra sardiner og ansjoser, som befinder sig langt nede i fødekæden.

Det mest optimale er jo altid at spise rigtig mad, men jeg får altså bare ikke spist fisk og skaldyr nok – dvs. mindst 2 aftensmåltider og 3 x frokostpålæg om ugen – og som jeg har skrevet om flere gange før, er det så vigtigt, at vi får dækket behovet for de essentielle omega 3 fedtsyrer, EPA og GLA, som vi kun kan få fra især fede fisk. Mange af vores livsstilssygdomme her i Vesten skyldes en ubalance mellem omega 6 og omega 3 – for meget af det første, og for lidt af det sidste – og EPA og GLA er desuden vigtige til at opretholde hjerne-, hjerte- og synsfunktioner (du kan læse mere i indlægget her).

En ikke uvæsentlig sideeffekt ved fiskeolie er, at man kan sige, at det bidrager til at holde huden ung! Så udover et bidrag til det generelle helbred, så gør de essentielle omega-3 fedtsyrer også det, at de smidiggør, fugter og styrker huden. De medvirker til at holde på fugten og styrker hudens immunforsvar og giver en naturlig solbeskyttelse.

Der kommer mere og mere fokus på inner beauty i disse år, og ingredienser fra havet spiller en stor rolle i mange af de kosttilskud, der styrker huden og giver en anti-age indefra.
Hvis du vil starte med et helt basalt, super sundt – nærmest uundværligt, hvis du ikke får nok fede fisk i din daglige kost – kan jeg kun anbefale dig at tage fiskeolie som en del af din daglige rutine.

Men husk, at der er stor forskel på, hvilken fiskeolie du vælger. Tjek, at indholdet af EPA og DHA er højt, for det er de to omega 3 fedtsyrer, det hele handler om.

baeredygtig-fiskeolie

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.