,

Unik overnight reparing hårserum fra Sebastian

Sebastian Penetraitt overnight reparing serum er valgt som denne uges udvalgte beautyfavorit. Et produkt, der skiller sig ud, fordi det kan noget særligt. 

Sebastian PENETRAITT overnight reparing serum er valgt som denne uges udvalgte beautyfavorit. Et produkt, der skiller sig ud, fordi det kan noget særligt.
Sebastian Professional har fornyligt lanceret deres PENETRAITT natserum, der virker i 8 timer, mens du sover og genopretter og styrker håret indefra. Uden at du behøver at vaske det dagen efter.

 

Reklame, modtaget til test.. Link til Nicehair.

Sebastian Professional har skabt et overnight serum til håret, der baserer sig på kendte ingredienser fra hudplejen: Niacinamid (vitamin B3) forbedrer hårets fyldighed, styrke og glans. Hyaluronsyre, der er kendt for at holde på fugt, der svarer til 1000 gange sin egen vægt, lægger sig om hårstråene og tilfører øjeblikkelig fugt til at fylde tørt og beskadiget hår op.

Og netop følelsen af lidt mere fylde, styrke og struktur i de enkelte hårstrå er den, jeg står med, når jeg har haft serummen i håret over natten. Jeg bruger den i generøse mængder. 3-5 pump i tørt eller håndklædetørt hår er anbefalingen, men til mit lange og store garn bruger jeg gerne det tredobbelte. Jeg bruger det både i spidser og på hårets overflade, hvor det er mest udsat. Og det kan man roligt gøre – for det fedter nemlig ikke!

Sebastian Penetraitt overnight reparing serum bruger hudplejestjernerne niacinamid og hyaluronsyre til at fugte og genoprette håret indefra, mens du sover.

Formuleringen er ikke, som du måske vil tro, baseret på olie. Der er alkohol i serummen – og det er der en forklaring på. Det er nemlig et perfekt tyndtfyldende hjælpestof til at transportere de aktive ingredienser ind i håret. Det fordamper i processen, så det ikke virker udtørrende. Tværtimod vil håret efter nogle få behandlinger sandsynligvis føles sundere og stærkere.

Unik hårserum fra Sebastian, der ikke kræver vask!

Fordi formuleringen hverken fedter eller klistrer, behøver du ikke vaske håret dagen efter, selvom du har haft en effektivt reparerende kur i det.

Jeg vasker typisk kun hår hver 3-4 dage, og her er det skønt at kunne tilføre det en reparerende serum, der ikke involverer vask og styling. Tværtimod vågner jeg med et blødt og lækkert hår, der er let at håndtere. Og følelsen af, at jeg har styrket mit hår, der ellers står model til en del krøllejern for tiden, og klarer det perfekt uden at spalte.

Sebastian Penetraitt overnight reparing serum virker i 8 timer, mens du sover, og genopretter og styrker håret indefra.

 

Sebastian PENETRAITT overnight reparing serum koster vejl. 320 kr. hos Nicehair.

Du kan købe Sebastian hårpleje hos frisører over hele landet.

2 kommentarer
 1. Elsebeth
  Elsebeth siger:

  Du skriver “Formuleringen er ikke, som du måske vil tro, baseret på olie.” Formulering er måden, man udtrykker sig på, mundtligt og skriftligt. Den danske oversættelse af det engelske ‘formula’ er formel. Formlen er ikke baseret på olie. En formel er det samme som en opskrift.

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Elsebeth,
   Jeg ved ikke, hvor vigtigt, det er, men ordet formulering bruges ofte i skønhedsbranchen. Nok i lighed med lægemidler. (og jeg tænker også lidt på, hvad det mon gør for dig at finde “fejl” og irettesætte på den her måde).

   Formulering jf. Den Danske Netordbog: ‘fysisk form, som et lægemiddel forekommer i, hvilket afgør, hvordan det skal indtages, og hvor effektivt det er

   Her er et eksempel fra Niveas hjemmeside https://www.nivea.dk/rad/smuk-hud/opstramning-af-hud

   “DEN BEDSTE FORMULERING TIL EN OPSTRAMMENDE OG OPFRISKENDE CREME
   NIVEA har skabt den bedste formulering til en opstrammende creme med sit indhold af en helt særlig energisammensætning med coenzymet Q10, L-carnitin og kreatin. Denne formulering virker opstrammende og plejer effektivt hudcellerne.”

   Kh Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.