,

MUTI High Impact Serum fylder op, glatter og reducerer nye linjer!

Den nye High Impact Serum fra MUTI er den udvalgte fredagsfavorit i denne uge. Med videnskabeligt beviste ingredienser opbygges huden indefra og ud, mens dannelsen af nye linjer reduceres. Et dagligt fugtkompleks og afslapning af de små sammentrækninger i huden giver huden en glattere og mere ungdommelig udstråling.

Reklame/modtaget til test

 

Tyske MUTI Skincare har lanceret en super avanceret power-serum – deres mest potente til dato – der sætter ind med en videnskabeligt bevist kombination af:

– Et fugtgivende hyaluronsyre-kompleks, der opfylder huden i alle hudlag.
– Et peptid-kompleks med yderst effektive signal-peptider, der stimulerer dannelsen af kollagen, undertrykker muskelcellernes bevægelser og dermed reducerer dannelsen af nye linjer (af nogle kaldet naturens Botox, dog med mindre drastisk effekt) .

Kombination en af opfyldning af fugt og en synlig reduktion  af fine linjer, resulterer i, at huden opbygges indefra og bliver mere glat og ungdommelig og med en forbedret udstråling.

MUTI High Impact Serum med videnskabeligt beviste ingredienser opbygger huden indefra og ud, mens dannelsen af nye linjer reduceres.

MUTI Skincare High Impact Serum afslapper huden!

♥ Det fugtgivende kompleks i serummen består af en moderne kombination af lav- og højmolekylære hyaluronsyrer, der binder fugt på overfladen såvel som i de dybere lag, og derfor effektivt fylder huden op.

♥ Det nye peptidkompleks er toppen af poppen inden for hudpleje. En kombination af effektive signalpeptider hjælper med at reducere dannelsen af ​​nye linjer og et højaktivt tripeptid bekæmper tab af elasticitet.

♥ Tilsammen med fugtkomplekset får huden en daglig friskhedsbooster og dermed dens ungdommelige udstråling tilbage. Kombinationen af ​​aktive ingredienser suppleres af E-vitamins antioxidantkraft.

♥ Og endelig en helt særlig ingrediens fra naturen: Ekstraktet fra sydamerikansk krydderurt Paracress. Den har en afslappende effekt på de små sammentrækninger i huden og reducerer dermed udtrykslinjer og får huden til at se mere afslappet ud.

Endelig vil jeg nævne, at serummen er hurtigtabsorberende, mild og meget behagelig og let at bruge. Nogle få pump er nok!


MUTI er velegnet til alle hudtyper – også de sarte – er veganske og indeholder ingen nasties.
Den nye High Impact Serum kan købes hos I love Beauty. (750 kr.)

 

 

Læs også om MUTI enkel og overskuelig anti-age.

SE ALLE MINE FREDAGSFAVORITTER HER

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.