Nu kan du få fat i min Naja Lauf bluse fra bloggen!

naja lauf blog

Reklame for Naja Lauf!

Da jeg fik taget de nye header billeder her til bloggen i sommer, havde jeg fået lov at låne den fantastiske hvide bluse af Naja Lauf. Jeg har sukket efter den lige siden, men sagen var, at den slet ikke var ude i butikkerne på det tidspunkt – og jeg måtte selvfølgelig pænt levere salgsprøven tilbage.

Men nu er den her!!!!!!  ♥
Naja Laufs Pre-Spring 20 kollektion er kommet i butikkerne og indeholder bl.a. overdelen, som jeg lånte til foto. Modellen hedder Bea, og der er faktisk også en nederdel og to forskellige kjoler i samme skønne vaflede stof!

Naja Lauf overdel

Det er dejligt, at jeg nu rent faktisk kan tage blusen på og ligne “mig selv” her fra bloggen – og den kan altså også blive din, hvis du også er faldet pladask for den.

Du kan også gå direkte til NajaLauf.com her og se pre-spring 20 kollektionen.

Naja Lauf kjole

Josefine kjole fra Naja Lauf Pre-Spring 2020

Den perfekte bluse året rundt – i mange år!

For mig var det kærlighed ved første blik, da jeg så den hvide overdel i det unikke vaflede stof og de fine pufærmer og elastik i taljen. Udskæringen, længden, det afslappede og alligevel feminine og smukke look….ALT gør bare, at det er det perfekte design for mig. Sådan som godt tøj skal være – man skal forelske sig i det, føle sig eet med det, og have lyst til at gå med det igen og igen.

Jeg har haft fornøjelse af blusen i et par uger nu, og hold op, hvor jeg bare elsker at bruge den – og dresse den op og ned. Og så holder den naturligvis 100% til forår og sommer!

Sådan har jeg det ofte med Naja Lauf. Hendes tøj er holdbart i flere sæsoner, både kvalitetsmæssigt og modemæssig – og er ikke bare bevidstløst trendpræget. Selvom det bestemt er tidssvarende, og hun virkelig forstår at lave nogle smukke og unikke styles, der bare holder. Og så kan meget af det bruges året rundt. For mig er det bæredygtighed at investere i nogle gode items, som holder længe.

Naja Lauf Josefine kjole

Min kjole hedder Josefine – men den fås også i en model Poppy, der tilsvarer blusen med elastik i taljen og lidt længere ærmer.

Den ene kjole i samme stof har jeg i sort, og den har samme unikke og feminine over sig. Den kan bruges NU med støvler, inden længe med sneakers – og til sommer med et par klipklappere.

Både bluse og kjoler er meget easy to wear. Nemt at skylle op og tørre – og få hurtigt på igen – hvilket også gør det perfekt til feriekufferten ♥

Du finde hele den enkle og klassiske, meget anvendelige, Pre-Spring kollektion hos Naja Lauf her.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.