,

NY Jane Iredale Glow Time BB Cream

 Jane Iredale lancerer meget snart sin mineralbaserede Glow Time BB cream i en ny fantastisk Pro udgave.

Jane Iredale lancerer meget snart sin mineralbaserede Glow Time BB cream i en ny fantastisk Pro udgave. Glow Time® Pro BB Cream SPF 25 er virkelig et multi wonderprodukt, der giver et perfekt dækkende og meget lækkert silkeagtigt look med en levende og glowy udstråling, der holder hele dagen.  En virkelig unik BB Cream, der fortjener værdigheden som denne uges beautyfavorit!

Reklame/Modtaget i gave til test.

Mange af os har mindst ét favoritprodukt fra Jane Iredales univers af rene og effektive mineralmakeup-produkter! Jeg kan selv nævne adskillige, som du også kan læse jer på bloggen – fx eyeliner pencil, In Touch highlighter og ikke mindst mineralpudderet Amazing Base.
Nu kommer der lige om lidt en kæmpe favorit mere på listen: Glow Time BB Cream Pro!

Glow Time PRO fra Jane Iredale er den nye mineralbaserede BB cream, der kombinerer fugt, concealer, foundation og solbeskyttelse i ét.

Mineralbaseret Glow Time BB cream

Glow Time PRO fra Jane Iredale er den nye mineralbaserede BB cream, der kombinerer fugt, concealer, foundation og solbeskyttelse i ét. Og så må vi ikke glemme Glow – som navnet jo antyder – for den giver virkelig huden en frisk og levende udstråling.

Den giver en unik, ensartet dækning og en meget luksuriøs ensartet hudoverflade, der samtidig har liv og glød. Med bare få pump, der fordele med børste eller fingre, får du en satinagtig hud, der virker glattere, friskere og hvor pletter og porer bliver udjævnet. Den er meget smuk! Og samtidig virker den plejende og eksfolierende og fugtgivende, så huden ikke bare bliver opfrisket kosmetisk.

BB Creamen er let og virker, trods den flotte dækkeevne, hverken fedtet eller maskeagtig og tillader huden at ånde og “være sig selv”.
Den kan opbygges til større eller mindre dækning efter behov og giver en bredspektret faktor 25 beskyttelse.

 

Forleden var jeg tilfældigvis i en hudscanner, da jeg havde cremen på – og kunne se på billederne, at solbeskyttelsen var super effektiv!

Smelter sammen med huden

Når BB Creamen påføres, ser den lidt vild og meget farvet ud på huden, men så tørrer den straks og smelter helt ind og tilpasser sig hudens tone.

Når BB Creamen frar Jane Iredale påføres, ser den lidt vild og meget farvet ud på huden, men så tørrer den straks og smelter helt ind og tilpasser sig hudens tone. 
Jeg er helt sikker på, at den nye BB Glow Time Pro Cream SPF 25 bliver endnu et kæmpe Jane Iredale hit.
Den er på vej ud i butikkerne, så hold øje med den.
Den kommer i 14 forskellige toner, lyse, medium og mørke med forskellige undertoner, der virker ret logiske at finde frem til.
Du kan se mere på Jane Iredales website.SE ALLE MINE FREDAGSFAVORITTER HER!

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.