,

VIND! Mirakel Body Treatment Oil fra VOTARY!

VOTARY blev kåret til Årets nye Brand ved Danish Beauty Award sidste år.

VOTARY blev kåret til Årets nye Brand ved Danish Beauty Award sidste år.


VOTARY er generelt et fuldstændigt vidunderligt mærke baseret på en rig variation af naturlige planteolier. Super æstetik hele vejen – fra duft og ingredienser og virkning fra de mange nøje udvalgte, så vidt det overhovedet kan lade sig gøre økologiske, planter til den bæredygtige emballage. Du kan VINDE en VOTARY BODY TREATMENT OIL, der på mirakuløs vis fjerner tørhed og giver dig en strålende hud med det samme. 

Konkurrence/reklame

Den Body Treatment Oil, du nu kan være den heldige at vinde fra VOTARY er virkelig den rene luksus.
Den koster 550 kr. for 58 ml., der til gengæld kan udrette mirakler for tør, grå, ujævn og trist hud – med 100% olier fra bl.a. macadamia, havtorn og hybenkerner, og med blødgørende E-vitamin og lige så naturlig salisylsyre fra amerikansk bjergte.

VINDEREN ER TRUKKET – STORT TILLYKKE LENA AHLEFJORD ♥

Øjeblikkeligt liv til tør og trist hud

Trods den lille flaske, så er der så rigeligt til at få sparket nyt liv og glød i huden her til sommeren.

Brug den intense behandling efter behov på særligt tørre områder eller på hele kroppen et par gange om ugen efter badet.
Til at få din hud til at stråle, når du skal i kjolen til en festlig lejlighed. Og til at behandle skinneben, albuer, fødder eller knæ, der er ekstremt tørre.

Votary Body Treatment Oil kan udrette mirakler for tør, grå, ujævn og trist hud!

VOTARY BODY TREATMENT OIL med naturlig Salicylsyre (BHA)

Som det gælder for alle VOTARY’s produkter indeholder de nøje udvalgte planteolier – og kun det. (Du kan læse mere i dette indlæg).
Denne Body Treatment har macadamiaolie som hovedingrediens. Det virker antioxidativt og har et højt indhold af en række fedtsyrer, blødgørende E-vitamin og andre næringsstoffer, der plejer, hydrerer og beskytter huden. Derudover er der faktisk en perlerække af naturlige olier – fersken, nigella, mandarin, bergamotte, orange, grape, havtorn, bare for at nævne nogle – og et højt indhold af hybenkerneolie med bl.a. naturlig A-vitamin, der stimulerer elasticitet og regenerering.

 

Olien har et naturligt indhold af salicylsyre (BHA), der er god til at udjævne pigmentering og eksfoliere de gamle kedelige hudceller, så ny frisk, blød og lækker hud kan få lov at stråle.
Og selvom det kan lyde voldsomt med en syre, så har den både en anti-inflammatorisk og anti-irritationseffekt!!!


VOTARY kan købes i MAGASIN!VÆR MED I LODTRÆKNINGEN OM EN
VOTARY BODY TREATMENT OIL

Votary Body Treatment Oil er 100% naturlig og virker med det samme på tør, ujævn og trist hud!

 

Læg dit lod i puljen ved at skrive din kommentar under indlægget her. Så er du med i lodtrækningen om den skønne mirakelolie fra VOTARY til en værdi af 550 kr.

Skriv lige, hvad der falder dig i – om tørhed, sommerben, naturlig hudpleje, om VOTARY……eller hvad du nu bliver inspireret til.

 

Jeg trækker lod den 30. maj ♥

67 kommentarer
 1. Marianne Juhl
  Marianne Juhl siger:

  Jeg vil elske at vinde denne præmie. Mine ben er så tørre og det ynder ikke lige frem lysten til at have bare ben Håber jeg kan blive glad for at vise stængerne frem ☀️

  Svar
 2. Anette
  Anette siger:

  Det ville være skønt at kunne få de tørre ben til at være lækre i sommerens kjoler
  Hilsen Anette

  Svar
 3. lena ahlefjord
  lena ahlefjord siger:

  Hej
  Jeg har lige bestilt Oslo skin lab – the solution – og faldt over denne konkurrence. Jeg har aldrig vundet noget og gør det sikkert heller ikke nu, men det føles godt at prøve, da jeg i mange år har negligeret selvpleje grundet kronisk sygt barn. Min hud (og mit sind) kunne i den grad godt trænge til en optur…. Tak for gode indlæg

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Lena,
   en gang skal jo være den første – og du blev den heldige, der skal nyde den helt unikke olie. Jeg skriver til dig.
   KH og tillykke
   Jeanette

   Svar
 4. Britta
  Britta siger:

  Jeg kan godt tilslutte mig alle kommentarerne om at vinde en olie, der ville være god til de tørre ben……..

  Svar
 5. Britta Buhl
  Britta Buhl siger:

  Denne skønne Body Treatment olie fra VOTARY ønsker jeg at vinder, da den bl.a har en række gode fedtsyrer, blødgørende E-vitamin og andre næringsstoffer, der både plejer, hydrerer og beskytter huden.
  Derudover er der en række af naturlige olier – bl.a fersken, grape, havtorn – samt et højt indhold af hybenkerneolie med bl.a. naturlig
  A-vitamin, der er med til at stimulerer hudens elasticitet samt regenerer den.
  Dette vil være super godt til mig, da jeg er vinterbader til daglig og svømmer meget på åbent hav.
  Da er det rigtig godt med en skøn og nærende olie efter badet.
  Derudover er der en række af naturlige olier – bl.a fersken, grape, havtorn – samt et højt indhold af hybenkerneolie med bl.a. naturlig
  A-vitamin, der er med til at stimulerer hudens elasticitet samt regenerer den.
  Dette vil være super godt til mig, da jeg er vinterbader til daglig og svømmer meget på åbent hav.
  Da er det rigtig godt med en skøn og nærende olie efter badet.

  Svar
 6. Susanne
  Susanne siger:

  Huden på mine ben nærmest drysser af tørhed. Det ville være skønt, hvis olien kunne få bugt med det

  Svar
 7. Kirsten S
  Kirsten S siger:

  Votary laver fantastiske produktet. Jeg er ikke i tvivl om, at brugen af denne body Oil vil være mærkbart på huden, så jeg krydser 🤞for at jeg er den heldige. 🙏🏻

  Svar
 8. Lis Johansen
  Lis Johansen siger:

  Det lyder som et dejligt produkt som min ret så tørre hud kunne have gavn af. Jeg krydser alt og håber at blive den heldige.

  Svar
 9. Charlotte
  Charlotte siger:

  Krydser alt, hvad krydses kan 🤞🏻 Så slipper jeg forhåbentlig for at gå og “drysse” sommeren igennem 😁

  Svar
 10. Henny
  Henny siger:

  Fantastisk giveaway, lyder som den mest fantastiske luksus / selvforkælelse olie ❤❤❤❤ja den vil jeg rigtig gerne prøve

  Svar
 11. Charlotte
  Charlotte siger:

  Krydser alt hvad krydses kan 🤞🏻 Så slipper jeg forhåbentlig for at gå og “drysse” sommeren igennem 🙏🏻

  Svar
 12. Connie Moisen
  Connie Moisen siger:

  Hvem vil ikke gerne have fine fugtmættet ben 😊
  Jeg ligger et lod i puljen 🤞
  Vh
  Connie M

  Svar
 13. Tini Tina
  Tini Tina siger:

  Jeg prøvede votarys cbd night Oil sidste år efter flere måneders nældefeber, og det er det bedste jeg har gjort for mit ansigt. Er nok på min 4.flaske nu og har ikke haft angreb siden jeg startede med den. Meen kroppen trænger nu også til en kærlig hånd og har luret på den kropsolie længe. Håber jeg har heldet med mig

  Svar
 14. Hanna Sophia Melin
  Hanna Sophia Melin siger:

  Ville være skønt at vinde denne krops olie fra VOTARY bl.a. til mine tørre ben 🍀🌸 🍀

  Svar
 15. Jeanette K
  Jeanette K siger:

  Jeg kender ikke Votary. Kombinationen af salisylsyre og A Vitamin plus andre lækre olier, gør at jeg tænker, at wauh det må være lige noget for mine ben og krop 😊😊🤩
  God dag 🌞🍀😊

  Svar
 16. Christina
  Christina siger:

  Hvad jeg forbinder med tørhed

  Om sommeren synes jeg man skælder meget og er det så om ikke får nok frugt
  Tørhed hvad er det bedste måde Og benene fuld af fugt hele dagen lang ?

  Hvis man er heldig og vinde skal man så putte solcreme ovenpå eller skal man vente til den her fugtet ben jeg tør rigtig meget på mine fødder Super skøn konkurrence håber du får en dejlig dag venlig hilsen Christina

  Svar
 17. Marie Louise Johannsen
  Marie Louise Johannsen siger:

  Hvorfor skal olien være så dyr? Det lyder som et virkelig dejligt produkt, men jeg kan ikke lade være med at blive lidt provokeret af prisen. Hvad i produktet berettiger den? Jeg skriver ikke dette for at være kritisk, men ønsker oprigtigt at få svar på mit spørgsmål. Venlig hilsen

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Marie Louise,

   Jeg kan sagtens forstå din undren over, at en lille body oil kan være så dyr! Det er et rigtigt godt spørgsmål, du stiller, og forklaringen kan i dette tilfælde først og fremmest findes i indholdet.

   Votary bruger 100% – så vidt muligt økologiske – veganske olier fra en række frø og nødder. Her er absolut ingen billige fyld-ingredienser, der ikke gør noget godt for din hud (jeg nævner i flæng; mineralske olier, silikone, diverse kemi, vand (!), alkohol, kunstige farvestoffer).

   Går du ind på ingredienslisten på denne her olie, ser den sådan ud (altid dem med det højeste indhold først):
   Macadamia Ternifolia (Macadamia) Seed Oil, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil, Camellia Oleifera (Camellia) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil, Prunus Domestica (Plum) Seed Oil, Salicylic Acid, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Citrus Nobilis (Mandarin) Peel Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Leaf Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Oil, Tocopherol, Limonene+, Linalool+, Geraniol+
   Salicylsyren og de tre duftstoffer er naturlige fra planterne. Tocopherol er ren E-vitamin, også naturlig. Duftstofferne er nederst og dem med absolut lavest indhold.

   Naturligvis findes der hudplejemærker, der overprissætter deres produkter – eller indregner formuer til markedføring – men meget ofte er der en sammenhæng med råvarer, forarbejdning, forskning, dokumentation, certificeringer m.v. Læg dertil ordentlige arbejdsforhold!

   Annette Kristine Poulsen har skrevet en super god artikel om emnet https://beautyspace.dk/jo-dyrere-jo-bedre/ – den kan jeg anbefale.
   Her er et lille uddrag, som i øvrigt stammer fra hendes super gode bog Seriøst bedre hud:
   “For mig handler det ikke om dyr versus billig hudpleje, men om at kende de ingredienser, der har uvildig dokumentation på netop at kunne udglatte, berolige, fugtmætte, lysne og beskytte huden.
   Og hvad skal de så koste?
   Det kan være svært at svare på. Eksempelvis kan forskellen mellem almindelig fugtmættende hyaluronsyre og mikroniseret hyaluronsyre være betydelig, og ikke mindst på prisen. Den første lægger sig på hudoverfladen, mens den anden er i stand til at trænge længere ned i huden, men det er ikke nødvendigvis noget, der fremgår af emballagen.
   Et andet eksempel: Kamilleolie fra råvareproducenten NHR Oils, som benytter sig af CO2-ekstraktion, koster 90 kr. pr. milliliter, mens gængs kamilleolie fra virksomheden Aviano Botanicals koster omkring seks kroner pr. milliliter. Trods pris- og kvalitetsforskellen vil der på en indholdsoversigt i begge tilfælde bare stå kamilleolie.”

   Jeg håber, dette er svar på dit spørgsmål – jeg synes i øvrigt, det er helt ok at forholde sig kritisk. Det skal man altid gøre, bestemt også med hudpleje.

   KH Jeanette – Qland

   Svar
   • Marie Louise Johannsen
    Marie Louise Johannsen siger:

    Hej Jeanette

    Mange tak for at give et fyldestgørende svar på mit spørgsmål. Jeg kan nu se, at produktet er spækket med gode olier af mange forskellige slags, for at udtrykke det kort. Det er altså det, der er hovedårsagen til prisen, sådan som jeg forstår det. Kvalitet koster.
    Også mange tak for at gøre opmærksom på, at den ingrediens, der står først, er den der er mest af i et produkt. Jeg har nu meget lyst til at prøve produktet samt lyst til at læse Seriøst bedre hud. Tak for inspirationen. Venlig hilsen Marie Louise

    Svar
 18. Charlotte Jakobsen
  Charlotte Jakobsen siger:

  Uha, den lyder lækker ❤️ den vil jeg elske at vinde 🤞🏻🙏🥰 tænker at det vil være lækkert at bruge nogle dråber sammen med min alm ansigtscreme og som en lækker olie til de tørre neglebånd 😘

  Svar
 19. Christina Funch Daugaard
  Christina Funch Daugaard siger:

  Lækker præmie som jeg håber kunne hjælpe mig af med mine evigt tørre hæle og albuer 🤞🏻❤️

  Svar
 20. Hanne Lisa Thomsen
  Hanne Lisa Thomsen siger:

  Det vil være skønt og prøve, jeg tror det vil hjælpe på mine tørre skinneben ❤

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.