Nye solcremer fra Avéne giver dig ultrahøj sikkerhed!

De nye solcremer fra Eua Thermale Avéne giver det højeste niveau af beskyttelse og dækker både UVA, UVB - og det højintense blåt lys.
For et år siden introducerede apotekermærket Eau Thermale Avéne – efter ikke mindre end 20 års forskning – deres banebrydende solfilter TriAsorB™. Filtret giver det højeste niveau af beskyttelse og dækker både UVA, UVB – og det højintense blåt lys. Det blå lys fra solen kommer der stadig større fokus på, og det giver flere skader på bl.a. kollagen og pigment end hidtil antaget. I år lanceres tre nye ansigtscremer med det unikke solfilter – til hhv. tør hud, normal/kombineret hud og til fedtet/uren hud.

 

Reklame – produkter modtaget til test.
Indeholder reklamelinks

Solfiltret TriAsorB™ er det eneste ikke-fysiske solfilter, der absorberer og reflekterer hele den skadelige del af solspektret: UVB, korte UVA og lange UVA-stråler samt synligt blåt lys med høj energi. At filtret ikke er fysisk/mineralsk, men kemisk, vil sige, at du ikke får et hvidt lag på huden, når du bruger det. Tværtimod absorberes de her solcremer meget let og behageligt og kan med fordel bruges dagligt, især her i sommerhalvåret, hvis du vil undgå pigmentforandringer, celleskader, tidlig aldring og ultimativt beskadigelse, der kan lede til udvikling af hudkræft.


De kun 4 solfiltre, der bruges i produkterne, er så effektive, at koncentrationen er 10% lavere end tidligere og kan bruges af selv spædbørn og andre med sensitiv hud.  Og det er ikke giftigt for havmiljøet. Emballagen er 100% genanvendelig.

 

Ny generation af ansigtscremer med ultrahøj og bred beskyttelse

Sidste år kom de første to produkter med det nye TriAsorB solfilter:
* Avéne Intense Protect spf50+  ultra vandfast sollotion med meget høj beskyttelse og uden parfume. Til ansigt og krop og tåles af både spædbørn, børn og voksne.
* Den letfarvede og plejende Avéne B-Protect spf50+ der tilpasser sig hudens farve, når den påføres.
(du kan evt. læse mere i indlægget her).

I år er der tilføjet tre ansigtscremer med det unikke solfilter, der giver dig ultrahøj og bredspektret sikkerhed, uden at give huden et hvidt skær, men tværtimod føles som en almindelig og letabsorberede dagcreme.
De er tilpasset forskellige hudtyper – tør, normalkombineret og fedtet/uren hud.

I år har Avéne tilføjet tre ansigtscremer med det unikke solfilter, der giver dig ultrahøj og bredspektret sikkerhed.

Yderst i huden har vi UVB-strålerne, som ikke trænger så langt ned. Det er dem, der gør os solbrune (og forbrændte). I det næste lag når UVA strålerne ned og skaber skader og rynker. Endnu længere ned kommer det blå lys HEV-strålerne (High Energy Visible), hvor det er med til at forstærke hyperpigmentering, inflammation og skader.

De tre nye ansigtscremer har det tilfælles, at de påføres og absorberes let, de er helt usynlige på huden og har et højt indhold af Avénes naturlige beroligende og irritationsdæmpende termalske kildevand. Vejl. udsalgspris er 154,50 kr.

Avéne Sun Cream spf50+ til tør hud

* fyldig og nærende tekstur
* 8 timers fugt

Bred og sikker beskyttelse, som absorberes let uden af efterlade et hvidt skær på huden – og giver samtidig fugt og beroligelse. Uden parfume. Avéne solcremen fås hos Apopro (reklamelink)Avéne Sun Fluid spf50+ til normal/kombineret hud

* Ekstra let tekstur
* Ikke-fedtende, dry touch

Solcreme til normal og kombineret hud, der ikke fedter eller efterlader et hvidt skær på huden.

Bred og sikker beskyttelse, som absorberes let uden af efterlade et hvidt skær på huden – og uden at fedte, men tværtimod har et dry touch. Uden parfume. Fås hos Apopro (reklamelink)Avéne Sun Clearence spf50+ til fedtet/uren hud

* Ekstra let tekstur, matterende
* Modvirker urenheder
* Mindsker hyperpigmentering efter udbrud/bumser

Avéne solcreme til uren hud, der samtidig modvirker nye udbrud!

Bred og sikker beskyttelse, der ikke fedter, men tværtimod modvirker urenheder – hvor genialt er det lige? Naturligvis også uden parfume.

 

 

Solbeskyttelse handler bestemt ikke kun som sommer, strand og ferier – 80% af soleksponeringen sker i dagligdagen, og den mest udsatte zone er ansigtet.
Det handler heller ikke længere kun om at beskytte os mod UVA og UVB. 25% af alle celleskader stammer fra det højenergetiske blå lys, som trænger dybere ned og giver oxidativt stress, fremskynder aldringen og giver rynker og pigmentpletter.

Det er i øvrigt en myte, at en solbrændt hud i sig selv er mere beskyttet! Strålerne skader og ødelægger cellerne uanset, hvor brun og “hærdet”, du føler dig.

 

 

Du finder et stort udvalg af avanceret solbeskyttelse fra Eau Thermale Avéne på Apoteket eller Onlineapotektet. Både med og uden parfume og i forskellige formler og konsistenser alt efter behov og præferencer.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.