Ny kraftfuld serum fra Ecooking – derfor skal du bruge c-vitamin!

C-vitamin hudpleje

Hudpleje med et højt og stabiliseret indhold af C-vitamin har en klinisk dokumenteret virkning på huden i forhold til at mindske og forebygge solskader, pigmentforandringer, ar, linjer og rynker.

Jeg har skrevet om C-vitamin i hudplejen før, men det tåler absolut gentagelse. Helt aktuelt er det danske Ecooking, der nu er kommet med en ny og kraftig serum med et højt indhold af C-vitamin. Den er ikke for sart hud, men du kan evt. bygge din modstandskraft op over for de virkningsfulde vitaminprodukter. Jeg har testet den – jeg er fan – og det kan du læse mere om længere nede.

C-vitamin er en antioxidant og stimulerer desuden den naturlige dannelse af kollagen. Uanset alder vil man have fordel af C-vitamin, om man ønsker en jævnere hudtone efter akne eller solskader, alderspletter, hyperpigmentering eller – med en tålmodig og daglig indsats – ønsker at forebygge linjer og rynker.

Der er al mulig grund til at bruge et fornuftigt produkt med C-vitamin i din hudplejerutine, hvis du vil have en flottere udstråling, færre pletter og pigmentering – og forebygge rynker og linjer!

 

Det er ikke ligegyldigt, hvilken C-vitamin creme, du vælger!

Det er ikke ligegyldigt, hvad du bruger. Det skal være af en høj koncentration for at virke. C-vitamin er flygtigt, og det skal være emballeret og formuleret rigtigt, så det er bevaret, når det kommer ud af tuben. Af samme grund indeholder de fleste hudplejeprodukter slet ikke ren C-vitamin, men derivater, dvs. kemiske afarter af C-vitamin, som er mere stabile og ikke forsvinder i den blå luft, før de når ud af tuben og ned i huden. C-vitaminen vil derfor være at finde under navne som Ascorbyl Tetraisopalmitat, Sodium Ascorbyl Phosphate, Ascorbyl Glycosid og Tetrahexyldecyl Ascorbate.

Disse forskellige afledte forbindelse virker som c-vitamin og kan i større eller mindre grad trænge ned i huden og forvandles til c-vitamin, hvor de har de samme egenskaber i form af lysning af pigmentering, kollagenboost og antioxidativ beskyttelse.

Tror endelig ikke, at disse kemiske afarter af C-vitaminet er en billig løsning for producenterne. Ren C-vitamin er billigere, men det er meget flygtigt – selvom det virker mest effektivt, så er det kun holdbart i kort tid. Nøglen er en vedvarende brug af stærke C-vitamin produkter med stabile ingredienser.

Valg af hudplejeprodukter afhænger af hudens tilstand og problemer, sarthed, personlige præferencer, smag og behag, budget. Jeg viser dig de gode produkter, der virker – valget er dit.

Ecooking C-vitamin serum

Nyhed fra Ecooking: Stærk C-vitamin serum

Ecooking har netop lanceret deres nye C-vitamin serum med et højt indhold af Ascorbyl Glycosid, som er stabilt og virker stimulerende på kollagenen og lysner hyperpigmentering. Serummen, som har en lækker olieagtig konsistens, indeholder også fugtgivende naturligt hyaluron og økologisk glycerin, så du får et stærkt boost til din kollagen. Actibiome styrker hudens mikrobiota/bakteriebalance og medvirker til at modvirke rødme.

Præcis hvor højt C-vitaminindholdet er, er ikke angivet, men placeringen langt oppe på ingredienslisten vidner om et meget højt indhold – og det samme gør den øjeblikkelige virkning på huden, hvor rødme og prikken vil forekomme især i starten.

Serummen kan dog ikke anbefales til sart og sensitiv hud. Med mindre, din hud er meget sart, kan du prøve at bygge din huds styrke langsomt op med små mængder og ved at blande en dråbe af serummen i din normale creme.

Jeg er så heldig at have en hud, der tåler meget, og jeg bruger flittigt en række forskellige syrer og vitaminer hver dag til at eksfoliere og stimulere huden. Jeg kan ind imellem godt lide, at produkterne er så virkningsfulde og giver lidt rødme i huden, som den nye serum fra Ecooking.
Efter den første nat, hvor jeg havde brugt 2-3 pump af serummen på ansigt og hals, var jeg lidt rød dagen efter. Efter nogle dages brug, er jeg ikke længere rød, men har en meget klar hud med en flot og frisk udstråling.

Men husk, at hudpleje først og fremmest er en tålmodig og stabil indsats, som – med de rette produkter – over tid vil bevare din hud glattere og yngre.

Den nye Ecooking C-vitamin serum koster 349 kr. for 30 ml. og fås hos bl.a. Matas her. (reklamelink)

Serum med C-vitamin kan bruges dagligt og hele året. Husk at bruge solcreme, men det gælder i øvrigt altid som et godt råd. Vær ikke nervøs for, at C-vitamin gør dig mere sensitiv overfor solen – selvom C-vitamin på ingen måder må erstatte solbeskyttelse, så understøtter det tværtimod virkningen af din solcreme. Det stærke antioxidant beskytter huden mod de skadelige stråler, der ødelægger huden og forårsager pletter, rynker og linjer.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.