Nye bryn er den bedste beslutning, jeg har taget længe!

Microblading før og efter

Jeg havde ikke meget øjenbryn tilbage efter at for meget plukning i 80-90’erne, da det var moderne. Jeg plejede at tegne dem op, men indenunder var der ikke meget at gøre godt med! Til højre mine nye bryn, som jeg elsker – og som jeg skulle have fået lavet for længe siden.

At få lavet mine bryn med semipermanent makeup i form af microblading er noget af det bedste, jeg har gjort! Selvom, jeg før tegnede dem op med en øjenbrynsblyant, var det bare ikke det samme og drøn besværligt. Nu har fået nye flotte og fyldige bryn, der ser naturlige ud og passer perfekt i form og farve.

Det er en kæmpe tillidssag at få lavet permanent makeup – for selvom det hedder semipermanent, så holder det altså op til 2 år, før det kræver en genopfyldning. Jeg havde overvejet det længe, før jeg valgte at få dem lavet af Daniela Fraser, der er indehaver af Complete Me i hjertet af København. Hun er ekstremt omhyggelig med både form og farve, og man har selv mulighed for at komme med inputs til den ønskede facon. Derudover bygger hun brynet langsomt op over 2-3 gange udfra devisen “hellere for lidt end for meget”. Jeg er SÅ glad og tilfreds med resultatet.

Nye permanente bryn hos Complete Me koster 3.800 kr. alt inkl. med opbygning over flere gange. Det er billigt, men bestiller du din første tid i denne måned, får du det til 3.200 kr., hvis du nævner QLAND, så du booker enten over telefonen eller online.

I maj måned, da jeg næsten var i mål med brynene, skrev jeg et indlæg, som du kan læse her om, hvordan det foregår, når man skal have tatoveret brynene. I dag er det ikke med en lang lige streg, der ser kunstig ud, men med en masse bittesmå tynde strøg, der ligner hår. Det, der hedder microblading. Til at fylde ud og gøre brynene mere tætte – også der, hvor man fra naturen har “huller” i brynet – prikkes farven forsigtigt ind med en metode, der hedder powder. Mine nye bryn er altså en kombination af microblading og powder.

Microblading complete Me

Min rejse fra tynde 90’er bryn til et look, som jeg selv synes løfter mig på alle måder. De to billeder i midten er umiddelbart efter behandlingen, og jeg ser lidt mærket ud 🙂 Det gør lidt ondt, men det er til at klare, og man må lide for skønheden. For mig var det det hele værd.

Flotte bryn giver et naturligt ansigtsløft

Jeg elsker simpelthen at stå op hver dag med perfekte bryn, og looket giver et løft til ansigtet og et mere roligt udtryk. Jeg har talt med andre, der er gået i mit fodspor efter at have set mit resultat på Instagram, og de er fuldt ud lige så glade, som jeg er. Det trækker simpelthen flere år fra ens udseende, fordi den rigtige facon og et mere markant og fyldigt bryn giver et naturligt løft.

Jeg ville selv ønske, at jeg havde gjort det for flere år siden – selvom der ikke for alvor er grund til at ærgre sig over det – men jeg kan kun opfordre til at springe ud i det, hvis du går og overvejer at få fixet dine bryn. Er de tynde og hullede, har alderen gjort dem lidt kedelige, eller har du ligesom jeg overplukket dem, så kan det gøre underværker med en gang microblading. Det er selvfølgelig vigtigt, at du finder een, der er knald dygtig til det, så du føler dig fuldstændig tryg og i gode hænder.
Se på vedkommendes før- og efterbilleder, og spørg dig for hos andre.

Er du i nærheden af København, så anbefaler jeg Daniela, der ejer skønhedsklinikken Complete Me. Hun årtiers erfaring og er utroligt pertentlig, ansvarsfuld og kompetent. Det gælder i øvrigt alle de forskellige behandlinger, hun tilbyder.

Øjenbryn med microblading

Nu med nye færdige bryn!

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.