,

NYHED! Miracle C-vitaminmaske fra Evolve

Evolve Miracle Vitamin C Mask er denne uges beautyfavorit her på bloggen. En virkelig supermaske med det for hudplejen så vigtige C-vitamin samt blidt eksfolierende AHA-syre.

Evolve Miracle Vitamin C Mask er denne uges beautyfavorit her på bloggen. En virkelig supermaske med det for hudplejen så vigtige C-vitamin samt blidt eksfolierende AHA-syre.

 

Reklame

Nogle hudplejeprodukter træder frem og er noget særligt – og det er fredagsfavoritterne her på Qland. I denne uge er det en nye maske med C-vitamin og AHA-syre fra det engelske mærke Evolve, der fortjener at blive fremhævet.

Det er en maske, der virkelig gør en forskel for hudens glød og vitalitet. Hurtigt og effektivt sætter den ind på træt og ujævn hud og giver bare en glow, som man længes efter, på bare 3-5 minutter afhængig af hudens sensitivitet.

Den er en dejlig selvforkælelse og et boost! Og så synes jeg, at prisen på 269 kr. er virkelig fin for det her produkt.


Evolve er prisvindende inden for økologisk og grøn pleje til ansigt, krop og hår.

 

Miracle Vitamin C Mask indeholder

Evolve er et prisvindende mærke inden for økologisk og grøn pleje til ansigt, krop og hår.

♥ et frugtbaseret AHA-syrekompleks, der renser porerne, stimulerer cellulær fornyelse, opløser døde hudceller og efterlader huden glat og blød.
Hjælper desuden med at give huden fylde og reducere fremkomsten af rynker.

♥ C-vitamin, der aktiveres ved kontakt med enzymer i huden, for efterfølgende at frigive sig gradvist og kontinuerligt, hvilket giver huden en øjeblikkeligt forbedret glød samt længerevarende fordele af antioxidanterne.

♥ Antinflammatorisk gurkemeje.

♥ Peptider, der stimulerer cellulær fornyelse, og mindsker synligheden af rynker, samtidig med at hudens glød bliver helt uimodståelig.

 

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.