Nyhed! Nu kan du reparere håret med Olaplex shampoo og conditioner!

Måske har du allerede prøvet, eller hørt om, Olaplex, der skabte en revolution inden for pleje og beskyttelse af kemisk behandlet og beskadiget hår, da det kom på markedet i 2014.
Indtil nu har systemet bestået af No. 1 og 2, som er forbeholdt frisørerne (bruges af bl.a. Gun-Britt) i forbindelse med farve og blegning af håret, samt hjemmebehandlingen No. 3.

Nu er der i Danmark, som det første sted i verden, blevet lanceret Olaplex No. 4 og No. 5, som slet og ret er en shampoo og en conditioner med de samme patenterede egenskaber, der genopbygger svovlbroerne i de enkelte hårstrå, så de vitterlig bliver stærkere og sundere, og ikke kun ser bedre ud rent kosmetisk.

Så, hvis du har syntes, at Olaplex lød lidt utilgængeligt og komplekst, så er det altså kommet som helt almindelige hårprodukter, til dagligt brug for alle hårtyper.

Både No. 4 Bond Maintenance Shampoo og No. 5 Bond Maintenance Conditioner er baseret på olaplex molekylet, der reparerer hårstråenes svovlbindinger. Dém, som går i stykker og tager skade af kemiske behandlinger og generelt slid på håret, så håret ser tyndt ud eller knækker og spalter, og måske betyder, at det kan være svært at få et langt og sundt hår. Når frisøren bruger det i forbindelse med farver og blegninger, beskytter det håret. Derefter bruges et plejeprodukt, der giver masser af fugt og reparerer hårstrået.

No. 3 bruges hjemme 1 gang om ugen, hvor den skal sidde i 10 minutter som en kur. Et lille tip er, at den også kan bruges som leave in i hårspidserne i vådt eller sågar i tørt hår. På den måde opnår du stadig effekten af Olaplex molekylet.

Shampooen er meget skummende og drøj i brug. Du skal kun bruge en lille smule for at opnå den skønneste bløde skum i rige mængder. Og det skal siges, at den er fri for sulfater (og parabener og er vegansk). Ofte ser vi sulfatfri shampooer, der stort set ikke skummer, så det er helt befriende med en kæmpe lækker gang skum!

Contitioneren giver masser af pleje og blødhed til håret. Olaplex er ellers ikke skabt til at give overfladiske fordele, men at opbygge håret indefra, men der lades ikke noget tilbage at ønske i forhold til glans og let udredning. Det er simpelthen to super gode produkter.
Et tip er, at lade conditioneren stå på hovedet, for den er meget tyk og kan være svær at presse ud.

Olaplex Bond Maintenance shampoo og conditioner, og den intensive No. 3 har alle en vejl. udsalgspris på 229 kr. De fås hos frisører, der også kan tilbyde behandling med de professionelle Olaplex produkter både i forbindelse med farvninger og blegninger eller som stand alone behandling, hvis du vil booste reparationen af dit hår.

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.