Uge 23 – Fokus og Favoritter!

Det meste af denne uge har Sten og jeg spenderet ved Comosøen på et af de dejligste steder, vi kender.
Endda med gode venner, som vi fik lov til at introducere til området, som vi selv er så fortryllet af og er vendt tilbage til igen og igen igennem de sidste 11 år.
Der er så smukt, så æstetisk, stille og roligt, kultiveret, hyggeligt og rart at være.

Jeg fik flashet min nye kjole, som jeg er så vild med – den er fra Designers Remix og fås på Boozt.com her (reklamelink).

Comosøen er uforståeligt nok efter sigende den mindst besøgte af de norditalienske søer – men heldigvis, siger jeg bare, og jeg burde nok bare holde denne perle for mig selv 😉
Det er helt fantastisk at være omgivet af grønne bjerge, at nyde naturen og udsigten, hvor du end går, uden at vade rundt i horder af andre turister. Nok er der turister, som os selv, men ikke så mange, at det gør noget, og der er masser af ro og et lokalt liv stadigvæk. Det er ikke et sted, man skal komme for at se og blive set, men for at nyde livet autentisk.

Noget af dét, som har været afgørende for os er, at vi tilfældigt stødte på denne skønne oase af et hotel. San Georgio har den mest utrolige beliggenhed med en stor have lige ned til Comosøen i den lille flække Lenno. Hotellet er fra starten af 1900-tallet, og stadig indrettet med gamle og antikke møbler. Det på mange måde som at komme tilbage i tiden, hvor man nyder enkelheden og roen, at ligge i haven og læse, eller hoppe en tur i vandet. Stemningen og atmosfæren er utrolig god på det familieejede hotel, hvor man støder på både far, farfar og børnebørnene.
Lad dig ikke narre af de tre stjerner og den relativt rimelige pris for en overnatning – for mig fås det ikke bedre. Er man til overdådig luksus, er det selvfølgelig noget andet, men her har du beliggenhed, charme, varme og sjæl i en sjælden grad.
Alene at vågne op til denne udsigt!!!!

Fra Lenno kan man nemt og bekvemt sejle med de små færger rundt i hele Comosøen og besøge de andre småbyer og seværdigheder. Vi tog også en dag i selve Como by, som har ca. 85.000 indbygger, og byder på en del butikker, restauranter, cafeer og en smuk domkirke.

Bellagio er nok den mest besøgte og kendte af de små byer. Den er fin og charmerende, men også meget turistet. Den skal ses, men jeg vil bestemt også anbefale den lille pittoreske by Varenna.

Af mange gode måltider i denne uge, var det her, vi fik det allerbedste – pasta med fyld af asparges og mascapone med parmasansauce! Bemærk den fine dekoration!

♥♥♥♥♥

Ugens favoritter!

Mine favorit beautyprodukter i denne uge er Solar hårprodukterne fra Wella System Professional, som jeg har nydt at teste de sidste par uger. De er til dig, der gerne vil give dit hår målrettet beskyttelse mod sol, salt og klor – og så giver de ultra blødhed oveni. System Professional er en kæmpe serie af bl.a. meget specialiserede hårprodukter – der findes fx en hårserum, i serien, som jeg er ret vild med. Men pointen er, at man går til en frisør, som forhandler produkterne og får lavet en total hårprofil og en anbefaling af præcis de produkter, man har brug for.

Jeg se simpelthen NØD til at give dig en anbefaling mere. Skagen Seaside Healbalm er den bedste creme til tørre og sprækkede hæle, jeg nogensinde har prøvet. Jeg fik min kære rejsefælle til at teste et par dage i denne uge, og hun havde heller aldrig prøvet noget lignende. Hælene er simpelthen helede og bløde på ingen tid. Og så kan den bruges til tørre neglebånd, tør og solskadet hud oveni. Den er et must.

Du finder en forhandlerliste på Skagen Seasides hjemmeside her.
Du kan i øvrigt læse mere om baobab og om bl.a. Skagen Seaside i indlægget her.

♥♥♥♥♥

 

Rigtig god uge!

3 replies
 1. Pia
  Pia siger:

  Uh, hvor jeg kommer til at savne Como, når jeg ser dine billeder! Håber på at tilbringe hele sommeren dernede, men i år er alting lidt oppe i luften…

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Det kan jeg godt forstå, kære Pia. Jeg tror også, at vi kommer til at tage derned en del fremover også. Det er et guddommeligt sted, og jeg er lidt misundelig på jeres hus (på den gode måde).

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.