Overgang til det grå hår Part II

Overgang til det grå hår Part II

overgang-graat-haar

Som jeg skrev for nogle dage siden, har jeg besluttet at gå hen imod min naturlige hårfarve, som er blevet mere og mere mørk og med flere og flere grå hår. Jeg synes, at mine lyse gyldne striber efterhånden lå for langt fra udgroningen, og jeg har fået lyst til at lade min naturlige hårfarve, inkl. de grå hår, kommer frem i lyset.

Læs indlægget og se mit hår med gyldne striber her.

I dag har jeg så været hos min frisør, der som forventet er gået seriøst og engageret ind i mit lille projekt og har løst opgaven på fineste vis. Faktisk var både Betina og Amalie fra Bomholt på opgaven, så jeg var i hele fire gode hænder 🙂

bomholt-frisoer-koebenhavn

Jeg fik lagt relativt brede mørke striber i de lyse længder, som dæmper det gyldne, og lagt nogle helt hvide og tynde striber i den mørke udgroning.

Det er ikke fordi, at jeg fra nu af bare går direkte og 100% over i min egen naturlige hårfarve. Min egen farve er jo også stadig “under udvikling” hen imod det mere grå, men endnu ikke så gråt endda. Det er i det hele taget lidt af en proces, når man har langt hår, men sporet er nu lagt ud og hele udtrykket er både mørkere og koldere, så det matcher min egen hårfarve meget bedre, så det stille og roligt kan gro ud og komme med ned.

haar-striber
Jeg er meget glad for resultatet, som jeg synes er blevet mere elegant og passer godt til min hudfarve. Jeg kommer ikke til at slippe striberne helt, men nu kan min egen hårfarve – og de grå hår – bare komme an og langt bedre stille og roligt komme med ned.

overgang-til-graat-haar
Som et sidste lille fif blev jeg forsynet med denne Shine Blonde shampoo fra L’Oreal, anbefalet af Line Bomholt selv. Det er en lilla shampoo, der dæmper det gyldne, beskytter farven og giver glans.

loreal-shine-blonde-shampoo

Se mit hår før med gyldne striber her.

4 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.