Paula’s Choice – her er mine anbefalinger til moden hud!

Paulas Choice Danmark

Det amerikanske hudplejemærke Paula’s Choice er kommet til Danmark!

Er du hudplejenørd, så kender du det måske allerede, men for de fleste er det endnu et totalt ukendt mærke. Så her får du en kort introduktion – og så jeg har udvalgt en række anbefalinger og favoritter. Fra virksomme serummer og cremer til ansigtet til dig, der bl.a. gerne vil bruge Retinol – som er et must til den modne hud – til et par helt suveræne kropscremer.
Jeg går altid efter virksomme og effektive hudplejeprodukter, der kan noget, og som giver en effekt i forhold til at opnår glattere, mere ensartet og sundere hud med en flot og klar udstråling. Og når jeg siger moden, så burde jeg egentlig sige 30+, for her er det allerede smart at sætte ind!

Paula’s Choice er det første “No-bullshit mærke”!

Paula Begoun er kendt vidt og bredt i USA som førende hudplejeekspert igennem de sidste 35 år.
Hun har skrevet 20 bestsellerbøger om hudpleje og har optrådt som ekspert i en række medier, bl.a. hos Oprah, CNN og The Today Show . Hun er foregangskvinde i forhold til at dykke ned i ingredienser og er kendt for at være en slags “hudpleje-politi”, der igennem årene har kæmpet for rene og gennemtestede produkter. Hun mener, at vi alle fortjener at kende sandhederne om hudpleje – og at hudpleje skal holde deres løfter! ♥

I 1995 sprang hun ud i at materialisere al sin viden i sit eget”no bullshit-mærke“, Paula’s Choice. Vel nok det allerførste og stærkeste af sin slags, der hurtig voksede til kultstatus ved at fokusere på de ting, der reelt virker – som C-vitamin, A-vitamin (retinol), syrer., peptider og antioxidanter, som de færreste hudplejemærker tilbød dengang. I dag er det heldigvis anderledes, men Paula’s Choice kan bestemt stadig den dag i dag præsentere nogle stærke produkter, bl.a. med det ekstremt virksomme Retinol, som mange efterspørger gode produkter med.

Og vel at mærke til meget fine priser set i forhold til ingredienser og mængde, man får for pengene!

Der er kun er tilført ingredienser, der et formål og en videnskabeligt dokumenteret virkning. Og absolut ingen parfume- eller farvestoffer (end ikke parfume fra planteekstrakter!). Derudover er der tænkt på de rette emballager, som skal sikre holdbarhed og stabilitet af de virksomme stoffer – det vil sige, at der altid er tænkt på, at lys og luft ikke skal kunne slippe ind de steder, hvor der fx er tilsat følsomme vitaminer.

Mine anbefalinger til moden hud

Der er Paula’s Choice produktlinjer til alle typer af hud og hudproblemer, om det er sensitiv hud, rødme, rosacea, uren hud eller ældet hud, men jeg har som altid fokus på de produkter, der virkelig kan noget i forhold til moden hud. Til alle os, der gerne vil bevare så glat og fast hud som muligt med en klar og smuk og velplejet glød.

Her får din mine anbefalinger og favoritter, som du kan starte med at kigge på, hvis du også vil prøve Paula’s Choice.

Som jeg altid siger, så vær ikke bange for at blande forskellige mærker og plukke dine ultimative favoritter fra alle hylder. Sæt det bedste af det bedste sammen – og brug gerne lag på lag af syrer, peptider, vitaminer og fugt, så du opnår det optimale resultat, der passer til dig.

Paula’s Choice Resist Anti-Aging

Paulas choice anti-age

Basispleje til at få hud, der ser yngre og klarere ud!

Resist er Paula’s Choice anti-age serie, hvor der er mange virksomme produkter at plukke fra. Renseprodukter, serummer, cremer, øjencremer og eksfolierende syreprodukter. Og i to udgaver – til hud, der er enten til den tørre eller den olierede side. Så der er lidt at vælge imellem.

Jeg har valgt fire virkelig gode produkter ud + et retinolprodukt, som jeg er KÆMPE fan af, som du kan se i afsnittet længere nede.

Helt basalt, så har jeg valgt en creme til dagen med solfaktor – Skin Restoring Moisturizer SPF 50 (ca. 250 kr.). Det er altså vigtigt, at man bruger solfaktor nærmest året rundt, når man bruger vitaminer og syrer.
Til natten, hvor solfaktor hverken er godt eller nødvendigt, har jeg valgt Barrier Repair Moisturizer (ca. 300 kr.)  som til gengæld er med det eftertragtede Retinol samt skønne fugtgivende og blødgørende ingredienser.

Retinol har en klinisk dokumenteret effekt i forhold til at misfarvninger og solskader i huden, reducere rynker og booste kollagenproduktionen.

 

Jeg har også udvalgt en serum med Omega 6 og ceramider, Resist Omega+Complex (ca. 285 kr.), der også kan være et rigtigt godt bud til dig, der har brug for opbyggende, reparerende og styrkende pleje. Den kan være et fint supplement, hvis du bruger mange syrer til huden eller, hvis din hud virker skøbelig og tør. (bemærk, at emballagen er ændret!).

Syrer og daglig eksfoliering er for mig alfa og omega for at få en flot og strålende hud, og til at forberede huden til at tage imod de virksomme og plejende ingredienser. Derfor har jeg udvalgt Resist Anti-Aging 5% AHA Exfoliant (ca. 285 kr.).
De bruges op til 1-2 gange dagligt, som en leave-on behandling, der fjerner døde hudceller og får en glattere og mere strående hud frem. Den udjævner med tiden hudtonen og forbedrer solskaber og mininerer fine linjer og rynker.

De bedste Paula’s Choice produkter med Retinol

Paulas Choice retinol

Det kan være svært at finde rigtige Retinol-produkter. Her er tre, du kan vælge imellem!

Jeg ved, at mange efterspørger gode hudplejeprodukter med retinol (A-vitamin). De er ikke altid lette at finde, for cremer med A-vitamin er ikke altid med ren Retinol, men kan være med forskellige kemiske afarter (estere) af A-vitamin.
Paula’s Choice er rigtige retinol-produkter. Her er tre forskellige muligheder:

Fra venstre er det en Clinical 1% Retinol Treatment (ca. 465 kr.), en cremet serum som også indeholder peptider og C-vitamin. Det er altså en ren bombe til at give huden et mere ensartet, glattere og fyldigere og yngre udseende. Bemærk, at emballagen har skiftet udseende, men stadig er den samme stærke behandling.
Her skal du evt. tilvænne huden stille og roligt til retinolen, hvis du ikke er vant til at bruge den. Brug den om aftenen, under serum og creme. Start med hver anden dag og øg til at bruge den hver aften. Efterfølg altid med solcreme om dagen, når du bruger vitamincremer og syrer.

Fra Resist anti-age linjen er der Intensive Wrinkle Repair Retinol Serum, der ligeledes indeholder både den rene A- og C-vitamin samt kraftige antioxidanter. Konsistensen er en olie, og jeg må sige, at den er en KÆMPE favorit hos mig.
Den kan bruges både aften og morgen som serum.

Du kan også vælge en ren 1% Retinol Booster fra Paula’s Choice (ca. 430 kr.). Særligt, hvis du har olieret hud, kan dette være et godt valg – ellers ville jeg nok vælge en eller begge de to andre. Bruges ren eller blandet i din normale creme eller serum. Bruges 1-2 gange dagligt på den rensede og gerne eksfolierede hud.

Du kan bruges Retinol i området under øjnene, hvis du har problemer med tørhedslinjer og rynker! Husk altid solcreme om dagen.

Paula’s Choice Boostere

Paulas Choice boostere
Der findes i alt seks forskellige koncentrerede boostere fra Paula’s Choice, som du kan vælge at bruge rene – eller du kan preppe din normale creme med ekstra stjerneingredienser. Her er dem, jeg har udvalgt særligt til en typisk moden hud:

Peptide Booster (ca. 430 kr.) med nøje udvalgte kostbare peptider, som er de byggestene, der opbygger vores elastin, keratin og kollagen og dermed kan hjælpe huden med at se fastere og yngre ud.
C-Vitamin Booster (ca. 400 kr.) med 15% stabil C-vitamin, som er stjerne til at hjælpe med opbygning af kollagen og til at afhjælpe pletter og solskader og give en mere lysende klar hud.
Hyaluronsyre Booster (ca. 300 kr.) med koncentrerede hyaluronsyrer, der efterhånden er velkendt, som en af de mest opfyldende og effektive fugtgivere.
Endelig er der 1% Retinol Booster (ca. 430 kr.), som du kan se mere om i afsnittet oppe over.

Paula’s Choice kropsprodukter

Paulas Choice kropsprodukter

To virksomme og unikke kropsprodukter med syrer!

Også til kroppen har Paula naturligvis fokus på de ingredienser, der virker! Jeg er vild med syrer, der jo virker eksfolierende og stimulerer regeneringen og bekæmper alderstegn – og de her to kropsprodukter er ingen undtagelse. De giver med det samme en flottere og glattere hud!

Til venstre er Paula’s Choice Body Lotion med 10% AHA syrer (ca. 230 kr.). En fantastisk creme, som med det samme kan ses er anderledes end de fleste kropscremer. Den indeholder milde, men effektive, syrer, som kan bruges dagligt, og som fjerner de døde hudceller og gør huden klar og smuk. Har du tør eller lidt tyk hud på fx arme eller albuer, så hjælper denne creme også, mens den både fugter og blødgør.

Du kan også vælge Body Lotion med 2% BHA (ca. 230 kr.). BHA er Salicylsyre (betahydroxysyre), og det er en kraftigere syre, derfor det lavere indhold, som er mere gennemtrængende – og bakteriedræbende – og derfor også er rigtigt velegnet til uren hud. Det kunne fx være på ryggen. Men syre er også stadig fantastisk til eksfoliering og til at gøre huden mere ensartet i tonen, mindske alderstegn og i øvrigt kan det også virke på synligheden af ar.

♥♥♥♥♥

Paula’s Choice finder du selvfølgelig også renseprodukter, serummer, øjencremer og alt, hvad hjertet begærer til en fuld hudpleje af alle hudtyper og tilstande. Det kan være svært at vide, hvor man nogle gange skal begynde og ende, og jeg håber, at du nu har fået inspiration til at finde det rigtige, hvis du har lyst til at stifte nærmere bekendtskab med mærket.

3 kommentarer
 1. Charlotte Karlsson
  Charlotte Karlsson siger:

  Jeg har aldrig hørt om Paulas choice, men det lyder spændende med alle hendes produkter du har fortalt om.
  Mangler stadig at blive “vild” med et produkt 😍

  Svar
 2. Jeanette K
  Jeanette K siger:

  Jeg ved ikke om det er for sent at skrive – men har først lige læst med nu. Jeg kender lidt til Paulas Voice. Har den ene af hendes booster og er super tilfreds med den. Jeg har ikke rigtig fået sat mig ind i hendes mange produkter, så det var meget brugbart og interessant at læse din introduktion 🙂 Tak 🙂

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Det er absolut aldrig for sent 🙂 – og jeg elsker, at du skriver om dine erfaringer. Jo flere, jo bedre!
   Tusind tak. Jeg er meget glad for, at indlægget kan bruges.
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.