,

Fredagsfavorit – Paula’s Choice Omega+ Complex Cleansing Balm renser uden at udtørre!


Paula’s Choice Omega+ Complex Cleansing Balm har fortjent pladsen som ugens favorit. Som navnet antyder, så er det er balm, og den har den blødeste konsistens, som masseres ind i huden, hvor den bare giver mere og mere fugt, jo mere, du renser!

Reklame – produkter modtaget i gave til test.
Indeholder reklamelinks

 

Hos Paula’s Choice er de meget stolte af den nye rensebalm – og absolut med rette.
For sådan en som jeg, der elsker rens med olier – og renseprodukter, jeg kan arbejde med, uden at de udpiner huden – er den virkelig god. Balmen har netop en balsam-agtig og ekstrem blød konsistens, og den indeholder da også flere olier, bl.a. olivenolie, rapsolie og jojoba.

 

Balmen har netop en balsam-agtig og ekstrem blød konsistens, og den indeholder da også flere olier, bl.a. olivenolie, rapsolie og jojoba.

Omega+ Complex Cleansing Balm kommer ud som en blød creme og udvikler sig til en mere og mere olieagtig konsistens, når den arbejdes ind i huden. Her opløser den alle urenheder og giver samtidig en skøn blødhed til huden.

Jojobaolie, som fremstilles af frøene fra jojobaplanten, er i virkeligheden en flydende voks. Den er kendt for at være en af de ingredienser, der minder mest hudens eget sebum (talg).


Det nye renseprodukt indeholder omega 3, 6 og 9 og er skabt til at rense grundigt, og samtidig blødgøre, nære og berolige huden uden at forstyrre eller ødelægge hudbarrieren. 
Huden bliver grundigt ren og samtidig meget blød og hydreret!

Som altid, når det gælder Paula’s Choice, indeholder produktet ingen parfumestoffer.

Som en balsam, der melter ind i huden!

Rensebalmen masseres ind i huden, som enten kan være våd eller tør. Jeg foretrækker den direkte på tør hud, hvor jeg kan finde på at bruge flere minutter på at massere den ind. Den smelter nærmest ind i huden og bliver blødere og blødere. Den er en drøm at arbejde og forkæle sig selv med.

Paula's Choice Omega+ Cleansing Balm smelter nærmest ind i huden og er en drøm at bruge og arbejde med.

På tuben står, at man kan lade den sidde i 60 sek. for en dybere rens og derefter fjerne den med en klud. Jeg bruger altid en klud, når jeg renser, fx en Makeup Ereaser. Men jeg kan altså også sagtens finde på at arbejde i længere tid med rensen!


Dels opløser den alle urenheder – og særligt i øjeblikket, hvor vi bruger solcreme, er det vigtigt at få alle fysiske og kemiske filtre renset godt af om aftenen. Dels giver renseproduktet en masse fugt og pleje til huden. En win-win!

Nyhed i den prisvindende Paula’s Choice Omega+ serie

Paula’s Choice Omega+ Complex Cleansing Balm er nyeste skud på stammen i den prisvindende Omega+ Serie. Serien er god til dig, der måske har problemer med irritationer, tør eller meget tør hud, linjer og rynker. Her kan det være gavnligt at styrke hudbarrieren og gøre huden stærkere og mere afbalanceret med gode fedtstoffer – her fra bl.a. chia og hørfrø – samt ceramider.

Paula's Choice Omega+ Complex Cleansing Balm er nyeste skud på stammen i den prisvindende Omega+ Serie.

I Omega+ serien finder du serum, øjencreme og fugtighedscreme – samt nu også den nye unikke rensebalm.  Du kan selvfølgelig altid kombinere din hudpleje og plukke de ting, der passer til dig. Så du behøver ikke nødvendigvis bruge hele serien for at få glæde af rensen.

 

 

Ceramider er blandt de mest virkningsfulde og veldokumenterede hudplejeingredienser. De ligner de molekyler af  fedtstoffer og olier, vi har i huden i forvejen (kaldet hud-identiske), der holder hudens barriere sund – og holder på fugten og fylden nede i huden.

 

Paula's Choice Omega+ Cleansing Balm smelter nærmest ind i huden og er en drøm at bruge og arbejde med.

Rensebalmen koster 228 kr. hos Paulaschoice.dk

 

 

Du kan finde resten af Paula’s Choice Omega+ serien her.

Hele rutinen – rens, serum og cremer – med rabat HER.

 


GÅ PÅ OPDAGELSE I ALLE FREDAGSFAVORITTERNE – KLIK HER!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.