Kan man bruge anti-age produkter og påstå, at man hviler i sig selv?


Jeg har endnu en gang fået lov at være i front i en annonce for kollagentilskuddet The Solution fra Oslo Skin Lab – og endnu en gang har det givet mig anledning til at tænke lidt over mit forhold til alder og skønhed.

Denne gang er det på Magasinetliv.dk, at jeg kan se mig selv i en artikel for Oslo Skin Lab. Jeg er ret stolt over som 55-årig at få lov at repræsentere et beauty produkt, et kollagentilskud, som jeg tager for at holde rynkerne og forfaldet lidt nede med.

Jeg er blevet interviewet til annoncen – lige som sidste gang – og jeg er så glad for at kunne vise og fortælle præcis med egne ord, hvad jeg mener om at blive ældre.

 

Måske burde vi slet ikke kalde produkterne anti-age! Personligt er jeg ikke specielt krænket, men det ligger jo alligevel lidt i luften, at der er noget galt med at blive ældre, noget vi skal bekæmpe.
Jeg synes nu alligevel godt, at jeg kan affinde mig med min alder og samtidig bruge et opstrammende eller udfyldende produkt.

 

Denne gang har de zoomet ind på min påstand om at hvile i min alder og alligevel bruge masser af anti-age produkter og tage kollagenpulver.
Hvordan kan det hænge sammen?


At hvile i min alder er ikke at lade stå til!

Egentlig er det ganske ligetil – at blive ældre betyder for mig ikke, at jeg bliver en anden. Jeg har jo altid været vild med hudpleje, så hvorfor skulle jeg pludselig stoppe med det? Tværtimod kan jeg nu se, at det at pleje min hud for alvor gør en forskel.

 

Desuden er en velplejet, eksfolieret, velhydreret og næret hud bare smukkere – uanset, om vi har rynker eller ej!

At blive ældre er et vilkår, vi er nød til at omfavne og acceptere – alternativet er værre – men en del af accepten er for mig, at jeg ikke give op og stopper med at pleje mig selv, dyrke motion og spise sundt og holde vægten. Jeg hviler i min alder på den måde, at jeg behandler mig selv, som jeg plejer.

Først og fremmest lidt klogere, og meget venligere overfor mig selv. Jeg leder og zoomer fx ikke længere ind på de små fejl, men træder fem skridt tilbage fra spejlet og ser mig selv som en helhed. Det betyder ikke, at jeg lader stå til, men jeg accepterer, hvor jeg er.

Mine råd til ikke at føle sig forkert – dem kan du læse mere om her i artiklen

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.