,

Fredagsfavorit – Firming Facial Oil med granatæbleolie fra Weleda

Weleda firming facial oil er spækket med naturlige oiler, der glatter og opstrammer olien

Der er en vild liste af den ene gode olie efter den anden i den nye Pomegranate Firming Facial Oil fra Weleda. Fredagsfavoritten i denne uge er en lækker 100% naturlig ikke-fedtende ansigtsolie med otte forskellige olier, der giver en meget lækker glat og opstrammet hud. Hovedingrediensen er granatæbleolie og olien er en nyhed i Waledas røde granatæble Firming Facial Care-serie.

 

Produktet er modtaget i gave til test!
Indlægget indeholder reklamelinks.

Efter at have testet denne uges fredagsfavorit i en uges tid, gik det for alvor op for mig, hvor god den er! Den giver glathed og glød – og faktisk også en opstramning, synes jeg –  og holder hvad, den lover, i forhold til intensiv fugt og øget elasticitet.

Waledas røde serie er mere aktiv og opstrammende. Olien har 8 forskellige naturlige vegetabilske olier

Måske elsker du allerede Weledas populære grønne Skin Food-serie. Med den røde granatæble-serie får du en endnu mere aktiv serie, der giver en effekt i forhold til linjer, fylde og elasticitet.

 

I Weledas opstrammende granatæbleserie findes i forvejen serum (349 kr.), dag- og natcreme (225/239 kr. ) samt øjencreme (239 kr.). Olien (319 kr.) kan bruges som en serum eller blandes i de andre produkter som en booster.

Vidste du, at Weleda er kåret som en af verdens mest bæredygtige virksomheder inden for hudpleje flere år i træk?


Ansigtsolien indeholder en sand perlerække af gode vegetabilske olier, som giver en skøn fugtmætning og har en række forskellige anti-age egenskaber, er rige på antioxidanter og for nogles vedkommende antiinflammatoriske: Hovedingrediensen er granatæbleolie og derudover er der avocado-, argan-, macadamianød-, jojoba-, sesam-, tidsel og abrikosolie!

Weleda Pomegranate Firming Facial Oil er en fantastisk ikke-fedtende olie til alle hudtyper.

Du finder Weleda Firming Facial Oil og hele den røde Weleda Pomegranate serie hos Helsam. (reklamelink)

1 svar
  1. Malene Herbert Christensen
    Malene Herbert Christensen siger:

    Tak for en dejlig præsentation! Den skal jeg prøve. Skin Food er nemlig lige præcis min yndlingscreme, som mine hænder “drikker” adskillige gange om dagen igennem efterår og vinter især. Jeg har altid en ekstra på lager <3 og den er både ved mit arbejdsbord og på mit sengebord.

    Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.