,

Så kører vi igen – og med en vild præmie!

Du har måske bemærket, at bloggen har været lidt nede i sidste uge, hvor den blev flyttet.
Nu er den i den grad flyvende igen, og jeg håber, at du nyder det ændrede design – uden forstyrrende reklamer – lige så meget som jeg selv gør.

Min blog er så personlig – nærmest en forlængelse af mig selv – at det er en fantastisk fornemmelse, at jeg nu styrer og bestemmer suverænt selv, hvordan der ser ud herinde.
I den forbindelse skylder jeg en stor tak til Malene fra Netinspire for hendes suveræne hjælp.

Få besked om nye indlæg på mail

Det er nu også blevet muligt at tilmelde dig en nyhedsmail, hvor du får besked de dage, hvor der er kommet noget nyt på bloggen.
Det håber jeg, du har lyst til at benytte dig af! Har du allerede tilmeldt dig i går eller her til lørdag formiddag, så må jeg lige bede dig om at gøre det igen, da jeg har måttet ændre lidt i systemet for at gøre det helt optimalt.

Blandt alle tilmeldte trækker jeg lod om en vild præmie!

For at fejre alt det nye, så har jeg skaffet en fantastisk gave, som jeg trækker lod om blandt alle tilmeldte til nyhedsmailen i slutningen af marts. Uanset, hvornår du har tilmeldt dig, så er du med i lodtrækningen. Du kan tilmelde dig ude i højre side – eller ved at trykke her. Husk, at du efterfølgende får en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding ♥

Jeg vender tilbage med nærmere beskrivelse af præmien, men den står altså lige her og venter. Hele syv produkter fra den dokumenterede og virkningsfulde Age Reverse serie fra Exuviance. Vildt ikke?

Exuviance Age Reverse er en særdeles effektiv hudplejeserie, der virker på alle alderstegn i huden – linjer og rynker, slaphed, tørhed og pigmentforandringer. Exuviance er kosmetologprodukter, og Age Reverse er en højpotent serie med masser af effekt i form af blandt andet syrer, som det skal siges ikke er til følsom hud. Min egen hud elsker produkterne, og de gør virkelig en forskel, men har du meget sart hud, er det andre Exuviance-produkter, du skal kigge efter. Langt de fleste vil dog kunne have stor glæde af denne serie.

 Den heldige vinder får ALT til at kunne forbedre huden synligt: Rens, serum, dag-, natcreme, øjencreme, halscreme, øjencreme samt en koncentreret A-vitamin creme, der bekæmper linjer og rynker. Alt, hvad du ser på billedet kan blive dit.
Den samlede vejl. udsalgspris er lige under 4.000 kr.!

Det var marts måneds præmie til dig, der følger bloggen. Jeg satser på, at der kommer flere i de næste måneder, så vi kan fejre det nye look og min helt egen nyhedsmail – og du er selvfølgelig med i lodtrækningen hver gang, uanset hvornår du har tilmeldt dig, så jo før jo bedre ♥

 

14 kommentarer
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Mange tak, Marlene – det er dejligt at høre. Jeg er faktisk også allerede meget glad for at have taget springet.
   God dag til dig.
   KH Jeanette

   Svar
 1. Birgitte
  Birgitte siger:

  TILLYKKE med din nye og helt egen blog, kære Jeanette <3 Det er vist den helt rigtige beslutning. Den er bare så fin og afspejler så meget dig i sin lethed og elegance. Glæder mig til fortsat at følge dig.

  Kærligst
  Birgitte

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Af hjertet tak, søde Birgitte. Det gør mig virkelig glad at høre, for det hele har jo været lidt med bævrende hjerte. Men nu føles det bare så godt og rigtigt, præcis som du også fornemmer. Rigtigt dejligt at have hånd om det hele selv.
   Mange kærlige hilsner og tak
   Jeanette

   Svar
 2. Charlotte AS
  Charlotte AS siger:

  Så dejlige produkter 👍🤞og dejligt med nyhedsmail😃😃👍er lige blevet tilmeldt igen og stort tilykke med de hele🎺🎺

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Louise,
   Jeg er helt enig – det er super gode og potente produkter! Husk at melde dig til nyhedsmailen, så er du med i lodtrækningen i slutningen af denne måned!
   Rigtig god dag, og tak for kommentaren.
   KH Jeanette

   Svar
 3. Helle
  Helle siger:

  Vældig flot,- et lille forslag – du er altid så sød til at svare, men det personlige over svarene er så meget tydeligere, når der står Jeanette – og ikke ‘admin’ øverst. Kh Helle

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Helle,
   Tusind tak! Det har du da helt ret i – det skal rettes!!!! Skriv endelig igen, hvis der er noget, du tænker over bør ændres. Det er guld værd for mig med feedback.
   KH Jeanette

   Svar
 4. Annette
  Annette siger:

  Super flot blog – TILLYKKE søde Jeanette…og masser af held og lykke skal du ha med alt det bedste❤️

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.